Medewerker binnendienst | minimaal 32-40 uur | Rotterdam

 

De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. De diversiteit aan klanten is enorm: van grote multinationals en ministeries tot eenpitters. Meditel verricht deze dienstverlening landelijk vanuit meer dan 25 eigen vestigingen die worden gecoördineerd vanaf het hoofdkantoor in Rotterdam.

Het Meditel Gezondheid team is per direct op zoek naar een medewerker binnendienst.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker binnendienst bij Meditel ben je de schakel tussen de cliënt, werkgever en in sommige gevallen de verzekeringsmaatschappij. Je bent van nature behulpzaam en samen met het team zorg je ervoor dat aan het einde van de dag iedere cliënt naar tevredenheid geholpen is. Op de afdeling ontvangen wij dagelijks medische onderzoeken afkomstig van onze medisch specialisten, die werkzaam zijn op één van de 25 vestigingen in het land. Het is aan jou om over deze medische onderzoeken een rapporten en geschiktheidsverklaringen op te stellen en bloeduitslagen te verwerken. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de digitale verzending van de rapporten aan de klant, werkgever en/of verzekeraar. Bij het opmaken van een rapport is het belangrijk dat je verder kijkt dan alleen de gegevens. Je bent alert op wat er staat en ziet wanneer dingen zorgelijk zijn en geëscaleerd moeten worden. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is het wenselijk dat je enige kennis hebt van medische terminologie en daarin snel leert.

Ook ondersteun je bij het, op een professionele manier, beantwoorden van vragen die telefonische en per mail binnenkomen. Deze gaan over de opgemaakte rapporten of medische onderzoeken en zijn veelal afkomstig van de cliënten. Je staat de klanten te woord en helpt hen verder op weg. Heb je het idee dat je iemand niet het antwoord kan geven wat hij/zij zoekt? Geen probleem! Jij vindt het leuk om binnen de organisatie op zoek te gaan naar het antwoord en dit vervolgens terug te koppelen aan de vraagsteller. In deze functie ben je dus van A tot Z betrokken bij het proces en wordt je continu uitgedaagd!

Meditel is momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe applicatie voor de administratie. We zoeken daarom iemand die het leuk vindt om hier in mee te denken! Laat je niet weerhouden om te solliciteren als je geen affiniteit hebt met applicaties. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden en of dit bij je past

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die ondernemend is, bekend is met medische terminologie en oplossingsgerichtheid ademt. Je hebt een MBO diploma met minimaal 5 jaar werkervaring of bent een starter met HBO werk- en denk niveau. Communicatief sterk zijn is essentieel in deze rol! Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat krijg je hier dan voor terug?

  • Een dienstverband van minimaal 32 en maximaal 40 uur p/w;
  • Deze functie valt in ons loonhuis tussen de € 1900 - € 2400 o.b.v. 40 uur. Indeling vindt plaats op basis van werkervaring;
  • Werken bij een groeiende organisatie met enthousiaste collega’s;
  • Uitdagende werkplek in een professionele en informele werkomgeving;
  • Fitnessmogelijkheden bij inpandige bedrijfsfitness

 

Kom je bij ons werken?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Laura van der Spa, door te bellen naar 088-3210100. Zo niet, wacht dan niet langer en stuur jouw cv en motivatiebrief zo snel mogelijk naar ons op.

Reacties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.