Junior Employer Branding Specialist regio Utrecht fulltime/parttime

Ben je op zoek naar een (eerste) baan na jouw studie en heb je de ambitie om verder te groeien in employer branding? Voor deze baan hoef je geen werkervaring mee te brengen. Wij zijn juist op zoek naar creativiteit én proactiviteit!

Jouw nieuwe baan

Bij Venturion Health & Care ben jij het visitekaartje voor de sollicitanten van onze zorgorganisaties. Geeft het jou energie om in deze krappe arbeidsmarkt de juiste talenten te vinden en deze talenten echte ambassadeurs te maken? Dan hebben wij elkaar gevonden!

Tegenwoordig moeten we net dat extra stapje zetten om de juiste talenten weten te vinden. Jij weet als de beste dat employer branding de 'key' tot succes is voor het binden van talenten aan onze zorgorganisaties.Om die reden ga jij aan de slag om wervingscampagnes op te zetten, maak jij de content voor social media en meet je onze (online) recruitmentresultaten in Google Analytics. Daarnaast werk je mee aan huisstijlenhandboek en contentkalender voor de zorgorganisaties, zodat zij handvatten krijgen bij hun marketingactiviteiten.

Venturion Health & Care is een overkoepelende holding van verschillende organisaties op het gebied van de publieke en individuele gezondheidszorg. Met ongeveer 1100 medewerkers bieden wij een brede en professionele dienstverlening. Bij Venturion Health & Care ontzorgen wij onze dochterondernemingen onder andere op financieel, juridisch en HR-gebied. 
We vinden de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, er is sprake van  flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur. Er is aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers. Hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen tot de mogelijkheden. 

Je komt te werken in het HR-team in Huis te Heide, vlakbij Utrecht. In het team werk je nauw samen met onze HR-Adviseur. Zij begeleidt en ondersteunt jou in de recruitment- en marketing activiteiten die je uitvoert voor de zorgorganisaties. Jullie maken samen een plan en stellen prioriteiten in de werkzaamheden. Zo leer je om snel te kunnen schakelen en word je een echte allrounder.

Wie ben jij?
Jij bent een echte verbinder. Je houdt van het contact met mensen en bent oprecht nieuwsgierig. Je krijgt er energie van om jouw (online) netwerk uit te breiden en lukt het jou om verbinding te maken. Verder wil je succesvol zijn. Je zet graag net dat stapje extra in het belang van de organisatie maar ook juist voor jezelf. Je blijft jezelf uitdagen. En als het even niet lukt? Dan horen wij het ook graag.

Daarnaast heb je hbo werk- en denkniveau. Je hebt een diploma op zak in de richting van marketing en communicatie, commerciële economie, arbeidsmarktcommunicatie of vergelijkbaar. Het is een pré als je ervaring hebt met Canva, Indesign of Photoshop.

Ons aanbod voor jou
Een afwisselende baan voor minimaal 24 uur op ons kantoor in Huis ter Heide, regio Utrecht. Het is ook mogelijk om fulltime aan de slag te gaan. We vinden het belangrijk dat je groeit en je ook op persoonlijk vlak kunt blijven ontplooien. Er is dus zeker ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Doordat je in deze functie voor zo’n zes verschillende organisaties werkt, kom je terecht in een echte leeromgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen.

Het salaris wordt bepaald op basis van ons loonhuis, waarbij je wordt ingeschaald tussen € 2.100,- en € 2.819,- bij fulltime (40 uur). Daarnaast bieden we een Individueel Keuze Budget (IKB) waarbij je zelf kunt kiezen of dat je spaart voor een opleiding of cursus, vitaliteitsdoeleinden, extra pensioenvoorziening of het kopen van extra vakantiedagen.

Tot slot is er een mogelijkheid tot flexibel werken. We zien je graag op kantoor, want ook wij vinden verbinding belangrijk. Het uitgangspunt is dat je minimaal de helft van je werkdagen op kantoor werkt. Thuiswerken is mogelijk in overleg.

Sollicitatieprocedure 

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39 / werkenbij@venturiongroep.nl.   

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Venturion Health & Care. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.