Werken bij Venturion

Venturion is een snel groeiend conglomeraat van bedrijven (1147 werknemers) met veel doorgroeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe werknemers. Venturion hanteert een open cultuur met aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers, hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen nadrukkelijk tot de mogelijkheden.              

Daarnaast investeert Venturion graag en veel in opleidingen, flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hou je van aanpakken ? Dan zijn er binnen Venturion volop mogelijkheden.

Onderstaand kun je onze vacatures vinden. Mocht een van deze vacatures niet bij je wensen passen ? Meld je dan toch aan voor een kennismakingsgesprek, wellicht hebben wij andere mogelijkheden en voor de juiste mensen zijn die er altijd !

Filter

 • Venturion Health & Care

  Ervaren Salarisadministrateur gezocht – Huis ter Heide (UTRECHT)

  Wij zijn op zoek naar een collega die zijn/ haar passie heeft gevonden in het salarisvak. Iemand die gewend is meerdere verloningen per tijdvak uit te voeren en het vanzelfsprekend vindt om bij het management gevraagd en ongevraagd advies te geven bij specialistische vraagstukken op salarisgebied. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.

   

 • Uitzendbureau 65+

  Accountmanager regio Oost Nederland

  Als accountmanager heb je een regionaal werkveld. Binnen de regio vorm jij de expert bent als het gaat om (ontwikkelingen in) de sector hospitality. Je voert veelvuldig gesprekken met potentiele opdrachtgevers en biedt de best passende oplossing(en) voor de vraag van jouw klant. Je realiseert omzetgroei bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers en bouwt hiermee aan het verdere succes van 65plus. Je werkt vanuit ons filiaal in Arnhem en bewerkt de regio oost Nederland.

   

 • CareFirst

  Accountmanager 32 -40 uur

  CareFirst is op zoek naar een energieke Accountmanager ter versterking van ons commerciële team in Huis ter Heide. Als Accountmanager van CareFirst ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten, het behoud van bestaande klanten en het verder uitbouwen van de relaties. Je bent in je commerciële activiteiten creatief en in staat echt te luisteren naar wat de klant nodig heeft.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Amsterdam - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Amsterdam (Sloterdijk). Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter HESS - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons horecateam in Amsterdam. De Horeca & Evenementen afdeling van XL Studenten Uitzendbureau houdt zich dagelijks bezig met het invullen van alle horeca & evenement gerelateerde vacatures. Hierbij kun je denken aan opdrachtgevers zoals: hotels, evenementenlocaties (denk ook aan festivals zoals Lowlands, Pinkpop en Kingsland), rederijen en restaurants.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Rotterdam - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Rotterdam. Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Utrecht - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Utrecht (Galgenwaard). Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • XL uitzendbureau

  Junior Recruiter Zwolle - 40 uur

  XL Studenten Uitzendbureau is op zoek naar een enthousiaste Junior Recruiter ter versterking van ons team in Zwolle. Als Junior Recruiter gebruik je jouw talenten op alle gebieden. Zo ben je Klantadviseur, Recruiter, Projectmanager en Planner in een. Jij werft en selecteert geschikte kandidaten voor jouw opdrachtgevers. Jij voert sollicitatiegesprekken en bent bezig met het screenen van geschikte kandidaten. Hiernaast houd jij je ook bezig met relatiebeheer wat betekend dat jij ook naar de klanten toe gaat op afspraak.
   

 • Treve

  Medisch Adviseur (arts)

  Treve Advies is op zoek naar nieuwe collega’s in de rol van Medisch Adviseur. De medisch adviseur brengt advies uit na beoordeling van de sociaal-medische situatie van een individuele patiënt/cliënt. Dit contact vindt plaats op een spreekuurlocatie of bij de cliënt thuis. Het advies heeft betrekking op alle zorg en voorzieningen in het maatschappelijk (Sociaal) domein. Denk hierbij aan een advies over recht op een voorziening of zorg. Als medisch adviseur sta je in nauw contact met collega medisch adviseurs en andere interne en externe disciplines. De functie bevat geen behandelende elementen.