Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1147 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Venturion Health & Care

  Vacature Teamleider HR Operations (minimaal 24 uur)

   

  Ter uitbreiding van ons HR-team zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die zich graag bezig houdt met het verbeteren van processen, het creëren van een optimale samenwerking en gaat voor hoge klanttevredenheid. In deze rol ben je er verantwoordelijk voor dat alles op operationeel gebied vlekkeloos verloopt en dat het operationele team optimaal functioneert. Dit doe je door het team te coachen, voor ze klaar te staan en taken te verdelen. Je rapporteert aan de HR Manager.

 • Atlas Jeugdhulp

  GZ-psycholoog Kind en Jeugd / Orthopedagoog-Generalist

  Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een GZ-psycholoog Kind en Jeugd of Orthopedagoog-Generalist (m/v). Ben jij ondernemend van aard en vind je het leuk om naast jouw werkzaamheden binnen de Jeugd GGZ mee te helpen onze ambulante tak uit te breiden?
  Dan komt Atlas Jeugdhulp graag in contact met jou!

 • Treve

  Medewerker Secretariaat – 32-40 uur – Huis ter Heide

  Ben jij op zoek naar een vaste baan waar je je kunt ontwikkelen op het gebied van planning en administratieve vaardigheden? Ben jij een harde werker en kan je snel schakelen? Ben jij een echte doorzetter en graag onderdeel van een hardwerkend team in een commerciële branche? Daarnaast ook communicatief sterk en niet bang om veel verschillende vragen van klanten op te pakken? Kom dan bij ons werken als medewerker secretariaat.

   

 • MediPoolFirst

  Vacature Recruiter – 32-40 uur – Huis ter Heide

  MediPoolFirst zoekt een nieuwe collega vanwege doorgroei van de huidige recruiter.

  Wat ga je doen?

  Wij zijn met veel succes aan het bouwen aan een team van artsen die bij onze relaties binnen de Geestelijke Gezondheid Zorg avond-, nacht- en weekenddiensten vervullen. Onze artsen zorgen ervoor dat GGZ-instellingen hun vaste teams niet overbelasten, roosters volledig ingevuld zijn en de werkdruk acceptabel blijft. Om onze groei door te zetten willen wij ons team uitbreiden met een recruiter. Jij, als betrokken en doelgerichte recruiter, weet als geen ander hoe het is om artsen te selecteren, te binden en te boeien. Je weet welke kanalen je moet inzetten. Je werkt daarbij nauw samen een ervaren relatiemanager.

 • Treve

  Medisch Adviseur (Basisarts of Arts ARTS M&G / Profielarts I&A KNMG)

  Wegens uitbreiding van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere medisch adviseurs!

  Ben jij een BIG-geregistreerde arts en wil je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, adviserende rol? Ga aan de slag als medisch adviseur. Bij Treve Advies zoeken wij kundige en gedreven adviseurs voor 16 tot 36 uur per week.

 • Meditel

  (Basis) artsen M/V - regio Noord-Nederland

  Voor de regio Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Heerenveen) zoeken wij (Basis) artsen M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  (Basis) artsen M/V - regio West-Nederland

  Voor de regio West-Nederland (Rotterdam, Ridderkerk, Rijswijk en Gouda) zoeken wij (Basis) artsen M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Artsen (oproep of ZZP) M/V

  Voor alle regio's in Nederland zoeken wij ter ondersteuning van ons team Artsen (oproep of ZZP) M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Doktersassistent(e) - regio Amsterdam

  Wij zoeken voor onze vestigingen in de regio Amsterdam (Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp en Leiden) een Doktersassistent(e) voor het ondersteunen bij en verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.