Keuringsarts Noord-Holland, 32 tot 40 uur

Zie jij bedrijfsgeneeskunde als een vak van beïnvloeding en wil jij jouw passie hiervoor overdragen en onze artsen inspireren? Als keuringsarts bij Meditel maak jij met jouw medisch-inhoudelijke kennis het cruciale verschil voor onze klanten. We zoeken een verbinder, iemand die vertrouwen uitstraalt en zich betrokken wil voelen bij de organisatie!

 

Jouw nieuwe baan

Werken bij Meditel is afwisselend. We werken bij Meditel namelijk preventief in plaats van correctief. Je zet jouw deskundigheid daarvoor in en inspireert collega’s om hetzelfde te doen. Aan de ene kant voer je medische onderzoeken uit om te bepalen of iemand gezond (genoeg) is voor zijn verzekering of voor het uitvoeren van zijn of haar werk. Aan de andere kant verzorg je (reis)vaccinaties en geef je gezondheidsadviezen voor tijdens de reis. Dit alles in samenwerking met een assistent(e). Ook geef je als keuringsarts leefstijl adviezen in het kader van preventieve onderzoeken.

We houden de administratieve handelingen zo laag mogelijk, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw belangrijke preventieve signaleringsrol. Als keuringsarts zie je uitsluitend cliënten die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Een cliënt kan uit eigen beweging een afspraak maken of doet dit op verzoek van een verzekeraar of werkgever. Het is hierdoor ook gemakkelijk mogelijk om parttime te werken. Wat deze functie zo leuk maakt? Onze artsen beantwoorden deze vraag met:

“Ik zie in de loop van de jaren veel cliënten terug. We bouwen dan echt wat op!

 

Waar ga je werken?

Meditel is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Onze medewerkers snappen preventie écht en zijn gericht op ontwikkeling.

Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen we elf keurings- en kenniscentra die verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.

 

Wie ben jij?

Jij begrijpt dat voorkomen beter is dan genezen. Wij richten ons dus niet op verzuim, maar zijn opzoek naar artsen die graag een aandeel leveren aan de preventieve zorg. We zoeken artsen die sociaal en communicatief sterk zijn, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent flexibel ingesteld, denkt oplossingsgericht en brengt een dosis gezonde nieuwsgierigheid mee. Het is belangrijk om een vriendelijke, representatieve uitstraling te hebben en noodzakelijk om in het bezit te zijn van een BIG-registratie. Je bent in staat om zelfstandig te werken maar bent daarnaast een teamplayer! Plezier hebben in het samen behalen van resultaat vinden wij namelijk belangrijk.

Daarbij is reisbereidheid voor het bekleden van deze functie cruciaal. Wat betreft ervaring en kennis vragen we het volgende:

 • Afgeronde opleiding tot basisarts;
 • Kennis van en ervaring met het verrichten van medische keuring;
 • Kennis van en ervaring met (reizigers) vaccinaties en in het bezit van een LCR certificaat of bereidt deze te halen;
 • Kennis van en ervaring in de van toepassing zijnde wet- en regelgeving;
 • Ervaring met gangbare computerprogramma’s.
   

Ons aanbod voor jou

 • Een uitdagende functie voor minimaal 16 uur per week, met variërende werktijden maar geen weekend- of avonddiensten. Je komt te werken bij een groeiende organisatie in een enthousiast team, bestaande uit ervaren collega’s die het vak al door en door kennen.
 • Je ontvangt een ongemaximeerde reiskostenvergoeding á €0,25 cent per km óf volledig ov-vergoeding. Omdat we het belangrijk vinden dat je tijd neemt om op te laden behoren bij deze functie 26 vakantiedagen plus 5 ADV dagen.
 • Tot slot bieden we mogelijkheden tot volgen van cursussen voor het uitvoeren van medische keuringen en tot interne doorstroming binnen de overkoepelende holding Venturion Health & Care.
   

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Loes Broekaart, HR-Adviseur, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met verschillende collega’s uit onze organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Daarnaast zul je een dag mee lopen met één van onze artsen om een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden. Voor vragen kun je Loes bereiken via 06 – 51730439 of werkenbij@meditel.nl.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@meditel.nl. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Noord-Holland

 • Plaats

  Hoofddorp

 • Functie

  Medisch Adviseur (arts)