Reizigersverpleegkundige M/V (met BIG registratie en LCR certificering)

Voor verschillende regio’s in het land zoeken wij een Reizigersverpleegkundige M/V (met BIG registratie en LCR certificering).


Functieomschrijving
Meditel verricht jaarlijks meer dan veertigduizend medische onderzoeken, verzekeringskeuringen en vaccinatieconsulten. Wij doen dit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren. Meditel is daarmee een van de grootste spelers op de markt van keuringen en vaccinaties. De keuringslocaties van Meditel zijn verspreid over het land en met meer dan 25 vaste vestigingen kunnen we het grootste deel van Nederland goed bedienen.

De verpleegkundige zal binnen de kaders van de eigenstandige bevoegdheid worden ingezet op zelfstandig uit te voeren vaccinatieprogramma’s. Hiertoe is een LCR certificering en voldoende ervaring in het verstrekken van reizigersadviezen een vereiste. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op Meditel vestigingen maar soms ook bij opdrachtgevers op locatie.

Naast het zelfstandig verstrekken van gezondheids- en vaccinatieadviezen aan reizigers, dient ze vaccinaties toe en voert ze de administratie t.b.v. vaccinatiedossiers. Op de vestiging dient hij/zij de voorraden bij te houden en draagt ze zorg voor een representatieve uitstraling van de vestiging.

Een creatief en efficiënt organisatievermogen, een klantgerichte instelling, goede contactuele eigenschappen, een commerciële instelling en een representatief voorkomen achten wij van groot belang.

De werkdagen zijn in overleg vast te stellen; honorering geschiedt op uurbasis. De werkzaamheden worden in principe binnen de reguliere werktijden tussen 8:30 uur en 17:00 uitgevoerd. Op projectbasis kunnen de werktijden en locaties afwijken. 

Meer informatie:
Ben je er van overtuigd dat jij de juiste kandidaat bent? Stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatielink.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirk-Jan Kevelam, manager buitendienst, te bereiken via 06 - 20077827.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

  • Plaats

    Verschillende regio's in Nederland