Werken bij Venturion

Venturion is de overkoepelende holding van zo’n 20 bedrijven in de gezondheidszorg, uitzend- en detacheringsbranche en logistiek. Door kennis en ervaring bij implementatie- en transitietrajecten en met een innovatief oplossingsvermogen laten we de organisaties groeien en bloeien op financieel, juridisch, HR en recruitment marketing gebied. 

Bij Venturion creëren wij een unieke werkomgeving. Een omgeving waar hard wordt gewerkt, aandacht is voor elkaar en iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. We hechten veel waarde een gezelligheid op de werkvloer, daarom zien we je graag op kantoor. Daarnaast is er ruimte om flexibel te werken in een vorm die voor jou past. Dat maakt hard werken een stuk gemakkelijker.

Je staat hier aan het roer van je eigen loopbaan. Jij bepaalt de route en wij stimuleren jou om werkelijkheid te maken van jouw ambities. Er zijn binnen onze organisaties tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het behalen van deze ambities.

Ga jij met ons de uitdaging aan om bedrijven verder te laten groeien? Wij geloven dat het kan, jij ook? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities. Vul je gegevens in en wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Filter

 • Aviation Medical Center

  Doktersassistent(e) luchtvaart Amsterdam fulltime/parttime

  Als doktersassistent(e) weet jij als geen ander dat een representatieve houding en een lach op jouw gezicht belangrijk is, zodat de cliënten tevreden de deur uitlopen. Vind jij de luchtvaart ook zo’n boeiende en dynamische sector net als wij? Ga bij ons aan de slag als doktersassistent(e) op onze locatie in Amsterdam.

 • Venturion Health & Care

  Business Controller Rotterdam fulltime

  Venturion is een groeiende organisatie en is actief in de gezondheidszorg, uitzenden, detachering en logistiek. Als gevolg van deze groei is Venturion op zoek naar een ervaren Business Controller voor Venturion Health en Care, onze tak gezondheidszorg.

 • Venturion Health & Care

  Senior Financial Controller regio Utrecht-Amersfoort fulltime

  Venturion is een groeiende organisatie en is actief in de gezondheidszorg, uitzenden, detachering en logistiek. Als gevolg van deze groei is Venturion op zoek naar een ervaren Financial Controller voor Venturion Health en Care, onze tak gezondheidszorg.