Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1147 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Venturion Health & Care

  Vacature HR Adviseur (minimaal 32 uur)

   

  Weet jij van aanpakken en ben je communicatief zeer sterk? Vervul je nu een junior adviesrol in het HR-vakgebied en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij misschien de collega die wij zoeken!

  Als HR-adviseur ben je een generalist op HR-gebied, die de managers ondersteunt en adviseert in de volle breedte van het HR vak. Je fungeert als sparringpartner voor de managers als het gaat om personele en organisatievraagstukken. Daarnaast word jij de HR-partner van Meditel. Meditel is één van de 11 onderdelen van Venturion Health & Care.

 • Venturion Health & Care

  HR Adviseur – Tijdelijke functie (december 2019 tm april 2020 - 24 uur) - Huis ter Heide

   

  Weet jij van aanpakken en ben je communicatief sterk? Vervul je nu een rol in het HR-vakgebied en zie jij uitdaging in een tijdelijke functie? Dan ben jij hopelijk de aangewezen persoon voor ons team!

  Als HR-adviseur ben je een generalist op HR-gebied, die de managers ondersteunt en adviseert in de volle breedte van het HR vak. Jij wordt de HR-partner van AtHomeFirst, in verband met zwangerschapsverlof van onze huidige Adviseur. AtHomeFirst is één van de 11 onderdelen van Venturion Health & Care.

 • Venturion Health & Care

  Finance Medewerker (32-40 uur)

   

  Venturion Health & Care groeit! Kom jij ons team versterken?

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde collega die graag een carrière op/verder wil bouwen in het Financieel werkveld. Ben jij momenteel werkzaam in dit vakgebied en toe aan de volgende stap in jouw carrière? Of volg je een HBO-deeltijd opleiding en zoek je daarnaast een aansluitende baan? Lees dan snel verder!

 • Meditel

  Vacature Stagiair Commerciële afdeling (m/v)

  Het Meditel Gezondheid team is op zoek naar jou! Als stagiaire ga je leren én werken op de commercie afdeling. Een zeer uitdagende stageplek waarbij je zelf aan het roer staat van jouw eigen ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties met nieuwe klanten en zorgt ervoor dat de bestaande tevreden blijven! Afwisselend werk, veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatief en informele omgang met collega’s.

 • Treve

  Medewerker Secretariaat – 32-40 uur – Huis ter Heide

  Ben jij op zoek naar een vaste baan waar je je kunt ontwikkelen op het gebied van planning en administratieve vaardigheden? Ben jij een harde werker en kan je snel schakelen? Ben jij een echte doorzetter en graag onderdeel van een hardwerkend team in een commerciële branche? Daarnaast ook communicatief sterk en niet bang om veel verschillende vragen van klanten op te pakken? Kom dan bij ons werken als medewerker secretariaat.

   

 • Treve

  Medisch Adviseur (Basisarts of Arts ARTS M&G / Profielarts I&A KNMG)

  Wegens uitbreiding van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere medisch adviseurs!

  Ben jij een BIG-geregistreerde arts en wil je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, adviserende rol? Ga aan de slag als medisch adviseur. Bij Treve Advies zoeken wij kundige en gedreven adviseurs voor 16 tot 36 uur per week.

 • Atlas Jeugdhulp

  Vacatures Ambulant Begeleider - 32 uur - Regio Gouda/Dordrecht

  Atlas Jeugdhulp zoekt vanwege uitbreiding van haar team een Ambulant Gezinsbegeleider. In de thuissituatie biedt je aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar opvoedondersteuning in de vorm van Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding (IAG). Het doel van de ambulante gezinsbegeleiding is vanuit de eigen kracht van ouders te zoeken naar oplossingen voor problemen binnen het gezin.

 • Atlas Jeugdhulp

  Vacature Kinder- en Jeugdpsychiater

  Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een Kinder- en Jeugdpsychiater (m/v). Wil jij ons team versterken en helpen de SGGZ vorm te geven? Ben jij enthousiast en ondernemend? Dan komt Atlas Jeugdhulp graag in contact met jou!

 • Meditel

  (Basis) artsen M/V - regio Noord-Nederland

  Voor de regio Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Heerenveen) zoeken wij (Basis) artsen M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  (Basis) artsen M/V - regio West-Nederland

  Voor de regio West-Nederland (Rotterdam, Ridderkerk, Rijswijk en Gouda) zoeken wij (Basis) artsen M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Artsen (oproep of ZZP) M/V

  Voor alle regio's in Nederland zoeken wij ter ondersteuning van ons team Artsen (oproep of ZZP) M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Doktersassistent(e) - regio Amsterdam

  Wij zoeken voor onze vestigingen in de regio Amsterdam (Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp en Leiden) een Doktersassistent(e) voor het ondersteunen bij en verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.