Sales support medewerker | 32 tot 40 uur | Meditel Gezondheid | Rotterdam

Een functie voor iemand met commerciële ambities! Je weet dat je verder wilt in sales en de belangrijkste skills, houding en ambitie heb je al. In deze functie ben je, samen met jouw collega accountmanager, het gezicht van de organisatie en krijg je de kans om het beste uit jezelf én anderen naar boven te halen.

Wie zijn wij?

Meditel is gespecialiseerd in (preventief) medisch onderzoek, medische keuringen, en (reis) vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. De kennis- en keuringscentra van Meditel hebben een landelijke spreiding en het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam.

Meditel focust zich graag op de toekomst! Om ons commercieel team uit te breiden zijn wij per direct op zoek naar versterking. Je komt te werken met gemotiveerde en energieke collega’s. Samen zorgen jullie voor nieuwe opdrachten zodat onze artsen en assistenten hun werkzaamheden kunnen verrichten. Zo doen we allemaal waar de goed in zijn.

 

Wat ga je doen?

Als Sales Support medewerker ben je dé persoon voor ondersteuning met betrekking tot verkoop van onze diensten achter de schermen. Je bent het aanspreekpunt en medeverantwoordelijk voor het maken van offertes, prijzen en de marge controle. Zodra een klant binnen gehaald is, ondersteunt onze sales support het implementeren en organiseren van het project. Daarnaast is er voor kleine klanten een rol voor jou weggelegd in het relatiebeheer.
Je hebt nauw contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf waaronder commercie, het bedrijfsbureau en marketing. Samen zorgen jullie ervoor dat de klanten zo professioneel mogelijk geholpen worden.

De werkzaamheden zijn heel erg uiteenlopend. Jij zorgt ervoor dat prijslijsten up-to-date zijn, informeer je collega’s op de filialen over deze wijzigingen of zie je erop toe dat acties voortkomend vanuit vergaderingen goed gecommuniceerd en uitgevoerd worden. Daarnaast maak je voor grote projecten prijsafspraken, behoud je het overzicht en leg je deze vast. Je bent een kei in schakelen tussen verschillende werkzaamheden en vind het geen enkel probleem om collega’s te ondersteunen daar waar nodig. Zo help je het bedrijfsbureau met de administratie en neem je telefoon aan als even niemand anders dat kan.

Jij bent samen met jouw collega accountmanager verantwoordelijk voor het klantcontact per mail en telefoon. Jouw doel is de klant zo goed mogelijk te woord staan. Je volgt trends en ontwikkelingen in de markt op de voet en houdt het team hiervan op de hoogte.

 

Wie ben jij?

We zoeken iemand met de hands-on mentaliteit. Je zet je samen met de accountmanagers in om de ambitie van de organisatie waar te maken. Je bent goed in staat om knelpunten te signaleren, werkt nauwkeurig en bent goed in het behouden van overzicht. Jij bent iemand met een commerciële houding en staat voor service. Daarnaast ben je communicatief sterk en vind je het leuk om met veel verschillende collega’s in contact te zijn. Verder beschik je in elk geval over:

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 niveau opleiding;
 • Een commerciële, servicegerichte houding;
 • Goed gevoel voor commerciële processen;
 • Kennis van het Microsoft Office Pakket waaronder Excel;
 • Je hebt ervaring met verkoopondersteuning;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;

 

Wat krijg je hier dan voor terug?

Een leuke en uitdagende functie voor 32 tot 40 uur op ons hoofdkantoor in Rotterdam met daarbij een passend salaris. Je komt te werken in een hecht en bevlogen team waar deskundigheid hoog in het vaandel staat. Bovendien vinden wij het belangrijk dat zowel de organisatie als jij als persoon blijven ontwikkelen.

 

Kom je bij ons werken?

Ben jij gedreven, een aanpakker en beschik je over een gezonde dosis aanpassingsvermogen? Dan ben jij de collega die wij zoeken voor ons team! Upload jouw cv en motivatiebrief, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Neem contact op met Sandra Miltenburg, operationeel manager bij Meditel, via 06-23904321.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Zuid-Holland

 • Plaats

  Rotterdam

 • Functie

  Accountmanager