Vacature Recruiter – 32-40 uur – Huis ter Heide

MediPoolFirst zoekt een nieuwe collega vanwege doorgroei van de huidige recruiter.

Wat ga je doen?

Wij zijn met veel succes aan het bouwen aan een team van artsen die bij onze relaties binnen de Geestelijke Gezondheid Zorg avond-, nacht- en weekenddiensten vervullen. Onze artsen zorgen ervoor dat GGZ-instellingen hun vaste teams niet overbelasten, roosters volledig ingevuld zijn en de werkdruk acceptabel blijft. Om onze groei door te zetten willen wij ons team uitbreiden met een recruiter. Jij, als betrokken en doelgerichte recruiter, weet als geen ander hoe het is om artsen te selecteren, te binden en te boeien. Je weet welke kanalen je moet inzetten. Je werkt daarbij nauw samen een ervaren relatiemanager.

 

Wie zijn wij?

MediPoolFirst is gespecialiseerd in het bemiddelen van artsen, verpleegkundigen, psychologen en psychiaters. Door middel van diverse diensten waaronder ZZP-bemiddeling, ondersteunt MediPoolFirst organisaties binnen de GGZ en VVT bij hun behoefte aan een flexibele schil. MediPoolFirst vormt samen met WmoFirst en CareFirst de Flextak van Venturion Health & Care. Wij werken in een professioneel en gezellig team met ervaren recruiters en accountmanagers vanuit kantoor in Huis ter Heide en hebben een netwerk van opdrachtgevers en kandidaten in heel Nederland.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 12 maanden ervaring in de werving & selectie (uitzendbureau of recruitmentafdeling van een organisatie);
  • Je hebt Hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met de zorgbranche;
  • Je hebt zin in een nieuwe uitdaging.

Wat bieden wij?

  • Een baan voor langere tijd bij een jonge informele organisatie;
  • Dienstverband voor 32 tot 40 uur per week;
  • Een werkplek waar je met plezier naar toe zult gaan. Collega’s met wie je samen wilt werken aan succes. De vrijheid om ‘het anders te doen’ als je denkt dat dat meer succes gaat geven;
  • Gaan jouw werkzaamheden zich meer buiten kantoor afspelen dan behoort een leaseauto zeker tot de mogelijkheden;
  • Bruto maandsalaris o.b.v. 40 uur tussen € 2100,- en € 2800,-.

Interesse?

Bel voor een kennismaking met Sara de Win, operationeel manager MediPoolFirst (06-12222905) of mail je CV met motivatie naar sollicitatie@venturiongroep.nl.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.