Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1147 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Venturion Health & Care

  Corporate Recruiter (32-40 uur – Huis ter Heide)

   

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega op onze HR afdeling. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij dé corporate recruiter worden van onze groeiende organisatie? Lees dan snel verder.

 • Treve

  Medisch Adviseur (Basisarts of Arts ARTS M&G / Profielarts I&A KNMG)

   

  Wegens uitbreiding van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere medisch adviseurs!

  Ben jij een BIG-geregistreerde arts en wil je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, adviserende rol? Ga aan de slag als medisch adviseur. Bij Treve Advies zoeken wij kundige en gedreven adviseurs voor 16 tot 36 uur per week.

 • MediPoolFirst

  Planner (32-40 uur - Huis ter Heide)

   

  Vind je het leuk om te puzzelen en zou je daar ook je werk van willen maken? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou.

  Word PLANNER bij MediPoolFirst!

 • Uitzendbureau 65+

  Accountmanager regio Oost Nederland

  Als accountmanager heb je een regionaal werkveld. Binnen de regio vorm jij de expert bent als het gaat om (ontwikkelingen in) de sector hospitality. Je voert veelvuldig gesprekken met potentiele opdrachtgevers en biedt de best passende oplossing(en) voor de vraag van jouw klant. Je realiseert omzetgroei bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers en bouwt hiermee aan het verdere succes van 65plus. Je werkt vanuit ons filiaal in Arnhem en bewerkt de regio oost Nederland.

   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Amsterdam - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Amsterdam (Sloterdijk). Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter HESS - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons horecateam in Amsterdam. De Horeca & Evenementen afdeling van XL Studenten Uitzendbureau houdt zich dagelijks bezig met het invullen van alle horeca & evenement gerelateerde vacatures. Hierbij kun je denken aan opdrachtgevers zoals: hotels, evenementenlocaties (denk ook aan festivals zoals Lowlands, Pinkpop en Kingsland), rederijen en restaurants.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Rotterdam - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Rotterdam. Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Utrecht - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Utrecht (Galgenwaard). Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Zwolle - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Zwolle. Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • Treve

  Medewerker Secretariaat – 32-40 uur – Huis ter Heide

  Ben jij op zoek naar een vaste baan waar je je kunt ontwikkelen op het gebied van planning en administratieve vaardigheden? Ben jij een harde werker en kan je snel schakelen? Ben jij een echte doorzetter en graag onderdeel van een hardwerkend team? Daarnaast ook communicatief sterk en niet bang om veel verschillende vragen van klanten op te pakken? Kom dan bij ons werken als medewerker secretariaat!