Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1147 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Treve

  Medisch Adviseur (Basisarts of Arts ARTS M&G / Profielarts I&A KNMG)

  Wegens uitbreiding van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere medisch adviseurs!

  Ben jij een BIG-geregistreerde arts en wil je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, adviserende rol? Ga aan de slag als medisch adviseur. Bij Treve Advies zoeken wij kundige en gedreven adviseurs voor 16 tot 36 uur per week.

 • Meditel

  Medisch directeur Meditel Gezondheid BV.

  Bij Meditel (Rotterdam) zijn wij op zoek naar een medisch directeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor verdere ontwikkeling, uitvoering en bewaking van het medisch domein als onderdeel van het strategisch beleid. Lees verder voor de complete tekst.

 • Treve

  Medewerker Secretariaat – 32-40 uur – Huis ter Heide

  Ben jij op zoek naar een vaste baan waar je je kunt ontwikkelen op het gebied van planning en administratieve vaardigheden? Ben jij een harde werker en kan je snel schakelen? Ben jij een echte doorzetter en graag onderdeel van een hardwerkend team in een commerciële branche? Daarnaast ook communicatief sterk en niet bang om veel verschillende vragen van klanten op te pakken? Kom dan bij ons werken als medewerker secretariaat / binnendienst!

   

 • Meditel

  (Basis) artsen M/V - regio Noord-Nederland

  Voor de regio Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Heerenveen) zoeken wij (Basis) artsen M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  (Basis) artsen M/V - regio West-Nederland

  Voor de regio West-Nederland (Rotterdam, Ridderkerk, Rijswijk en Gouda) zoeken wij (Basis) artsen M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Artsen (oproep of ZZP) M/V

  Voor alle regio's in Nederland zoeken wij ter ondersteuning van ons team Artsen (oproep of ZZP) M/V voor het verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Doktersassistent(e) - regio Amsterdam

  Wij zoeken voor onze vestigingen in de regio Amsterdam (Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp en Leiden) een Doktersassistent(e) voor het ondersteunen bij en verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties.

 • Meditel

  Doktersassistent(e) - regio West-Nederland

  Wij zoeken voor onze flexibele schil in de regio West-Nederland (Rotterdam, Ridderkerk, Rijswijk en Gouda) een Doktersassistent(e) voor het ondersteunen bij en verrichten van medische keuringen en (reis)vaccinaties (Regio West Nederland).

 • Venturion Health & Care

  GZ-psycholoog JZ (24-36 uur - Nieuwegein)

  Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij per direct meerdere GZ-Psychologen JZ (m/v). Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde GZ-Psycholoog en ben jij op zoek naar een nieuwe stap in uw carrière? Dan komt Atlas Jeugdhulp graag in contact met jou!

   

 • Meditel

  Personeelsplanner (32-40 uur Rotterdam)

  Ben jij op zoek naar een baan waarin je je kunt ontwikkelen op het gebied van planning en administratieve vaardigheden? Ben jij accuraat, een harde werker en kun je snel schakelen? Ben jij een echte doorzetter, communicatief sterk en niet bang om veel verschillende vragen van collega’s op te pakken? Kom dan bij ons werken als Personeelsplanner in Rotterdam!

 • WMOFirst

  Relatiemanager Overheid

   

  Sinds de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in 2015 kan de overheid niet meer zonder Wmo consulenten. Jij, als betrokken en doelgerichte Relatiemanager, weet als geen ander hoe het is om gemeenten te voorzien van de juiste mensen.

  Voor het ontwikkelen, bemiddelen en aannemen van onze huidige en toekomstige Wmo Consulenten zijn wij op zoek naar een nieuwe Relatiemanager Overheid. In deze functie ben je 50% van de tijd bezig onze Wmo consulenten en 50% met het versterken van onze relaties bij gemeenten. In deze functie werk je direct samen met onze adviesbedrijven binnen de overheid.

 • Uitzendbureau 65+

  Accountmanager regio Oost Nederland

  Als accountmanager heb je een regionaal werkveld. Binnen de regio vorm jij de expert bent als het gaat om (ontwikkelingen in) de sector hospitality. Je voert veelvuldig gesprekken met potentiele opdrachtgevers en biedt de best passende oplossing(en) voor de vraag van jouw klant. Je realiseert omzetgroei bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers en bouwt hiermee aan het verdere succes van 65plus. Je werkt vanuit ons filiaal in Arnhem en bewerkt de regio oost Nederland.

   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Amsterdam - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Amsterdam (Sloterdijk). Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter HESS - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons horecateam in Amsterdam. De Horeca & Evenementen afdeling van XL Studenten Uitzendbureau houdt zich dagelijks bezig met het invullen van alle horeca & evenement gerelateerde vacatures. Hierbij kun je denken aan opdrachtgevers zoals: hotels, evenementenlocaties (denk ook aan festivals zoals Lowlands, Pinkpop en Kingsland), rederijen en restaurants.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Rotterdam - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Rotterdam. Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Utrecht - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Utrecht (Galgenwaard). Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Zwolle - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Zwolle. Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.