Vacature Verpleegkundige Den Haag (parttime) | Meditel Preventie & Gezondheid

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen de preventieve zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou. Kom bij Meditel werken in Den Haag.

 

Jouw nieuwe baan
Je gaat aan de slag als Verpleegkundige voor het NATO-project. Bij de NATO werk je samen met een arts, waarmee je keuringen (ECG, bloedafname, oogmeting, gehoortest, spirometrie, urine controle en diverse andere metingen zelfstandig uitvoert. Voertaal bij deze klant is Engels. Je hebt een eigen kantoor in een gloednieuw gebouw, vlakbij Scheveningen. Naast het persoonlijke contact met cliënten heb je ook een backoffice functie. Je nodigt cliënten uit via Outlook en plant ze zelf in het digitale systeem van Meditel. Samen met de arts beheer je de medische mail box en bent telefonisch bereikbaar voor allerlei vragen bijvoorbeeld over Covid-19, ziekteverzuim, algemene vragen.

Daarnaast voer je taken uit op onze andere Meditel vestigingen. Dit maakt de functie afwisselend. In jouw rol als Verpleegkundige ondersteun je de arts bij het uitvoeren van medische onderzoeken bij cliënten die fysiek in gezonde staat moeten zijn om hun werk uit te mogen voeren. Daarnaast verzorg jij (reis) vaccinaties bij werknemers en particulieren.

Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk preventie is en zet jouw deskundigheid daarvoor in. Naast de afwisselende taken, werk je op verschillende vestigingen van Meditel in Zuid-Holland of bij NATO in Den Haag zelf voor het verrichten van preventief medische onderzoeken. Jouw werk is dus iedere dag anders. Het is in deze functie belangrijk dat je bereid bent om te reizen tussen de locaties in de regio Zuid-Holland. Hierbij kun je denken aan Den Haag, Rijswijk en Rotterdam.


Waar ga je werken?

Wij zijn een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. Onze dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Onze medewerkers snappen preventie écht en zijn gericht op ontwikkeling.

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen we elf keurings- en kenniscentra die verspreid zijn gevestigd door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.


Wie ben jij?

Jij bent zelfstandig, flexibel en een echte verbinder. In alle hectiek van de dag ben jij in staat om het overzicht te bewaren. Je spreekt veel met cliënten. Daarom is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondig als schriftelijk goed beheerst. Je hebt namelijk te maken met een diversiteit aan cliënten. Daarnaast vind je het ook niet erg om de administratieve afhandeling te verzorgen van de keuringen. Wij zoeken iemand die in staat is om zelfstandig taken op te pakken, maar ook goed werkt binnen een team. Je werkt namelijk veel samen met een arts. Verder heb je:

 • Afgeronde opleiding tot verpleegkundige;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Kennis van en ervaring met (reizigers) vaccinaties;
 • Ervaring met venapunctie (bloedafname), audiometrie (gehoortest), spirometrie (longfunctie) en ECG (hartfilmpje);
 • Ervaring met gangbare computerprogramma's.


Ons aanbod voor jou

 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Een leuke en uitdagende functie voor 24  uur;
 • Goed salaris binnen de range van 3.200 en 3.800 op basis van een 40-urige werkweek. (Inschaling vindt plaats op basis van ervaring);
 • Ongemaximeerde reiskostenvergoeding á €0,25 cent per km óf volledig ov-vergoeding;
 • 26 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
 • Jij investeert in jezelf, wij investeren in jou! Door o.a. de mogelijkheden tot het volgen van cursussen, voor het uitvoeren van medische keuringen en collegiale intervisie.


Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Loes Broekaart, HR-Adviseur, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met verschillende collega’s uit onze organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Daarnaast is het mogelijk om een dag mee te lopen om een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden. Voor vragen kun je Loes bereiken via 06 – 51730439 of werkenbij@meditel.nl.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@meditel.nl. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel.


 

 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.