Personeelsplanner Rotterdam fulltime/parttime

Een functie voor iemand met commerciële ambities! Je weet dat je verder wilt in sales en de belangrijkste skills, houding en ambitie heb je al. In deze functie ben je, samen met jouw collega accountmanager, het gezicht van de organisatie en krijg je de kans om het beste uit jezelf én anderen naar boven te halen..

Jouw nieuwe baan

Als planner ben je voor ons team van artsen en doktersassistenten een belangrijke interne schakel. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het plannen van de medewerkers en de activiteiten op de vestigingen, daarnaast ben je o.a. verantwoordelijk voor het maken, verzetten en verschuiven van afspraken. Dit gebeurt veelal telefonisch. Jij zorgt voor een optimale planning, op basis van vraag en aanbod van cliënten, sales en medewerkers!

Het betreft een solo-functie waarin jij dus de spil bent in ons team. Door jouw ondersteuning en gemaakte planning, kan iedereen zijn werk op de meeste effectieve manier uitvoeren. Het is een baan waarin voldoende afwisseling plaats vindt en je accuraat te werk moet kunnen gaan.

Waar ga je werken?

Meditel is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen we elf keurings- en kenniscentra die verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.  

Ons team

Wij zijn een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. Onze dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Onze medewerkers snappen preventie écht en zijn gericht op ontwikkeling.

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen we elf keurings- en kenniscentra die verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren personeelsplanner met affiniteit voor onze dienstverlening. Iemand die stevig in zijn schoenen staat,  initiatief neemt en  enorme energie krijgt van puzzelen en snel kan schakelen. Snel schakelen? Dat kun jij als de beste en je denkt gelijk in oplossingen. Daarnaast ben je kritisch en kan goed omgaan met weerstand van collega’s, ook wanneer de planning even niet goed past.

Ons aanbod voor jou

Een leuke en uitdagende functie voor 32 tot 40  uur op ons hoofdkantoor in Rotterdam met daarbij een passend salaris. Daarnaast krijg je 31 vrije dagen (op basis van fulltime dienstverband). Je komt te werken in een hecht en bevlogen team waar deskundigheid hoog in het vaandel staat. Bovendien vinden wij het belangrijk dat zowel de organisatie als jij als persoon blijven ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure 

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Sandra Miltenburg, operationeel manager, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met verschillende collega’s uit onze organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Sandra bereiken via 06-51972779 . 
Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.