Stage Front- & Backoffice Houten fulltime

Nieuwsgierig naar de bedrijfsprocessen van een organisatie in de jeugdhulp? Wij bieden jou een leerzame en maatschappelijke meewerkstage. Durf jij het aan?

Jouw meewerkstage
Je gaat stage lopen bij ons team Backoffice. Ons pand zit vlakbij het station in Houten. Je wordt betrokken bij diverse ondersteunde taken en ben je het visitekaartje van Atlas Jeugdhulp. Het eerste aanspreekpunt voor iedereen die op bezoek komt, belt of mailt. De afdeling bestaat uit een tweetal collega's. In een administratieve werkomgeving word je betrokken bij diverse ondersteunende taken. Je ondersteunt de afdeling op meerdere vlakken zoals:

 • Het ontvangen van bezoekers;
 • Het (telefonisch) beantwoorden van vragen van cliënten en verwijzers;
 • Het ondersteunen van het administratieve proces;
 • Marketing-gerelateerde taken zoals het versturen van een nieuwsbrieven, onze website en het beheren van onze LinkedIn pagina;
 • En waarschijnlijk nog veel meer…

Kortom een leuke, veelzijdige én vooral leerzame stage!

Waar ga je werken?
Wij bieden Jeugd GGZ in de vorm van diagnostiek, behandeling en systeemgerichte ambulante gezinsbegeleiding aan kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Dit doen wij vanuit onze teams Jeugd GGZ op onze poli in Houten en vanuit ons team Ambulante Gezinsbegeleiding in de regio’s Lekstroom (IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Lopik en Vijfheerenlanden) en Rivierenland (Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Zaltbommel).  

Onze missie is om daar te zijn waar nodig, zo lang als nodig en zo vaak als nodig tot er een goede balans ontstaat tussen een jeugdige en diens omgeving. Wij staan bekend om onze korte wachttijden en korte behandel-/begeleidingstrajecten. Wij vinden dat ieder kind uniek is, gezien moet worden en ruimte verdiend om zichzelf richting de toekomst verder te ontwikkelen. Wij staan voor laagdrempelig contact, korte communicatielijnen, maatwerk en kwaliteit. 

In de afgelopen vier jaar is ons team uitgegroeid tot 25 medewerkers. Zij werken verdeeld over onze teams Jeugd GGZ, Ambulante Gezinsbegeleiding en Backoffice. Onze backoffice ondersteunt het proces van aanmeldingen van cliënten, inplannen van afspraken, aanvragen van beschikkingen bij de gemeente tot het orde van registratie voor de verdere financiële afhandeling. Wij zijn een kleine, platte organisatie. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke contact en het bieden van veilige werkomgeving. Een plek waar je wordt gezien. 

Wie ben jij?

 • Je volgt momenteel een opleiding in de richting van bedrijfskunde, management of vergelijkbaar;
 • Je bent administratief sterk en communicatief;
 • Je hebt creatief denkvermogen;
 • Multitasking zit in jouw bloed;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent minimaal  32 uur per week beschikbaar (maandag is een must)
 • Je kunt minimaal 4 maanden stage lopen.

Ons aanbod voor jou
Een leuke ervaring bij een zorgorganisatie waar je ook écht van betekenis kan zijn. Wij nemen je mee in al onze dagelijks werkzaamheden en leren je alle kneepjes van het vak.  Bovendien geven we je de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan als een volwaardig medewerker. Hiermee dagen we je uit om het maximale uit jezelf te halen. Uiteraard bieden wij je de benodigde begeleiding en krijg je een team van leuke collega's erbij. Tot slot ontvang je iedere maand een stagevergoeding op jouw rekening, wat € 450,- bij 32 uur betreft.

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan of wil je meer informatie? Je kunt direct solliciteren met jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Sollicitatieprocedure klinkt voor ons te zwaar. Wij gaan voor laagdrempelige kennismakingsgesprekken. Dit zijn twee gesprekken waarin je kennis maakt met het management, de coördinatoren en directe collega's. 

Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Monique Damen, operationeel manager, via  +31 6 – 20 54 50 50.  Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Atlas Jeugdhulp. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.