Medewerker Salarisadministratie vanaf 32 uur Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende, administratieve functie in de omgeving van Rotterdam? Lees dan snel verder!

Je wordt, samen met zo'n zes collega’s, verantwoordelijk voor de gehele salarisadministratie van Venturion Flex Holding en Venturion Health & Care. Hieronder vallen meer dan zeventien bedrijven en het personeelsbestand varieert van uitzendkrachten tot medewerkers in loondienst. We beloven jou een afwisselende functie op een gezellige én hardwerkende omgeving.

Wat ga je doen?

LINQ Flex, XL Studenten Uitzendbureau, Studentalent, Transflex, AtHomeFirst, Atlas Jeugdhulp en Meditel Gezondheid zijn een aantal bedrijven die onderdeel zijn van Venturion Flex Holding en Venturion Health & Care.
Als medewerker salarisadministratie zie je het als jouw taak om elke week, 4-weken én maand weer, het salaris van meer dan een paar duizend collega’s op tijd uit te betalen! Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met het team. Dit vind je leuk om te doen:

  • Verwerken van looninformatie, controleren en het archiveren van informatie voor het uitbetalen van de salarissen. Zo keur je declaraties goed, controleer je aanlevering van de urenstaten van de diverse labels, heeft Excel geen geheimen voor jou, check je of alle gegevens juist geregistreerd zijn van alle nieuwe werknemers en bespreek je opvallende uitbetalingen in het betaalbestand met de ‘klant’.
  • Het maken van analyses ten aanzien van de verloning en omzetspecificaties voor de diverse labels.
  • Beantwoorden van vragen die binnenkomen over de salarisadministratie, maar ook het uitvoeren van opdrachten als het maken van een rapportage. Van makkelijke vraag tot moeilijke vraag, jij geeft een duidelijk antwoord dat iedereen zonder verstand van salarisadministratie begrijpt.
  • Zorgen dat de lonen, belastingen en afdrachten op tijd bij relevante partijen worden aangeleverd. En wat dacht je van de pensioenadministratie? Die wordt niet uit zichzelf gedaan, dus ook hier ga jij mee aan de slag.
  • Samenwerken met andere collega’s, van HR tot finance. Dit bestaat o.a. uit het controleren van mutaties zoals een uitdiensttreding; de juiste inrichting van de werkkostenregeling afstemmen met finance en het op de hoogte zijn en informeren van fiscale en sociale wetgeving.


In plaats van je te ‘specialiseren’ in één bedrijf, is het team hard aan het werk om er voor te zorgen dat iedereen elkaar kan ondervangen.

 

Wie zoeken wij?

Venturion Holding is een overkoepelende werkmaatschappij en met inmiddels ongeveer 1700 medewerkers bieden wij een brede en professionele dienstverlening in voornamelijk de zorgsector en de uitzendbranche. Door de diversiteit aan entiteiten, zijn er verschillende arbeidsvoorwaarden. Als medewerker salarisadministratie zorg jij ervoor dat de administratie op orde is in de breedste zin en weet je de juiste prioriteiten te stellen waardoor je het overzicht bewaart. Dit doe je voor veel entiteiten, dus je dient snel te kunnen schakelen als dit gevraagd wordt. We zijn op zoek naar iemand die enthousiast en gedreven zijn/haar werk uitvoert. Een heldere communicatie, zowel met teamleden als daar buiten, is belangrijk! Je werkt in deze functie zelfstandig, maar moet dit wel in teamverband kunnen doen!

 

Wat krijg je hier voor terug?

  • €1900 tot €2500 per maand
  • 31 Vakantiedagen
  • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
  • Werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving;
  • Reiskostenvergoeding, bonusregeling van maximaal één maandsalaris, sportregeling en pensioenregeling.

 

We willen graag dat je het volgende meebrengt:

Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en ervaring in salaris- of personeelsadministratie is een pré. Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Je bent leergierig en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent integer en gaat vertrouwelijk en nauwkeurig om met personele- en bedrijfsaangelegenheden.

 

Wil je meer weten of solliciteren?

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar werkenbij@venturiongroep.nl. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes telefonisch bereiken via +31 6 – 51 73 04 39.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Venturion Health & Care.

 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.