Medisch Adviseur (Basisarts of Arts ARTS M&G / Profielarts I&A KNMG)

Wegens uitbreiding van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere medisch adviseurs!

Ben jij een BIG-geregistreerde arts en wil je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, adviserende rol? Ga aan de slag als medisch adviseur. Bij Treve Advies zoeken wij kundige en gedreven adviseurs voor 16 tot 36 uur per week.

 

Wat is de functie?

Een van de belangrijkste taken als medisch adviseur is het uitbrengen van medische adviezen aan de gemeenten binnen het sociaal domein. Denk bijvoorbeeld aan burgeraanvragen rondom de Wmo, Participatiewet, Jeugdwet of gehandicaptenparkeervoorzieningen. Je wordt intensief ondersteund door ons secretariaat en je werkt nauw samen met collega-medisch adviseurs, indicatieadviseurs en andere adviserende paramedici, zoals arbeidsdeskundigen, psychologen en ergotherapeuten. Daarnaast geef je beleidsadvies aan opdrachtgevers en denk je mee over de ontwikkeling van beleidsstukken. In deze functie behandel je niet.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een BIG-registratie als arts en bij voorkeur affiniteit met de specialisatiegebieden maatschappij & gezondheid en indicatie & advies. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je kan multidisciplinair werken en je bent flexibel. Ben je een arts met een verzekeringsgeneeskundige achtergrond óf heb je een sociaalgeneeskundige interesse en ervaring in een behandelende functie als (verpleeg)huisarts of sociaal geriater? In deze gevallen pas je bijzonder goed binnen het gestelde profiel.

Waar ga je werken?

Treve Advies is een onafhankelijke organisatie die sociaal-medische adviezen uitbrengt aan gemeenten en overheden in heel Nederland. Deze advisering is gericht op onder andere Wmo, Participatiewet, Bijzondere bijstand, leerlingenvervoer, Jeugdwet en urgente huisvesting. Hierbij wordt medische deskundigheid ingebracht in diverse gemeentelijk samengestelde teams (consultatie). Treve Advies is onderdeel van Venturion Health & Care, waar de zusterorganisaties onder andere actief zijn op het gebied van sociaal-medische advisering aan het COA/IND (MediFirst) en het uitvoeren van vaccinaties of medische keuringen (Meditel). Bekijk meer informatie over Treve Advies en de zusterorganisaties op http://www.venturion.nl/venturion-investment/ouderenzorg

Dit hebben wij te bieden

Tijdens je werk kan je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, adviserende functie gericht op het sociaal domein. Vanaf het begin af aan word je opgenomen in ons interne opleidingsprogramma. Naast een interne opleiding bieden wij tevens externe modules van het NSPOH aan. Hiermee vergroot je niet alleen jouw vakbekwaamheid als medisch adviseur: je doet ook veel andere relevante kennis op. Wij zoeken een medisch adviseur voor 16 tot 36 uur per week. De werktijden zijn deels flexibel. Alle cliëntgebonden contacten vinden plaats binnen kantoortijden en de ‘uitwerktijd’ is flexibel in te delen (thuis of op kantoor). Hier tegenover staan goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Solliciteer nu

Solliciteren kan via onderstaande button, maar ook direct bij de operationeel manager Karien Haverkate karien.haverkate@treve.nl. Wil je vooraf meer informatie over de functie-inhoud, neem dan contact op met Karien Haverkate, via telefoonnummer 06-57062479 of via bovenstaande mailadres.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

  • Plaats

    Mogelijkheden door geheel Nederland

  • Functie

    Medisch Adviseur (arts)