Teamleider salarisadministratie Rotterdam (fulltime)

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière op de salarisadministratie? Een stap waarbij jij weet het voortouw te nemen en een coachende rol aanneemt naar jouw collega’s toe. Dan is ons team op zoek naar jou!

 

Jouw nieuwe baan

Onze salarisadministratie is verantwoordelijk voor de wekelijks, vier-wekelijkse en of maandelijkse verloning van onze uitzendkrachten, gedetacheerden en medewerkers in loondienst. Deze medewerkers zijn werkzaam bij zo’n zeventien verschillende labels van Venturion. De labels zijn onder andere uitzendbureaus (Venturion Flex Holding), gedetacheerden (Venturion Human Capital B.V.) en zorgorganisaties (Venturion Health & Care). De salarisadministratie werkt met strakke deadlines om de verloning voor al deze zeventien labels goed te laten verlopen. Jouw focus ligt op het dagelijks regulieren van alle verloningen in de breedste zin van het woord. Naast het aansturen van het team ben je ook het eerste aanspreekpunt voor deze labels als het gaat om salarisadministratie.

Bij Venturion vindt de (persoonlijke) ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk, er is sprake van  flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur. In jouw rol als teamleider houd je de lijntjes met de medewerkers kort en denk je mee in de ontwikkeling als persoon en het team. Ook jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen in deze leidinggevende functie.

 

Jouw taken in een notendop:

 • Voeren van de salarisadministratie voor meerdere labels samen met  je team (6 FTE);
 • Geeft leiding aan het team en voert hierbij alle noodzakelijke werkzaamheden uit zoals het voeren van functionerings-, beoordelings- en  loopbaangesprekken;
 • Is in staat op het team naar qua kennis naar een hoger niveau te brengen;
 • Gesprekspartner voor alle managers en directeuren van de bedrijven waar de verloning voor wordt uitgevoerd;
 • Bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden van de medewerkers;
 • Up to date zijn met alle wet en regelgeving binnen het vakgebied en branches;
 • Verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de administratieve processen;
 • Eerste aanspreekpunt zijn bij de NEN controle en overige externe controles;
 • Knelpunten signaleren en oplossing ter verbetering kunnen aandragen.
   

Wie ben jij?

Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Je brengt leidinggevende ervaring met je mee en vindt het belangrijk om collega’s op een coachende manier aan te sturen. Je hebt een helicopterview over alle processen en knelpunten binnen de verschillende verloningen. Leidinggevende ervaring op de salarisadministratie is een pré. Mocht je leidinggevende ervaring hebben op een andere financiële administratie, maken we ook graag kennis met je. Met jouw administratieve kennis en pro activiteit ben je in ieder geval een echte leider voor administratieve projecten binnen onze organisatie. Je bent bekend met de Nederlandse wet- en regelgeving en houdt dit up-to-date.
 

Ons aanbod voor jou

We bieden je een afwisselende functie en je komt te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Het bruto maandsalaris wordt bepaald op basis van werkervaring en zit tussen €3800,00 en €4500,00 bij fulltime (40 uur). De secundaire arbeidsvoorwaarden die wij voor jou hebben, is een hele optelsom: een bonusregeling, 31,5 vakantiedagen bij fulltime dienstverband, 8.33% vakantiegeld, een volledige reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per km of een NS business card, maandelijks sportvergoeding, een gunstige pensioenregeling en tot slot de mogelijkheid om online onbeperkt gebruik te maken van onze opleidingstool Goodhabitz.

 

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39 / werkenbij@venturiongroep.nl

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Zuid-Holland

 • Plaats

  Rotterdam

 • Functie

  Salarisadministrateur