Office Manager | Aviation Medical Center | 24 tot 28 uur | Houten

Vind jij de luchtvaart ook zo’n boeiende en dynamische sector net als wij? Ben jij de persoon die alles het liefst tot in de puntjes regelt voor de mensen om jou heen? Wellicht word jij dan het nieuwe gezicht voor onze luchtvaart psychologische vestiging in Houten, wij zoeken namelijk een Office Manager die ons team komt versterken!

 

Waarom werken bij AMC?

Aviation Medical Center (AMC) is een onderdeel van Venturion Health & Care, dat zich bezighoudt met vele aspecten in de zorgsector. AMC heeft zich vanaf 1999 ontwikkeld tot één van de belangrijkste medische en psychologische keuringsinstituten voor de luchtvaart. We voeren medische en psychologische onderzoeken uit voor ‎verschillende functies in de luchtvaart bij Nederlandse en buitenlandse vliegmaatschappijen. Door middel van assessments beoordelen wij of kandidaten voldoen aan de eisen, die worden gesteld, en de potentie hebben voor verdere ontwikkeling.

Wanneer je bij ons komt werken krijg je een unieke werkplek in ons psychologie team. Wij beoordelen of kandidaten voldoen aan de eisen, die worden gesteld aan verkeersvliegers door middel van assessments. Maar ook keuren wij studenten die voor het beroep van verkeersvlieger kiezen aan de vliegschool. Voor onze specialistische dienstverlening hechten wij er waarde aan om met een vast team van ‎professionals assessments uit te voeren. Verder werken we samen met een flexibele schil freelancers zoals psychologen, rollenspelers en testassistenten.

Wat ga je doen?

In het kort ben je als Office Manager medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor in Houten. Jij bent onze gastvrouw/heer voor kandidaten en andere bezoekers, waarbij je onder andere verkeersvliegers uit binnen- en buitenland begeleidt tijdens de assessments. Uiteraard zijn we allemaal representatief gekleed en weten we een goede verstandhouding met onze kandidaten te realiseren en te onderhouden. Ook telefonisch ben jij het eerste aanspreekpunt.

Op de achtergrond ben je verantwoordelijk voor de planning, het verzamelen van de onderzoeksresultaten en administratieve verwerking. Je beheert de voorraden van onze kantoorartikelen en zorgt ervoor dat het kantoor er netjes uit blijft zien.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt enkele jaren werkervaring in de functie van Office Manager, Management Assistant of vergelijkbaar. Je bent woonachtig in (de regio van) Houten. Affiniteit met de luchtvaart is een pré, maar niet verplicht.

Jij krijgt energie van plannen, organiseren en persoonlijk contact met mensen, dat is belangrijk. Je bent proactief om het één en ander te regelen en geniet ervan wanneer alles tot in de puntjes is geregeld. Daarnaast weet je goed om te gaan met Microsoft Ofiice362; Outlook, Excel en Word.

Wat krijg je hiervoor terug?

Een afwisselende functie voor 24 tot 28 uur per week met daarbij een salaris tussen 2100 en 2.800 euro. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van ervaring. Je komt te werken in een hecht en enthousiast team en we beloven je; géén dag zal hetzelfde zijn.

Kom je bij ons werken?

Ben jij degene wie wij zoeken voor deze uitdaging? Upload jouw motivatiebrief en CV dan wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je vooraf meer weten over de functie? Neem dan contact op met Loes Broekaart, HR Adviseur via 06 – 51 73 04 39 of mail naar broekaart@venturiongroep.nl .

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.