Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1650 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • MediPoolFirst

  administratief medewerker recruitment | 32 – 40 uur | Nieuwegein

   

  MediPoolFirst is op zoek naar een enthousiaste, ondersteunende, creatieveling! Wij zijn dé organisatie die zich inzet voor de invulling van diensten, tijdelijke en vaste banen in de GGZ voor artsen en medisch specialisten. Heb jij al (enige) ervaring met planning en/of recruitment dan is het een pre, maar ook zonder ervaring ben je van harte welkom om te solliciteren. 

 • Atlas Jeugdhulp

  Gezinsbegeleider Emmen

   

  Ieder kind is uniek en dat zien wij ook. Bij Atlas Jeugdhulp ondersteunen wij kinderen tussen de 0 en 18 jaar oud met diagnostiek, de behandeling en/of gezinsbegeleiding. Dit is een unieke combinatie waardoor wij er zowel vanuit onze Polikliniek in Nieuwegein als in de thuissituatie voor gezinnen kunnen zijn. Inmiddels zijn wij naast Nieuwegein ook gestart met de opzet van een team ambulante gezinsbegeleiding in Emmen. En ook daar willen wij groeien.

  Wij staan voor persoonlijk en laagdrempelig contact waarbij het kind centraal staat. Onze jonge, frisse organisatie breidt steeds verder uit waardoor wij in de toekomst steeds meer kinderen en gezinnen kunnen ondersteunen én kunnen blijven werken met korte wachttijden.

  Wegens uitbreiding van ons ambulante team zijn wij op korte en lange termijn op zoek naar Ambulant Gezinsbegeleiders. In de thuissituatie bied je aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar opvoedondersteuning in de vorm van Ambulante Gezinsbegeleiding (AG). Het doel van de ambulante gezinsbegeleiding is vanuit de eigen kracht van ouders te zoeken naar oplossingen voor problemen binnen het gezin. Alles is erop gericht om de opvoedsituatie van kinderen veiliger en positiever te maken en de ouder(s) en kind(eren) hierin te ondersteunen.

   

 • Venturion Health & Care

  Gezinsbegeleider Houten

   

  Ieder kind is uniek en dat zien wij ook. Bij Atlas Jeugdhulp ondersteunen wij kinderen tussen de 0 en 18 jaar oud met diagnostiek, de behandeling en/of gezinsbegeleiding. Dit is een unieke combinatie waardoor wij er zowel vanuit onze Polikliniek in Nieuwegein als in de thuissituatie voor gezinnen kunnen zijn. Wij staan voor persoonlijk en laagdrempelig contact waarbij het kind centraal staat. Onze jonge, frisse organisatie breidt steeds verder uit waardoor wij in de toekomst steeds meer kinderen en gezinnen kunnen ondersteunen én kunnen blijven werken met korte wachttijden.

   

  Wegens uitbreiding van ons ambulante team zijn wij op korte en lange termijn op zoek naar Ambulant Gezinsbegeleiders. In de thuissituatie bied je aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar opvoedondersteuning in de vorm van Ambulante Gezinsbegeleiding (AG). Het doel van de ambulante gezinsbegeleiding is vanuit de eigen kracht van ouders te zoeken naar oplossingen voor problemen binnen het gezin. Alles is erop gericht om de opvoedsituatie van kinderen veiliger en positiever te maken en de ouder(s) en kind(eren) hierin te ondersteunen.

 • MediPoolFirst

  Planner | Tijdelijk | Utrecht

   

  MediPoolFirst is op zoek naar tijdelijke versterking! Zit plannen in jouw bloed ben je op zoek naar leuke, uitdagende baan? Als parttime planner werk je minimaal 24 uur per week. Je bent per direct beschikbaar tot in ieder geval het einde van het jaar. Het kantoor is gevestigd in Huis ter Heide, vlakbij Zeist. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan snel!

 • Venturion Health & Care

  Finance Medewerker | 32 – 40 uur per week | Huis ter Heide, Utrecht

   

  Voor ons finance team zijn wij op zoek naar een accurate, resultaatgerichte en proactieve collega! Word je blij van cijfers, ben je graag ondersteund bezig maar heb je ook voldoende bagage om een brede financiële functie op te pakken? Lees dan snel verder, want we hebben bij Venturion Health & Care een uitdagende functie vrij!

 • Meditel

  Keuringsarts | 16-36 uur | Breda - Eindhoven

   

  Meditel Gezondheid is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling. Ben jij benieuwd naar wat de functie van keuringsarts bij Meditel inhoudt? Lees dan snel verder!

 • LINQ

  Junior Recruiter | 32 - 40 uur | Amsterdam

   

  LINQ is hét Studentenuitzendbureau voor flexibiliteit, diversiteit en de leukste studenten. Zij koppelen talent aan bijbanen, projecten en vaste functies. Goede mensen kennen goede mensen en daarom maken zij gebruik van LINQERS. Dit zijn de schakels tussen het bedrijf en student en voorzien hbo- en wo-studenten van de leukste werkzaamheden.

  Als junior recruiter ben jij de schakel! Jij zorgt ervoor dat de poule met uitzendkrachten ten alle tijden goed gevuld is. Dit doe je door vacatures te schrijven en sollicitatiegesprekken te voeren. Uiteindelijk plan jij diezelfde uitzendkrachten in op de diensten en voorzie jij hun van alle juiste informatie zodat zij goed aan de slag kunnen gaan!

