Werkstudent Finance & Control (16 - 24 uur) regio Utrecht parttime

Ben je op zoek naar een werkomgeving waar je veel kunt leren? Bij Venturion Health & Care kun je jouw studie met werk combineren!

Jouw nieuwe baan
Als financieel medewerker binnen Venturion Health & Care ben je leergierig en weet je van aanpakken. Je ziet er uitdaging in om in een dynamische werkomgeving aan het werk te gaan en zorgt er samen met je collega's voor dat de financiële administratie wordt voldaan. 
Je gaat aan de slag met:

  • Het verwerken van inkoopfacturen en bankmutaties;
  • Facturatie van de dienstverlening aan klanten;
  • Debiteurenbeheer: het verzorgen van herinneringen en aanmaningen;
  • Het voeren van een projectadministratie;
  • Mailbeheer van klanten, crediteuren en algemeen;
  • Behandeling van ingekomen post en verzending van uitgaande post;
  • Overige administratieve taken.

Waar ga je werken?
Venturion Health & Care is een overkoepelende holding van verschillende zorgorganisaties, namelijk: AtHomeFirst, Atlas Jeugdhulp, Meditel, MediPoolFirst, AMC Pilots en Futura Zorg. We ontzorgen onze zorgorganisaties o.a. op financieel, juridisch en HR-gebied, zodat zij zich volledig op de zorgverlening kunnen focussen. Met ongeveer 1200 medewerkers bieden we een brede en professionele dienstverlening. 
Het is onze kracht om de zorgorganisaties te laten groeien, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat onze medewerkers zichzelf ontwikkelen en groeien in hun loopbaan. Het is een dynamische werkomgeving waar medewerkers zichzelf blijven uitdagen en waar ruimte is voor doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Bij ons is flexibel werken mogelijk en hechten we waarde aan de gezelligheid op de werkvloer.

Je komt te werken in het HR-team in Huis ter Heide, vlakbij Utrecht. Je werkt in een team van totaal vier collega’s, met jou erbij vijf! Verbinding met elkaar vinden wij belangrijk, daarom zien we je graag op kantoor. Het uitgangspunt is dat je minimaal de helft van je werkdagen op kantoor werkt. Daarnaast heb je een tal aan indirecte collega’s waar je dagelijks mee samenwerkt. Zij werken in principe op afstand, maar zijn ook met enige regelmaat op ons kantoor in Huis ter Heide.

Wie ben jij?
Jij studeert aan een hbo- of wo-opleiding Finance & Control, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar. Je werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig aan de slag. Je bent leergierig en zoekt een baan die je goed kunt combineren met jouw studie. 

Ons aanbod voor jou
Een afwisselende baan met groeimogelijkheden op ons kantoor in Huis ter Heide, regio Utrecht. Het aantal uur dat je per week gaat werken bespreken we met elkaar. Je komt terecht in een echte leeromgeving waar jij jezelf kan ontwikkelen. 
Je ontvangt een salaris van minimaal €12,00 per uur en daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,27 per km of vergoeding voor het OV.  

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Venturion Health & Care. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.