Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1650 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Venturion Health & Care

  Teamleider Finance & Control regio Utrecht fulltime

  Ben jij een verbinder en op zoek naar een volgende stap in jouw carrière waar je jouw leidinggevende ambities kwijt kan? Ga aan de slag als Teamleider Finance & Control en neem het voortouw voor ons financieel team.

 • MediPoolFirst

  Recruitment Consultant regio Utrecht (fulltime)

  Jouw nieuwe baan bij MediPoolFirst

  Binnen recruitment staat het verbinden van professionals met organisaties centraal. Ook bij ons. Wij merken dat balans tussen werk en privé steeds meer centraal staat bij onze dienstverlening. En dat onze rol steeds adviserende wordt.

  Wat is voor een werkzoekende belangrijk? Wat zijn de ambities? Heb je ambitie om jezelf te specialiseren of ben je op zoek naar tijdelijke baan om vervolgens een mooie reis te kunnen maken? Heb je kinderen en hoe zie je de balans met werken? En hoe past dit bij de zorgorganisatie en teams voor wie je werft?

 • Atlas Jeugdhulp

  Ambulant begeleider jeugd Lopik parttime

  Wij geloven dat het anders kan binnen de jeugdhulp. Jij ook? Wij zijn op zoek naar collega’s die samen met ons het verschil willen maken. 

 • Venturion Health & Care

  Adviseur arbeidsmarktcommunicatie (employer branding) Randstad fulltime

  Ben jij de creatieveling die de arbeidsmarkt weet aan te spreken met wervende teksten en beeld? Bij Venturion Health & Care zijn we op zoek naar creativiteit én proactiviteit! Je bent van harte welkom om je verder te ontwikkelen tot een echte specialist in employer branding.

 • Atlas Jeugdhulp

  Ambulant gezinsbegeleider Buren parttime

  Wij geloven dat het anders kan binnen de jeugdhulp. Jij ook? Wij zijn op zoek naar collega’s die samen met ons het verschil willen maken. 

 • Meditel

  Personeelsplanner Rotterdam fulltime/parttime

  Een functie voor iemand met commerciële ambities! Je weet dat je verder wilt in sales en de belangrijkste skills, houding en ambitie heb je al. In deze functie ben je, samen met jouw collega accountmanagers, het gezicht van de organisatie en krijg je de kans om het beste uit jezelf én anderen naar boven te halen..

 • Meditel

  Open sollicitatie fulltime/parttime

  Heb je interesse om te werken in onze organisatie maar weet je niet of jouw functie beschikbaar is, schroom niet! Je kunt hier een open sollicitatie versturen. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel. 

 • AtHomeFirst

  Huishoudelijke Hulp Groningen - Centrum/West parttime

  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die tussen de 6 en 21 uur per week willen werken in Groningen. AtHomeFirst is hoofdaanbieder Huishoudelijk Hulp in de wijken van Groningen-West, hierbij kan je denken aan; Selwerd, Vinkhuizen, Paddepoel en Hoogkerk. Zoek jij een vast aantal uren en leuke baan waarin je van betekenis kunt zijn voor anderen? Lees dan snel verder!

 • Meditel

  Verpleegkundig assistent Preventief onderzoek regio Den Haag-Rotterdam parttime

  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen de preventieve zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als verpleegkundig assistent(e) weet jij als geen ander dat een representatieve houding en een lach op jouw gezicht belangrijk is, zodat de cliënten tevreden de deur uitlopen. Kom bij Meditel werken in de regio Rotterdam-Den Haag.

 • AtHomeFirst

  Huishoudelijke Hulp Emmen parttime

  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die tussen de 6 en 21 uur per week willen werken in Emmen. AtHomeFirst is hoofdaanbieder Huishoudelijk Hulp in alle wijken van Emmen, hierbij kan je denken aan; Angelslo, Bargeres, Rietlanden, Emmermeer, Emmerhout en Centrum. Zoek jij een vast aantal uren en leuke baan waarin je van betekenis kunt zijn voor anderen? Lees dan snel verder!

 • AtHomeFirst

  Huishoudelijke Hulp (bijbaan) Coevorden parttime

  AtHomeFirst is op zoek naar collega’s in de gemeente Coevorden, die tussen de 4 en 12 uur per week willen werken! Je huidige baan combineren? Dat kan! Het werken als Huishoudelijke Hulp is dan een prima oplossing om je bankrekening in deze tijden extra te vullen. Woon jij bijvoorbeeld in de buurt van Dalen, Schoonebeek of Coevorden en zoek jij een parttime baan of zelfs een leuke baan om te combineren met je huidige baan? Lees dan snel verder!

 • AtHomeFirst

  Huishoudelijke Hulp (bijbaan) Borger-Odoorn parttime

  AtHomeFirst is op zoek naar collega’s in de gemeente Borger-Odoorn, die tussen de 4 en 12 uur per week willen werken! Je huidige baan combineren? Dat kan! Het werken als Huishoudelijke Hulp is dan een prima oplossing om je bankrekening in deze tijden extra te vullen. Woon jij bijvoorbeeld in de buurt van Borger of Nieuw Buinen en zoek jij een parttime baan of zelfs een leuke baan om te combineren met je huidige baan? Lees dan snel verder!

 • AtHomeFirst

  Bijbaan/Student huishoudelijke Hulp Emmen parttime

  AtHomeFirst is op zoek naar collega’s! Studeer jij momenteel maar zoekt jij nog een bijbaantje van een paar uurtjes in de week? Dat kan! Je studie kan je combineren met werk als Huishoudelijke Hulp. Dit is prima oplossing om je bankrekening extra te vullen. Je kan namelijk zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en alleen op die momenten word je dan ook ingepland. Fantastisch toch? Woon jij in Emmen en zoek jij een bijbaan waarmee jij het verschil kan maken? Lees dan snel verder!

 • Meditel

  Verpleegkundige preventie en gezondheid Regio Den Haag parttime

  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen de preventieve zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als verpleegkundige weet jij als geen ander dat een representatieve houding en een lach op jouw gezicht belangrijk is, zodat de cliënten tevreden de deur uitlopen. Kom bij Meditel werken in de regio Rotterdam-Den Haag.