Venturion Support

Venturion ontzorgt

Venturion Support biedt de mogelijkheid voor organisaties om secundaire processen over te nemen en te optimaliseren. We professionaliseren de processen en borgen continuïteit. We nemen de in de organisatie aanwezige competenties onder de loep en kunnen die, dankzij ons recruitment en branche expertise, naadloos aanvullen met de juiste mensen. Venturion Academy stimuleert en faciliteert het delen van knowhow door onder andere trainingen en ontwikkelsessies. 

 

Venturion ontzorgt
Financiële Administratie

Financiële Administratie

Venturion Support professionaliseert de financiële administratie van bedrijven binnen het consortium. We implementeren gestroomlijnde processen voor boekhouding, controle en prognoses, en ontwikkelen financiële dashboards die cruciale financiële data inzichtelijk maken. Door deze ondersteuning zorgen we voor betere financiële transparantie en controle, wat cruciaal is voor het borgen van de continuïteit van onze partnerorganisaties.

Salarisadministratie en Verloning

Salarisadministratie en Verloning

Ons team kan de volledige salarisadministratie en verloningsprocessen overnemen. Daarbij zorgen we voor nauwkeurigheid en naleving van relevante wet- en regelgeving. Door deze essentiële taken uit handen te nemen, kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze verzekerd zijn van een foutloze en tijdige uitbetaling aan hun medewerkers.

Legal Desk

Legal Desk

Bij Venturion werkt een kundig en enthousiast team van bedrijfsjuristen. Binnen het ondernemingsrecht hebben zij verschillende specialisaties zoals arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Vanuit kennis en kunde en bovenal betrokkenheid staan zij de organisaties binnen Venturion niet alleen bij indien de noodzaak er is maar juist ook preventief bij bijvoorbeeld ontwikkeling van nieuwe diensten en producten.

Facilitaire Inkoop

Facilitaire Inkoop

We optimaliseren de inkoop en het management van facilitaire diensten, waardoor bedrijven kosten besparen en efficiëntie verhogen. Door de gezamenlijke omvang van Venturion behalen we inkoopvoordelen en hogere kwaliteit. Ons team van experts onderhandelt en beheert contracten inkoop ten behoeve van diensten/product en ook voor kantoorbenodigdheden, schoonmaakdiensten, energiecontracten, leasefaciliteiten etc. Onze organisaties en bedrijven profiteren van schaalvoordelen en een probleemloze operationele omgeving.

Vastgoed

Vastgoed

In de vastgoedsector biedt Venturion Support deskundige diensten aan die gericht zijn op het optimaliseren en beheren van vastgoedportefeuilles. We werken samen met bedrijven om hun vastgoedstrategieën te ontwikkelen, van aankoop en beheer tot aan verkoop, waarbij we waardecreatie en kostenefficiëntie maximaliseren. Onze aanpak zorgt voor een stabiele en rendabele vastgoedexploitatie, ondersteund door ons diepgaande inzicht in de vastgoedmarkt.

Business Intelligence (BI)

Business Intelligence (BI)

Venturion Support versterkt bedrijven door geavanceerde Business Intelligence-oplossingen te bieden die strategische besluitvorming ondersteunen. We helpen organisaties binnen het consortium om hun data effectief te gebruiken, waardoor ze inzicht krijgen in bedrijfsprocessen en markttrends. Dit stelt onze partners in staat om prognoses te verbeteren, prestaties te monitoren en beter geïnformeerde beslissingen te nemen die leiden tot verhoogde operationele efficiëntie en concurrentievoordeel.

ICT

ICT

Venturion Support ondersteunt bij het management en beheer van uitgebreide ICT-diensten, van infrastructuurbeheer tot softwareontwikkeling en cyberbeveiliging. We zorgen ervoor dat de ICT-systemen van onze organisaties en bedrijven robuust, veilig en schaalbaar zijn, ondersteunend aan hun bedrijfsvoering en groeiplannen. Dit omvat alles van dagelijkse IT-ondersteuning tot strategische innovatieprojecten.

Marketing

Marketing

Ons marketingteam helpt bedrijven binnen het consortium hun merkidentiteit te versterken en effectieve marketingstrategieën te implementeren. Van digitale marketing tot traditionele reclamecampagnes, we zorgen voor een coherente en impactvolle aanwezigheid op de markt, waarmee we de zichtbaarheid en betrokkenheid van doelgroepen vergroten.

Crisismanagement

Crisismanagement

Het Recovery & Restructuring team van Venturion is gespecialiseerd in het bieden van cruciale ondersteuning aan organisaties die zich in uitdagende situaties bevinden.

Op het moment dat een organisatie zich in een crisis bevindt of dreigt te gaan bevinden wordt er een gespecialiseerd team samengesteld. Dit team combineert diepgaande kennis en strategische inzichten met praktische ervaring om bedrijven te stabiliseren, herstructureren en terug op het pad van groei te zetten. Met een doortastende aanpak en toewijding zorgt ons team ervoor dat organisaties hun operationele en financiële uitdagingen effectief kunnen overwinnen. Door het implementeren van bewezen strategieën en het aanleveren van essentiële middelen werkt Venturion samen met de bedrijven om duurzame resultaten te bereiken, waardoor ze sterker en veerkrachtiger uit de crisis komen.

Ons Recovery & Restructuring team heeft een bewezen trackrecord en is de partner in het navigeren door moeilijke tijden, met als doel een gezonde toekomst te verzekeren voor elke onderneming die we ondersteunen.

Direct weten waar jouw kansen en oplossingen liggen?

Direct weten waar jouw kansen en oplossingen liggen?

Wil jij (door)groeien en/of heb je een opvolgingsuitdaging of ga je met jouw organisatie door een moeilijke fase? In Venturion vind je de partner die met jou opzoek gaat naar oplossingen gericht op de lange termijn.

Kom rechtstreeks in contact met Gert Ambachtsheer
en stel je vraag of suggestie.