Kinder- en Jeugdpsychiater | minimaal 8 uur | Utrecht

 

Bij Atlas Jeugdhulp is er binnen een vertrouwde omgeving aandacht voor kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en dat iedereen de kans krijgt om zich op een eigen manier te ontwikkelen. Dit geldt voor zowel onze cliënten als onze medewerkers. Wij geloven dat wanneer mensen zich gezien en gehoord voelen, wij samen tot groei en verandering kunnen komen. Atlas Jeugdhulp is onderdeel van Venturion Health & Care.

Atlas Jeugdhulp zoekt vanwege uitbreiding van haar team een Kinder- en Jeugdpsychiater.

 

Wat ga je doen?

Tot de functie behoren onder meer de volgende taken en vaardigheden:

  • Het uitvoeren van diagnostiek (PSA) en indicatiestelling van kinderen, jeugdigen en hun gezinnen met psychiatrische en (ernstige) psychosociale problematiek;
  • Het bieden van (medische) behandeling aan cliënten;
  • Inbreng in de multidisciplinaire cliëntenbespreking, intervisie en organisatorische overleggen;
  • Hoofdbehandelaar zijn van de cliënten van de collega basispsychologen, orthopedagogen; GZ-psychologen en systeemtherapeut binnen de SGGZ;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijk werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team en met externe netwerkpartners;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden wat feedback geven en ontvangen voor jou vanzelfsprekend maakt en op een prettige manier verloopt;

 

Wie zoeken wij?

Als psychiater speel je een belangrijke rol in het opzetten van onze specialistische behandeling binnen Atlas Jeugdhulp. Je streven is de zorg naar een hoger niveau te brengen en je levert een actieve bijdrage aan de kwaliteit en het functioneren van het team. Als psychiater heb je een adviserende en coachende rol richting jouw collega’s. Tevens ben je als hoofdbehandelaar (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling binnen de SGGZ van Atlas Jeugdhulp. Atlas Jeugdhulp werkt veel samen met diverse netwerkpartners, waarbij je als psychiater goed in staat bent deze samenwerking te verdiepen en uit te breiden.

 

Wat krijg je hier dan voor terug?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie voor minimaal 8 uur per week. Je zal samen komen te werken met een ondernemend en enthousiast team. Salaris is conform CAO Jeugdzorg. Het werken op uurtarief behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Kom je bij ons werken?

Atlas Jeugdhulp is een nieuwe Jeugd GGZ aanbieder in de regio Lekstroom. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en dat iedereen de kans krijgt om zich op een eigen manier te ontwikkelen. Wij geloven dat wanneer kinderen en jongeren zich gezien en gehoord voelen, zij tot groei en verandering kunnen komen. Op de vestiging in Nieuwegein werken we met verschillende disciplines (GZ-psychologen, EMDR therapeuten, Cognitief gedragstherapeuten, Psychologen, Orthopedagogen en een systeemtherapeut).

Ben jij de verbinder en professionele collega die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae zo snel mogelijk naar ons op. Wil je vooraf meer informatie over de functie-inhoud, neem dan contact op met Karien Haverkate (manager Atlas Jeugdhulp) via telefoonnummer 06-57062479.

Reacties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Vanwege alle ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen de eerste kennismakingsgesprekken virtueel plaats vinden of pas na 6 april 2020. Dit i.v.m. de voorschriften van het RIVM om het contact met andere zoveel als mogelijk te beperken.

Atlas Jeugdhulp is onderdeel van Venturion Health & Care, waar de zusterorganisaties onder andere actief zijn op het gebied van huishoudelijke ondersteunen (AtHomeFirst) en sociaal medische advisering voor het Sociaal Domein (Treve Advies/TriviumPlus/MO-zaak).

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.