Keuringsarts | 16-36 uur | Landelijk

 

Meditel is gespecialiseerd in (preventief) medisch onderzoek en (reis)vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Dit maakt Meditel één van de grootste spelers op de markt. De kennis- en keuringscentra van Meditel hebben een landelijke spreiding. Met meer dan 25 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

Meditel Gezondheidzorg is doorlopend opzoek naar keuringsartsen door heel Nederland.

 

Wat ga je doen?

Enerzijds voer je medische onderzoeken uit in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of bedrijven. Anderzijds verzorgt je ook (reis)vaccinaties en gezondheidsadviezen voor tijdens de reis of op het werk. Ook geeft je als keuringsarts leefstijl adviezen in het kader van preventieve onderzoeken.

Wat deze functie zo leuk maakt? De afwisseling! Je voert veel verschillende handeling uit en hebt een belangrijke preventieve signaleringsrol. Als keuringsarts zie je uitsluitend cliënten die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Een cliënt kan uit eigen beweging een afspraak maken of doet dit op verzoek van een verzekeraar of werkgever.

Wat collega’s zeggen over werken bij Meditel:

'Het werk ervaar ik als prettig. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen om verschillende redenen op verschillende vestigingen. Dit maakt het werk leuk en afwisselend.'  - Keuringsarts Meditel – december 2019

 

Wie zoeken wij?

Het verlenen van service is iets wat bij jou centraal staat. We zoeken iemand die sociaal en communicatief (mondeling en schriftelijk, zowel Engels als Nederland) sterk is en daarbij oplossingsgericht kan denken en een flexibele instelling heeft. Het is belangrijk om een vriendelijke en representatieve uitstraling te hebben en noodzakelijk om in het bezit te zijn van een BIG-registratie. In deze functie werk je zowel zelfstandig als in een team. Daarbij is reisbereidheid voor het bekleden van deze functie cruciaal. Wat betreft ervaring en kennis vragen we het volgende:

 • Kennis van en ervaring met het verrichten van medische keuring (of bereid om dit te leren);
 • Kennis van en ervaring met (reizigers) vaccinaties (of bereid dit te leren);
 • Kennis van en ervaring in de van toepassing zijnde wet- en regelgeving;
 • Ervaring met gangbare computerprogramma’s.

Jij draagt zorg voor een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening in de meest brede zin van het woord.

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie voor 16 tot 36 uur;
 • Variërende werktijden, maar geen weekend- of avonddiensten;
 • Ongemaximeerde reiskostenvergoeding á €0,25 cent per km óf volledig ov-vergoeding;
 • Werken bij een groeiende organisatie in een enthousiast team;
 • 26 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
 • Marktconform salaris en o.b.v. ervaring;
 • Mogelijkheden tot volgen van cursussen voor het uitvoeren van medische keuringen;
 • Mogelijkheden tot interne doorstroming binnen de overkoepelende holding Venturion Health & Care.

 

Kom je bij ons werken?

Heb je n.a.v. bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met Talitha Frankena (corporate recruiter), via 088–3210100.Hebben wij jouw interesse kunnen wekken en is alles je duidelijk? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatiebrief en cv zo snel mogelijk naar ons op! Reacties zonder motivatiebrief en cv worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.