Planner | Tijdelijk | Utrecht

 

MediPoolFirst is op zoek naar tijdelijke versterking! Zit plannen in jouw bloed ben je op zoek naar leuke, uitdagende baan? Als parttime planner werk je minimaal 24 uur per week. Je bent per direct beschikbaar tot in ieder geval het einde van het jaar. Het kantoor is gevestigd in Huis ter Heide, vlakbij Zeist. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan snel!

 

Wat ga je doen?

Aan de slag bij dé bemiddelaar als het gaat over de invulling van avond-, nacht- en weekenddiensten binnen de GGZ. Vanuit verschillende GGZ organisaties krijgt het bedrijf een rooster met openstaande diensten. Jullie zorgen ervoor dat deze diensten worden aangevuld.

Je beantwoordt inkomende oproepen van artsen en de GGZ organisaties. Daarnaast beheer je de planningsmailbox en verwerk je de binnenkomende roosters in Google sheets. Ook ben je verantwoordelijk voor de urenregistratie en het opvragen van relevante documenten. Een veelzijdige en afwisselende functie!

 

Wat wij bieden

Een leuke tijdelijke functie tot in ieder geval het einde van het jaar. Minimaal 24 uur, maar meer is zeker mogelijk! Salaris van €12,50 bruto per uur;

 

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je kan goed overweg met Outlook, Excel, Google Sheets en Whatsapp groepen;
  • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

 

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

  • Regio

    Utrecht

  • Plaats

    Huis ter Heide, Utrecht