Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1650 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Venturion Health & Care

  HR-adviseur regio Utrecht fulltime/parttime

  Ben jij op zoek naar een werkplek waar jij als HR-adviseur verder kan groeien? Bij Venturion Health & Care bieden we jou een diversiteit van organisaties waar je jouw kennis in de praktijk kunt toevoegen. 

 • Venturion Health & Care

  Financial Controller regio Utrecht fulltime

  Ben jij een verbinder en op zoek naar een volgende stap in jouw carrière waar je jouw leidinggevende ambities kwijt kan? Ga aan de slag als Financial Controller en neem het voortouw voor ons financeteam.

 • Venturion Health & Care

  HR-medewerker in de zorg regio Utrecht fulltime

  Sta jij als HR-medewerker aan begin van jouw loopbaan en heb je de ambitie om verder te groeien in het HR-werkveld? Bij Venturion Health & Care zoeken we een enthousiaste collega die onze personeelsadministratie en operationele adviesvraagstukken wil oppakken. 

 • Venturion Health & Care

  Directeur Futura Zorg Rotterdam fulltime

  Jij hebt hart voor de zorg. En je zoekt naar een uitdaging, die dat hart sneller laat kloppen. Waar je jouw energie in kwijt kan. En er weer verdubbeld uit kan halen. Een werkplek waar je thuis kan komen én kan zijn zoals je thuis bent. Een uitdaging waar je als ondernemer de ruimte hebt om anders te denken, want pas dan kun jij het verschil maken. 

  Kom Binnen bij Futura Zorg.