Wie we zijn

Good people make
great companies

Na jaren van ontwikkeling kun je als organisatie op een punt belanden waarop je niet meer verder komt. Om organisatorische redenen, veranderende wetgeving of wat voor andere omstandigheden dan ook lukt het niet om door te groeien. Dus ga je op zoek naar nieuwe energie. Naar een partner met de kracht om jouw organisatie naar het volgende level te brengen. Iemand die dezelfde taal spreekt en begrijpt wat jouw bedrijf nu en op de lange termijn nodig heeft.

Wie we zijn
Al sinds 2001

Al sinds 2001

Venturion bouwt al sinds 2001 aan een consortium van bedrijven en organisaties die elkaar versterken. Met long term commitment verbinden wij ons aan kansrijke organisaties die de volgende stap willen zetten in hun ontwikkeling. Venturion is altijd opzoek naar een samenwerking met bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. In de Flex en Health Care sector zijn wij ware specialisten. Want in branches die draaien op menskracht voelen wij ons als een vis in het water. Bovendien ondersteunen we ondernemingen die zich ondanks hun waardevolle propositie toch in moeilijke situaties bevinden met restructuring & recovery.

Wij investeren niet alleen geld, maar vooral kennis, aandacht en tijd in onze ondernemingen.

Wij investeren niet alleen geld, maar vooral kennis, aandacht en tijd in onze ondernemingen.

Nieuwe bedrijven en organisaties nemen we met open armen op in onze groep, zodat ze kunnen profiteren van elkaars sterkten. Wij investeren niet alleen geld, maar vooral kennis, aandacht en tijd in onze ondernemingen. Met veel knowhow van verandertrajecten zorgen wij ervoor om versneld en in de juiste stappen tot succes te komen. Maar we gaan uiteindelijk voor de lange termijn. Wij zijn bovenal ondernemers, die organisaties begrijpen en dezelfde taal spreken. Die met beide benen op de grond staan en niets liever doen dan samen de mouwen opstropen. Venturion Good people make great companies

Ontzorgt organisaties

Ontzorgt organisaties

Venturion Support

ontzorgt organisaties door alle secundaire processen over te nemen en te optimaliseren. We professionaliseren financiën en borgen continuïteit. We nemen de in het MT aanwezige capabilities onder de loep en kunnen die, dankzij ons recruitment en branche expertise, naadloos aanvullen met de juiste mensen.

Venturion Academy

stimuleert en faciliteert het delen van knowhow door onder andere trainingen en ontwikkelsessies. En Venturion Investments ontfermt zich over overnames, participaties (minderheidsbelangen) en investeringen in vastgoed. En als alle pijlers staan, dan gaan we bouwen.

Ons Team

 • Pieter den Bok

  Pieter den Bok

  DGA Venturion

 • Gert Ambachtsheer

  Gert Ambachtsheer

  DGA Venturion

 • Karin van Markus

  Karin van Markus

  Directielid Venturion Groep

 • Evert Geerdink

  Evert Geerdink

  Clusterdirectie Flex

 • Joan Jonkers

  Joan Jonkers

  Clusterdirectie Health and Care

 • Mark Maaskant

  Mark Maaskant

  Clusterdirectie Logistiek

Direct weten waar jouw kansen en oplossingen liggen?

Direct weten waar jouw kansen en oplossingen liggen?

Wil jij (door)groeien en/of heb je een opvolgingsuitdaging of ga je met jouw organisatie door een moeilijke fase? In Venturion vind je de partner die met jou opzoek gaat naar oplossingen gericht op de lange termijn.

Kom rechtstreeks in contact met Gert Ambachtsheer
en stel je vraag of suggestie.