Senior Business Controller Rotterdam/Utrecht fulltime

Zie jij de uitdaging om in een dynamische werkomgeving de rust te bewaren en ervoor te zorgen dat de financiën in control zijn? Ga aan de slag bij Venturion; met 15 bedrijven beloven we dat de financiële administratie jou nooit verveelt!

Jouw nieuwe baan
Als Senior Business Controller heb jij een belangrijke rol in het samenspel tussen de cijfers en de bedrijfsprocessen. De nadruk in deze functie ligt op financial control voor onze bedrijven in de zorg, uitzend- en detacheringbranche. Je speelt een grote rol in de maandafsluitingen en bent medeverantwoordelijk voor een volledig sluitende financiële administratie. Daarbij ga jij je richten op het verbeteren van de managementrapportages en dan vooral op consolidatie niveau. Voor jou een uitdaging om samen met je collega’s de rapportages naar een hoger plan te tillen. Naast dat je flink de inhoud in kan duiken, haal je ook plezier uit het meedenken in procesverbetering. Een voorbeeld hiervan is het doorgronden en kwalitatief verbeteren van de processen binnen ons ERP pakket. Om je te voorzien van nog meer afwisseling in je functie, ligt er een rol in het opstellen van kostprijsberekeningen, (liquiditeits-) begrotingen en jaarrekeningen.

Naast de focus op financial control bezit jij een nieuwsgierigheid om erachter te komen hoe deze cijfers zich vertalen naar de business. Want wat betekent die resultatenrekening nou écht? Waarom is deze begroting ruimer dan de werkelijke kosten en waarom overstijgen andere onderdelen juist ons budget? Hetgeen jij leert vanuit de cijfermatige beoordeling, weet jij om te zetten naar verbetervoorstellen richting de business. Met jouw komst hopen we daarom business control meer te kunnen integreren in financial control.

Waar ga je werken?
Bij Venturion ontzorgen wij onze dochterbedrijven o.a. op financieel, juridisch en HR-gebied. We werken voortdurend aan vernieuwing en verbetering van de prestaties van onze 1.650 medewerkers en 15 bedrijven in de zorg, uitzendbranche, detachering en logistiek. Om dit te kunnen realiseren, moeten naast onze primaire processen onze bedrijfsprocessen ook op orde zijn. Een financieel plaatje dat klopt als een bus kan daarin natuurlijk niet ontbreken!
Binnen onze organisatie vinden wij (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. We beloven je een gezellige bedrijfscultuur waar aandacht is voor elkaar. Je werkt direct samen met de financieel manager. Samen sturen jullie twee teams aan, namelijk het finance-team (uitzendbranche, detachering en logistiek) gevestigd in Rotterdam én het finance-team (zorg) in Huis ter Heide, vlakbij Utrecht. Verbinding met elkaar vinden wij belangrijk, daarom zien we je graag op kantoor. Het uitgangspunt is dat je minimaal één dag per week op beide kantoren werkt. 
Daarnaast heb je een tal aan indirecte collega’s waar je dagelijks mee samenwerkt. Zij werken in principe op afstand, maar zijn ook met enige regelmaat in Rotterdam of in Huis ter Heide.

Wie ben jij?
Jij bent accuraat en proactief in je werkzaamheden. Jij kan de diepte in gaan als het gaat om het afsluiten en verklaren van financiële rapportages en weet deze ook te vertalen naar de dochterbedrijven. Je zet graag net dat stapje extra in het belang van de organisaties maar ook juist voor jezelf. Je bent zelf startend, stressbestendig en initiatiefrijk. Verder ben je in bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie / Finance & Control en heb je minimaal vijf jaar werkervaring in een controllersfunctie.

Ons aanbod voor jou
Een afwisselende baan voor 32 tot 40 uur waar je echt de regie kan pakken en jezelf kan blijven uitdagen. Jouw werklocatie is flexibel, namelijk ons kantoor in Rotterdam én in Huis ter Heide (regio Utrecht). Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.
Het salaris wordt bepaald op basis van ons loonhuis, waarbij je afhankelijk van jouw ervaring wordt ingeschaald tussen de € 4.692,53 en € 5.648,42 bij een fulltime (40 uur) werkweek. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) waarbij je zelf kunt kiezen of dat je spaart voor een opleiding of cursus, vitaliteitsdoeleinden, extra pensioenvoorziening of het kopen van extra vakantiedagen. Tot slot is een leaseauto onderdeel van het aanbod.  

Sollicitatieprocedure
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39 / werkenbij@venturiongroep.nl

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Venturion Health & Care.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.