HR-Adviseur | minimaal 32 uur | Utrecht

 

De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. De diversiteit aan klanten is enorm: van grote multinationals en ministeries tot eenpitters. Meditel verricht deze dienstverlening landelijk vanuit meer dan 25 eigen vestigingen die worden gecoördineerd vanaf het hoofdkantoor in Rotterdam.

Weet jij van aanpakken en ben je communicatief zeer sterk? Vervul je nu een junior adviesrol in het HR-vakgebied en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij misschien de collega die wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur ben je een generalist op HR-gebied, die de managers ondersteunt en adviseert in de volle breedte van het HR vak. Je fungeert als sparringpartner voor de managers als het gaat om personele en organisatievraagstukken. Daarnaast word jij de HR-partner van Meditel. Meditel is één van de 11 onderdelen van Venturion Health & Care. In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, implementeren en evalueren van het HR-beleid en HR-instrumenten. Hierin signaleer jij als adviseur knelpunten en werk je mee aan het verbeteren van processen en het borgen van resultaten. Jij bent de schakel tussen de data en de business. Je levert aan wat zij nodig hebben bij de uitvoering van hun functie en functioneert als sparringpartner voor leidinggevende. Gespreksvaardigheden zijn erg belangrijk in deze functie in verband met het voeren van o.a. selectiegesprekken, het doen van aanbiedingen en verzuimgesprekken.

Er is op de HR-afdeling onderscheid tussen Advies en Operationeel. Zo kunnen de Adviseurs zich richten op wat er aan de voorkant gebeurt en heeft de operationele afdeling volledige verantwoordelijkheid voor het beheren van de administratie.

Samen met Recruitment en Marketing werk je aan employer branding. De uitvoering van HR-processen en -instrumenten zoals talentontwikkeling en verzuimmanagement gebeurt allemaal onder jouw toezicht en aansturing. Nieuwe ideeën worden uiteraard gestimuleerd en hier is dan ook volop ruimte voor. Samen met de collega Adviseurs kun je extra projecten oppakken, denk aan een groeicyclus, opleidingsbeleid en het Medewerkers Tevredenheid Onderzoek. Hiermee is afwisseling in deze functie gegarandeerd!

Het hoofdkantoor van Meditel bevindt zich in Rotterdam, waar je aanwezig bent voor het grootste deel van de werkweek. Hier werk je samen met de medewerkers van de vestigingen, het managementteam en de directie. Het kantoor van Venturion Health & Care zit in Huis ter Heide (Utrecht). Hier vorm je met de andere HR-adviseurs een team en zul je dus ook tijd doorbrengen. De artsen en assistenten werken op locatie, het kan dus ook voorkomen dat je hier af en toe een bezoek brengt.

 

Wat breng je mee?

Proactief, zelfstandig en een echte verbinder. Je past goed in een organisatie met korte lijnen en bent op HR-gebied van alle markten thuis. In de hectiek van de dag ben jij in staat om het overzicht te bewaren. Doordat je werkt op twee werklocaties, dien je flexibel te zijn en bereid om te reizen. Verder:

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau richting personeelsmanagement, of bedrijfskunde;
 • Ben je minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Heb je minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de zorgbranche is geen must, het gaat om HR-vlieguren;
 • Beschik je over sterke mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden.

 

Wat krijg je hier dan voor terug?

 • Deze functie valt in ons loonhuis tussen de €2500 - €3800 o.b.v. fulltime. Indeling vindt plaats op basis van werkervaring;
 • Werken bij een groeiende organisatie met enthousiaste collega’s;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën aan te dragen;
 • 25 vakantiedagen;

 

Kom je bij ons werken?

Heb je n.a.v. bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met Talitha Frankena (corporate recruiter), via 088 – 3210100. Hebben wij jouw interesse kunnen wekken en is alles je duidelijk? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatiebrief en cv zo snel mogelijk naar ons op. Reacties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Utrecht

 • Plaats

  Utrecht (Huis ter Heide)