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter | 32-40 uur | Utrecht

   

  XL Beveiliging is het jongste label van De Nieuwe Lichting Groep. Onze focus ligt op het aanboren van nieuw talent, het aanbieden van een opleidingstraject waarna we een mooie baan garanderen binnen de veelzijdige beveiligingsbranche. Een baan waarin een gastgerichte instelling wordt gecombineerd met een scherp oog voor afwijkende situaties. En wij zijn op zoek naar versterking!

  Als Junior Recruiter zorg jij voor een continue stroom van nieuw talent. Jij houdt je dagelijks bezig met het werven, verzorgen van aannameprocessen en compleet maken van dossiers t.b.v. screenings. Je doet er alles aan om de ideale kandidaat te bereiken. Je zet daar zelfstandig social media voor in maar weet daarnaast ook op andere creatieve manieren nieuw talent te bereiken en te overtuigen om voor XL Beveiliging aan de slag te gaan.

 • De Nieuwe Lichting

  Financieel medewerker | 32-40 uur | Rotterdam

   

  Krijg jij energie van werken met cijfers en ben je nauwkeurig? Word je blij van klantcontact en zoek je een verantwoordelijke baan bij een informeel, snelgroeiend bedrijf? Dan is deze vacature bij De Nieuwe Lichting Groep echt wat voor jou!

  DNL Groep is de moedermaatschappij van verschillende uitzendbedrijven waaronder XL Studenten Uitzendbureau, Studentalent, LINQ en Transflex Personeelsdiensten. Wij beloven jou een afwisselende financiële functie waarbij geen één dag hetzelfde is!

 • Studentalent

  Intercedent | 32 uur | Rotterdam, Utrecht en Eindhoven

   

  Studentalent is op zoek naar jou! Voor onze vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Eindhoven zijn wij op zoek naar intercedenten. Ben je op zoek naar een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en sta jij graag in contact met mensen? Lees dan snel verder en solliciteer!

 • De Nieuwe Lichting

  Medewerker Salarisadministratie | vanaf 32 uur | Rotterdam

   

  Ben jij op zoek naar een uitdagende, administratieve functie in de omgeving van Rotterdam? Lees dan snel verder!

  Je wordt, samen met 5 collega’s, verantwoordelijk voor de gehele salarisadministratie van Venturion Flex Holding en Venturion Health & Care. Hieronder vallen meer dan 17 bedrijven en het personeelsbestand varieert van uitzendkrachten tot vaste medewerkers. We beloven jou een afwisselende functie binnen een informele, hardwerkende omgeving.

 • Meditel

  Staf-/Bedrijfsarts | 24–40 uur | Brabant- Limburg

  Zie jij Bedrijfsgeneeskunde als een vak van beïnvloeding en wil jij jouw passie hiervoor overdragen en onze artsen inspireren? Dan zoeken wij jou! Als bedrijfsarts maak jij met jouw medisch-inhoudelijke kennis het cruciale verschil voor onze klanten. In jouw functie ben je een waardevolle partner op het gebied van preventie. Ben jij huisarts of basisarts met interesse in de bedrijfsgeneeskunde, en wil je onderzoeken of je je wilt specialiseren tot bedrijfsarts? Jouw sollicitatie is ook van harte welkom!

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter | 32-40 | Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle

   

  Stap in de dynamische functie van junior recruiter bij XL Studenten Uitzendbureau. Het leukste studenten uitzendbureau waar hard werken hand in hand gaat met een gezellige werksfeer. In een team met leuke en gemotiveerde collega's ga jij in deze functie aan de slag met de werving voor de klanten van de vestiging. Jouw taken zullen o.a. bestaan uit het schrijven van vacatures en deze uitzetten op verschillende kanalen. Het voeren van selectiegesprekken en sollicitatiegesprekken. Het bijwonen van klantafspraken en het verrichten van administratie zoals het uitbetalen van uitzendkrachten. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor het invullen van ad hoc aanvragen.

 • Futura

  Vacature Raad van Commissarissen Futura Zorg BV

  Over Futura Zorg
  Futura Zorg BV levert kwalitatieve zorg aan ouderen die enerzijds nog redelijk kunnen functioneren en anderzijds een zorgbehoefte kennen door (toenemende) fysieke beperking en/of afnemende fysieke/geestelijke kracht. Voor deze ouderen hebben wij een woon- en zorgconcept ontwikkeld dat tegemoet komt aan de persoonlijke wensen en zorgbehoefte. Dat wil zeggen dat de wonen met zorg wordt gerealiseerd in kleinschalige woonvoorzieningen, gelegen in de nabijheid van de oorspronkelijke woon- en leefomgeving.

  Centraal staat dat onze bewoners zoveel als mogelijk zélf de regie hebben. Uitgaande van de mogelijkheden van onze bewoners wordt er vraag- en dialooggericht gewerkt. Wonen en zorg gaan hand in hand met als doel dat de dagelijkse zorg moet bijdragen aan de waardigheid en het welzijn van de bewoner; comfort, veiligheid en privacy.

  Futura Zorg is een stabiele speler in de markt van kleinschalige woonvoorzieningen. Futura Zorg breidt zich ieder jaar uit zónder in te leveren op kwaliteit. Deze groei is mogelijk door onze medewerkers in zowel de directe uitvoering van de zorg als op ons hoofdkantoor. Een groeiende organisatie vraagt ook periodiek een evaluatie op processen, zo zal de Raad van Commissarissen in het komende jaar zich verder moeten ontwikkelen naar een toezichthoudend orgaan naar de eisen die de Wtza hieraan stelt.