Sales support medewerker in Rotterdam (32 tot 40 uur)

Een functie voor iemand met commerciële ambities! Je weet dat je verder wilt in sales en de belangrijkste skills, houding en ambitie heb je al. In deze functie ben je, samen met jouw collega accountmanager, het gezicht van de organisatie en krijg je de kans om het beste uit jezelf én anderen naar boven te halen.

 

Jouw nieuwe baan

Als Sales Support medewerker ben je dé persoon voor ondersteuning met betrekking tot verkoop van onze diensten achter de schermen. Je bent het aanspreekpunt en medeverantwoordelijk voor het maken van offertes, prijzen en de marge controle. Zodra een klant binnen gehaald is, ondersteunt onze sales support het implementeren en organiseren van het project. Daarnaast is er voor kleine klanten een rol voor jou weggelegd in het relatiebeheer.
Je hebt nauw contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf waaronder commercie, het bedrijfsbureau en marketing. Samen zorgen jullie ervoor dat de klanten zo professioneel mogelijk geholpen worden.

De werkzaamheden zijn heel erg uiteenlopend. Jij zorgt ervoor dat prijslijsten up-to-date zijn, informeer je collega’s op de filialen over deze wijzigingen of zie je erop toe dat acties voortkomend vanuit vergaderingen goed gecommuniceerd en uitgevoerd worden. Daarnaast maak je voor grote projecten prijsafspraken, behoud je het overzicht en leg je deze vast. Je bent een kei in schakelen tussen verschillende werkzaamheden en vind het geen enkel probleem om collega’s te ondersteunen daar waar nodig. Zo help je het bedrijfsbureau met de administratie en neem je telefoon aan als even niemand anders dat kan.

Jij bent samen met jouw collega accountmanager verantwoordelijk voor het klantcontact per mail en telefoon. Jouw doel is de klant zo goed mogelijk te woord staan. Je volgt trends en ontwikkelingen in de markt op de voet en houdt het team hiervan op de hoogte.

 

Waar ga je werken?

Meditel is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Onze medewerkers snappen preventie écht en zijn gericht op ontwikkeling.

Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen we elf keurings- en kenniscentra die verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.

 

Wie ben jij?

We zoeken iemand met de hands-on mentaliteit. Je zet je samen met de accountmanagers in om de ambitie van de organisatie waar te maken. Je bent goed in staat om knelpunten te signaleren, werkt nauwkeurig en bent goed in het behouden van overzicht. Jij bent iemand met een commerciële houding en staat voor service. Daarnaast ben je communicatief sterk en vind je het leuk om met veel verschillende collega’s in contact te zijn. Verder beschik je in elk geval over:

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 niveau opleiding;
 • Een commerciële, servicegerichte houding;
 • Goed gevoel voor commerciële processen;
 • Kennis van het Microsoft Office Pakket waaronder Excel;
 • Je hebt ervaring met verkoopondersteuning;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
   

Ons aanbod voor jou

 • Een leuke en uitdagende functie voor minimaal 32 uur op ons hoofdkantoor in Rotterdam met daarbij een passend salaris.
 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Reiskostenvergoeding á €0,25 cent per km óf volledig ov-vergoeding;
 • 26 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
 • Jij investeert in jezelf, wij investeren in jou! Door o.a. de mogelijkheden tot volgen van cursussen voor het uitvoeren van medische keuringen en collegiale intervisie.
   

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Loes Broekaart, HR-Adviseur, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met verschillende collega’s uit onze organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Daarnaast zul je een dag mee lopen met één van onze artsen om een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden. Voor vragen kun je Loes bereiken via 06 – 51730439 of werkenbij@meditel.nl.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@meditel.nl. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Zuid-Holland

 • Plaats

  Rotterdam

 • Functie

  Accountmanager