Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1147 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Venturion Health & Care

  Salarisadministrateur gezocht

  Wij zijn op zoek naar een collega die zijn/ haar passie heeft gevonden in het salarisvak. Iemand die gewend is meerdere verloningen per tijdvak uit te voeren en het vanzelfsprekend vindt om bij het management gevraagd en ongevraagd advies te geven bij specialistische vraagstukken op salarisgebied. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.

 • Venturion Health & Care

  Vacature HR Adviseur

  Minimaal 32 uur – Rotterdam en Huis ter Heide (Utrecht)

  Binnen het HR-team van Venturion Health & Care is een positie vrijgekomen van HR Adviseur. In deze uitdagende positie werk je samen met de HR-Manager en twee andere HR Adviseurs aan diverse HR-projecten. Daarnaast word jij de HR-partner van Meditel. Meditel is één van de 11 andere bedrijven van Venturion Health & Care.

  De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. De diversiteit aan klanten is enorm: van grote multinationals en ministeries tot eenpitters. Meditel verricht deze dienstverlening landelijk vanuit meer dan 25 eigen vestigingen die worden gecoördineerd vanaf het hoofdkantoor in Rotterdam.
   

 • WMOFirst

  Accountmanager Overheid (32-40 uur)

   

  WmoFirst groeit! Kom jij ons team versterken?

  Een functie voor iemand met commerciële ambities! Je weet dat je verder wilt in sales en de belangrijkste skills, houding en ambitie heb je al. In deze functie ben je het gezicht van de organisatie en krijg je de kans om het beste uit jezelf én ander naar boven te halen!

 • Meditel

  Vacature Stagiair Commerciële afdeling (m/v)

  Het Meditel Gezondheid team is op zoek naar jou! Als stagiaire ga je leren én werken op de commercie afdeling. Een zeer uitdagende stageplek waarbij je zelf aan het roer staat van jouw eigen ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties met nieuwe klanten en zorgt ervoor dat de bestaande tevreden blijven! Afwisselend werk, veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatief en informele omgang met collega’s.

 • Treve

  Medewerker Secretariaat – 32-40 uur – Huis ter Heide

  Ben jij op zoek naar een vaste baan waar je je kunt ontwikkelen op het gebied van planning en administratieve vaardigheden? Ben jij een harde werker en kan je snel schakelen? Ben jij een echte doorzetter en graag onderdeel van een hardwerkend team in een commerciële branche? Daarnaast ook communicatief sterk en niet bang om veel verschillende vragen van klanten op te pakken? Kom dan bij ons werken als medewerker secretariaat.

   

 • Treve

  Medisch Adviseur (Basisarts of Arts ARTS M&G / Profielarts I&A KNMG)

  Wegens uitbreiding van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere medisch adviseurs!

  Ben jij een BIG-geregistreerde arts en wil je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, adviserende rol? Ga aan de slag als medisch adviseur. Bij Treve Advies zoeken wij kundige en gedreven adviseurs voor 16 tot 36 uur per week.

 • Atlas Jeugdhulp

  Vacatures Ambulant Begeleider - 32 uur - Regio Gouda/Dordrecht

  Atlas Jeugdhulp zoekt vanwege uitbreiding van haar team een Ambulant Gezinsbegeleider. In de thuissituatie biedt je aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar opvoedondersteuning in de vorm van Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding (IAG). Het doel van de ambulante gezinsbegeleiding is vanuit de eigen kracht van ouders te zoeken naar oplossingen voor problemen binnen het gezin.

 • Atlas Jeugdhulp

  Vacature Kinder- en Jeugdpsychiater

  Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een Kinder- en Jeugdpsychiater (m/v). Wil jij ons team versterken en helpen de SGGZ vorm te geven? Ben jij enthousiast en ondernemend? Dan komt Atlas Jeugdhulp graag in contact met jou!

 • Meditel

  (Basis) artsen M/V - regio Noord-Nederland

  Voor de regio Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Heerenveen) zoeken wij (Basis) artsen M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  (Basis) artsen M/V - regio West-Nederland

  Voor de regio West-Nederland (Rotterdam, Ridderkerk, Rijswijk en Gouda) zoeken wij (Basis) artsen M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Artsen (oproep of ZZP) M/V

  Voor alle regio's in Nederland zoeken wij ter ondersteuning van ons team Artsen (oproep of ZZP) M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Doktersassistent(e) - regio Amsterdam

  Wij zoeken voor onze vestigingen in de regio Amsterdam (Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp en Leiden) een Doktersassistent(e) voor het ondersteunen bij en verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.