Juridisch medewerker - 32 uur - regio Zeist

 

Ben jij net klaar met jouw juridische master en als starter opzoek naar een functie waarin je kunt investeren in jouw eigen ontwikkeling en ambities? Of ben je bezig met de laatste lootjes voor jouw juridische master en alvast opzoek naar een aansluitende baan? Venturion Health & Care zoekt gemotiveerde medewerkers die graag hun eerste vlieguren maken in het juridische werkveld. Kom jij ons team versterken?

 

Wat ga je doen?

In de functie van juridisch medewerker ga je dagelijks aan de slag met het verwerken van schademeldingen en klachten. Je zorgt ervoor dat deze op de meest efficiënte manier worden afgehandeld. Jij bent verantwoordelijk voor het uitzoeken of de cliënt recht heeft op een schadevergoeding en het afhandelen van klachten. Vanwege dit vele klantcontact, is het in deze functie van belang dat je je kunt verplaatsen in de ander, maar hierdoor niet laat beïnvloeden. Een onafhankelijke en kritische blik is belangrijk. Het contact is veelal telefonisch.

Naast deze twee rollen zal je de juridische afdeling ondersteunen en daarin meewerken in allerhande zaken zoals aanbestedingen, beoordelen van overeenkomsten, opstellen van algemene voorwaarden en interne juridische advisering. Denk hierbij aan administratieve taken, maar ook het inhoudelijk uitzoeken van juridische zaken en het schrijven van memo’s. Met de bedrijfsjurist en een collega-juridisch medewerker, fungeer je als juridisch aanspreekpunt in een dynamische organisatie met veel verschillende activiteiten in diverse sectoren. Er wordt van je gevraagd dat je de werkzaamheden rondom de schades en klachten zelfstandig uitvoert. Daarbij willen we je in de functie van juridisch medewerker ook de kans bieden te groeien als jurist door kennisontwikkeling en je zo veel mogelijk ervaring op te laten doen.

Wie zoeken wij?

Het verlenen van service is iets wat bij jou centraal staat. Je krijgt energie van het helpen van mensen en laat je niet gemakkelijk uit het veld slaan. We zoeken iemand die communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk is en zijn/haar verantwoordelijkheden neemt. Je werkt nauwkeurig en houd ervan om zaken tot de bodem uit te zoeken. Zelfs als je de hele dag bezig bent met administratief werk, blijf jij nog steeds scherp en gefocust. Daarnaast krijg je in deze functie te maken met veel verschillende mensen, van klanten tot aan de directie. Flexibiliteit is in deze functie dus cruciaal.

Wat breng je verder mee?

 • Je bent per direct beschikbaar;
 • Je hebt de vaardigheid om juridische kaders te vertalen naar begrijpelijke taal voor je collega’s en onze klanten;
 • Je bent aan het einde van een juridische master (WO) of hebt deze al afgerond;
 • Kennis van ondernemingsrecht en -arbeidsrecht heeft voorkeur, kennis van (of affiniteit met) corporate governance en risicobeheersing (riskmanagement) is een pré;
 • Als juridisch medewerker bent je dienstverlenend aan de verschillende bedrijfsonderdelen wat een flexibele instelling vraagt. Hiervoor moet je in staat zijn om snel te schakelen;
 • Je levert kwaliteit, werkt nauwkeurig en bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie voor 32 uur;
 • Werken bij een groeiende organisatie in een enthousiast team;
 • We vinden het belangrijk dat je groeit en je ook op persoonlijk vlak kunt ontplooien. Er is dus zeker ruimte voor eigen inbreng;
 • Deze functie valt in ons loonhuis binnen schaal 2 (€ 2100 - € 2800 o.b.v. 40 uur), indeling vindt plaats op basis van ervaring;
 • Individueel Keuze Budget voor opleidingen/cursussen en/of het kopen van extra vakantiedagen.

Kom je bij ons werken?

Venturion Health & Care is een overkoepelende werkmaatschappij van verschillende belangrijke spelers op het gebied van de publieke en individuele gezondheidszorg. Met inmiddels 1100 medewerkers bieden wij een brede en professionele dienstverlening in de zorgsector. Het Legal team bestaat uit een bedrijfsjurist, een juridisch medewerker en een kwaliteitsmedewerker.

Ben jij gedreven, een aanpakker en beschik je over een gezonde dosis inlevingsvermogen? Dan ben jij hopelijk de aanvulling die wij zoeken voor ons team! Upload jouw motivatiebrief en CV, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je vooraf meer weten over de functie? Neem dan contact op met Talitha Frankena, via 088-3210100.

 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.