Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1147 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Venturion Health & Care

  HR Medewerker

  (24 - 32 uur – Huis ter Heide)

  Ben jij momenteel werkzaam als intercedent(e) of HR Medewerker en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je een deeltijd opleiding HRM aan het volgen en zoek je daarnaast een aansluitende baan als HR Medewerker? Lees dan verder!

  Venturion Health & Care is een groeiende, gezonde organisatie met meer dan 1000 medewerkers. Het HR team bestaat uit een HR manager, 3 HR adviseurs, HR medewerker en een salarisadministrateur. En zij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde nieuwe collega die hen kan ondersteunen en versterken op het gebied van alle HR taken.

 • Treve

  Medisch Adviseur (Basisarts of Arts ARTS M&G / Profielarts I&A KNMG)

  Wegens uitbreiding van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere medisch adviseurs!

  Ben jij een BIG-geregistreerde arts en wil je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, adviserende rol? Ga aan de slag als medisch adviseur. Bij Treve Advies zoeken wij kundige en gedreven adviseurs voor 16 tot 36 uur per week.

 • Uitzendbureau 65+

  Accountmanager regio Oost Nederland

  Als accountmanager heb je een regionaal werkveld. Binnen de regio vorm jij de expert bent als het gaat om (ontwikkelingen in) de sector hospitality. Je voert veelvuldig gesprekken met potentiele opdrachtgevers en biedt de best passende oplossing(en) voor de vraag van jouw klant. Je realiseert omzetgroei bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers en bouwt hiermee aan het verdere succes van 65plus. Je werkt vanuit ons filiaal in Arnhem en bewerkt de regio oost Nederland.

   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Amsterdam - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Amsterdam (Sloterdijk). Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter HESS - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons horecateam in Amsterdam. De Horeca & Evenementen afdeling van XL Studenten Uitzendbureau houdt zich dagelijks bezig met het invullen van alle horeca & evenement gerelateerde vacatures. Hierbij kun je denken aan opdrachtgevers zoals: hotels, evenementenlocaties (denk ook aan festivals zoals Lowlands, Pinkpop en Kingsland), rederijen en restaurants.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Rotterdam - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Rotterdam. Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Utrecht - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Utrecht (Galgenwaard). Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Zwolle - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Zwolle. Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.