Vakantiekracht - Huishoudelijke Hulp Emmen fulltime/parttime

Wil jij ook alle leuke festivals afgaan deze zomer? Gezellig met je vrienden naar het terras of heerlijk luieren op het strand in de zon? Leuk, maar duur! Bij AtHomeFirst zitten genoeg cliënten te wachten op een vakantiekracht huishoudelijke hulp. Met €13,39 bruto per uur is jouw portemonnee al snel gevuld!

Jouw nieuwe baan:
Als vakantiekracht huishoudelijke hulp spring je op je fiets of scooter en rijd je naar de eerste cliënt van de dag. Eenmaal aangekomen stel je jezelf voor en maak je even een praatje met de cliënt. Ondertussen vraag je aan de cliënt waar de ‘cliënten map’ ligt. Hierin staat namelijk een ‘checklist’ met welke werkzaamheden je gaat uitvoeren, uiteraard overleg je met de cliënt wat belangrijk is voor die dag. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit stofzuigen en dweilen, de (af)was en stoffen van meubels. De wens van iedere cliënt is anders en daardoor zijn de taken ook heel afwisselend. Aan het eind van de dienst pak je de ‘cliëntenmap’ er weer bij om aan te geven dat je bent geweest. Bedankt voor je inzet, op naar de volgende cliënt! 

Waar ga je werken?
Bij AtHomeFirst is er oprechte aandacht is voor onze mensen; medewerkers en de cliënten. Als medewerker sta je op de eerste plek, zodat jij ervoor kan zorgen dat de cliënten de ondersteuning ontvangen die zij nodig hebben. Je bent er niet zomaar één uit duizenden, want voor ons is iedereen van toegevoegde waarde.
We zijn betrokken bij elke cliënt, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Op basis daarvan ondersteunen we onze cliënten. Op het gebied van huishoudelijk werk, maar ook met individuele begeleiding.
Werken bij AtHomeFirst is jezelf ontwikkelen in een veilige haven en je verbonden voelen aan de mensen om je heen. Het is een plek waar je de aandacht voor elkaar en waardering voor het werk oprecht kunt ervaren. Samen kunnen we het.

Wie ben jij?
Je houdt van aanpakken en kan zelfstandig werken;

  • Je bent enthousiast, betrouwbaar en sociaal;
  • Je bent minimaal 2 weken, tussen de 12 en 30 uur beschikbaar tijdens de zomervakantie van 22 juli tot 3 september.

Ons aanbod voor jou;
Als jij beschikbaar bent als vakantiekracht, kan je bij AtHomeFirst van start! 
Je dient minimaal 2 weken beschikbaar te zijn in de meivakantie (van 24 april tot 7 mei) of de zomervakantie (22 juli tot 3 september)

  • Bij AtHomeFirst kan je werken wanneer jij wilt en zoveel als jij wilt (minimaal 5 uur per week).
  • Je ontvangt een bruto uurloon van minimaal €13,39 per uur (dit is inclusief vakantiegeld);
  • excl. een netto reiskostenvergoeding van € 1,33 per gewerkte dag

Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Je kan zowel ‘s ochtends als ‘s middags werken tussen 8.00-17.00 uur. Mocht je het fijn vinden om op zaterdagochtend tussen 8.00-12.00 uur te werken, is dat in overleg met de cliënt ook mogelijk. 

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze Recruiter, Sanne van der Heijden, of één van haar collega's neemt vervolgens contact met jou op. Zij zal jou vertellen hoe de sollicitatie procedure eruit ziet. Voor vragen kun je Sanne bereiken via werkenbij@athomefirst.nl

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij AtHomeFirst. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.