Stafarts preventieve bedrijfsgeneeskunde Rotterdam fulltime

Weet jij als geen ander wat er op de markt van preventieve gezondheid speelt? En weet jij hoe je jouw passie hiervoor kan overdragen naar andere artsen? Ga aan de slag als stafarts preventieve bedrijfsgeneeskunde bij Meditel en bouw mee aan de groei van onze organisatie. 

Jouw nieuwe baan
Bij Meditel namelijk preventief in plaats van correctief. Je zet jouw deskundigheid daarvoor in en inspireert collega’s om hetzelfde te doen. In deze functie heb je meerdere rollen, namelijk stafarts, keurings-/bedrijfsarts. Als stafarts speel je in op de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van keuringen en preventie en vertaal je deze naar de bedrijfsvoering van Meditel. Je bent mede verantwoordelijk voor de beleidvorming, productontwikkeling en strategie van Meditel. Het bepalen van de koers voor medische vraagstukken binnen een groeiende organisatie en een markt die sterk in ontwikkeling is. Dit doe je in samenwerking met het managementteam. Voor ons medisch team van artsen en assistenten ben je een inspirator, begeleider en vraagbraak op jouw deskundigheidsgebied. 
Naast de rol van stafarts ben je ook gedeeltelijk werkzaam als keuringsarts. Je voert medische onderzoeken uit om te bepalen of iemand gezond (genoeg) is voor zijn of haar verzekering of voor het uitvoeren van zijn of haar werk. Als keuringsarts geef je leefstijladviezen in het kader van preventieve onderzoeken. Daarnaast verzorg je reisvaccinaties en geef je gezondheidsadviezen voor tijdens de reis. Dit alles in samenwerking met een assistent(e). We houden de administratieve handelingen zo laag mogelijk, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw belangrijke preventieve signaleringsrol. 

Waar ga je werken?
Meditel is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen we elf keurings- en kenniscentra die verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.  

Wie ben jij?
Jij begrijpt dat voorkomen beter is dan genezen en wilt graag jouw aandeel leveren aan de preventieve zorg. In onze groeiende organisatie is het belangrijk dat je flexibel bent, in oplossingen kan denken en een gezonde dosis nieuwsgierigheid meebrengt. Jij weet wat er op de markt van preventieve gezondheid speelt en vertaalt deze naar de bedrijfsvoering van Meditel, voor nu én de toekomst. Ook weet je wet- en regelgeving in de praktijk toe te passen. Je bent dus in staat om medische dienstverlening in commercieel organisatieperspectief te plaatsen. Bij ons bestaat werkplezier uit het samen behalen van resultaat en daarom vinden we belangrijk dat je, naast zelfstandig kunnen werken, verbindend bent in het team.
Verder ben je BIG-geregistreerd als bedrijfsarts en heb je werkervaring op het gebied van medische keuringen en (reizigers)vaccinaties. Mocht je niet in het bezit zijn van een LCR-certificaat kun je deze via ons halen. Daarbij is reisbereidheid voor deze functie cruciaal. 

Ons aanbod voor jou
Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week in een groeiende organisatie. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar jij jezelf kan blijven uitdagen. Jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw (relevante) werkervaring. In totaal heb je 31 vrije dagen per jaar (26 vakantie dagen en 5 ADV dagen). Daarnaast krijg je de mogelijkheid om cursussen te volgen voor het uitvoeren van medische keuringen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,27 per km of volledige OV-vergoeding.  

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Sandra Miltenburg, operationeel manager, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met verschillende collega’s uit onze organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Sandra bereiken via 06-51972779 . 
Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.