Administratief Medewerker Bedrijfsbureau | Meditel Gezondheid | Minimaal 32 uur | Rotterdam

Meditel is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling. Ben jij benieuwd naar hoe het bedrijfsbureau van Meditel onze professionals ontzorgt, zodat zij zich optimaal kunnen focussen op hun werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Jouw werkveld

Ons bedrijfsbureau verandert. We werken net als onze klanten steeds meer digitaal. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die van aanpakken houdt, het leuk vindt om klanten te woord te staan maar ook om processen en systemen slimmer in te richten. Als medewerker van het bedrijfsbureau ben je de schakel tussen de cliënt, werkgever en in sommige gevallen de verzekeringsmaatschappij. Jij vindt het leuk om een klant te woord te staan en te zoeken naar oplossingen. Je bent van nature behulpzaam en samen met het team zorg je ervoor dat aan het einde van de dag iedereen naar tevredenheid geholpen is.

Professioneler werken betekent ook steeds meer werken met slimmere ICT-oplossingen. Ons systeem kent geen geheimen voor jou en je denkt mee over hoe het nog slimmer kan. Hierbij onderhoud je ook contacten met collega’s van sales en in de operatie op verschillende vestigingen in het land.

Het ene moment ben je dus werkzaam op de helpdesk en sta je op een professionele manier de mensen te woord en beantwoord je de vragen die per mail of telefoon binnenkomen. Deze vragen gaan over het maken van de afspraak in ons systeem en opgemaakte rapporten en/of medische onderzoeken. Ze zijn veelal afkomstig van de cliënten of werkgevers. Je helpt de beller maar al te graag verder op weg. Heb je het idee dat je iemand niet het antwoord kan geven wat hij/zij zoekt? Geen probleem! Jij vindt het leuk om binnen de organisatie op zoek te gaan naar het antwoord en dit vervolgens terug te koppelen aan de vraagsteller. Jij wordt het aanspreekpunt voor vragen van collega’s en klanten!

Het andere moment verzorg je de (standaard) rapporten door het verwerken van de routine medische onderzoeken. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is het een pre dat je enige kennis hebt van medische terminologie en daarin snel leert. In deze functie ben je dus van A tot Z betrokken bij het proces en wordt je continu uitgedaagd!

Wat breng je mee?

Je beschikt over een mbo-denkniveau en hebt al enkele jaren werkervaring in een administratieve functie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré, maar niet verplicht.

Als nieuwe collega ben jij degene die ondernemend is, positieve energie mee brengt en oplossingsgerichtheid ademt. Jij bent de teamspeler die samen met collega’s naar oplossingen zoekt en mensen aangesloten houdt. Communicatief sterk zijn is essentieel in deze rol! We stellen het op prijs als je jezelf laat horen en zelf blijft meezoeken naar voldoende uitdaging!

Wat krijg je hier dan voor terug?

Een leuke en uitdagende functie voor minimaal 32 uur op ons hoofdkantoor in Rotterdam met daarbij een passend salaris. Je komt te werken in een hecht en bevlogen team waar deskundigheid hoog in het vaandel staat. Bovendien vinden wij het belangrijk dat zowel de organisatie als jij als persoon blijven ontwikkelen.

Kom jij bij ons werken?

Ben jij degene wie wij zoeken voor deze uitdaging? Upload jouw motivatiebrief en cv dan wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je vooraf meer weten over de functie? Neem dan contact met ons op via 088-3210100.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.