HR-medewerker in de zorg regio Utrecht fulltime

Sta jij als HR-medewerker aan begin van jouw loopbaan en heb je de ambitie om verder te groeien in het HR-werkveld? Bij Venturion Health & Care zoeken we een enthousiaste collega die onze personeelsadministratie en operationele adviesvraagstukken wil oppakken. 
 

Jouw nieuwe baan
Bij Venturion Health & Care ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers. Je beheert de mailbox en beantwoordt dagelijks telefoontjes van medewerkers. Daarna zorg je ervoor dat alle mails gelabeld worden, zodat er duidelijk is wat door wie gedaan moet worden. 
Iedere maandagochtend heb je overleg met je HR-collega’s. Samen bespreken we even hoe het weekend is geweest en nemen we planning en taken voor de aankomende week door. Zo zorgen we samen voor een goede afstemming van taken in het team. 
Wat valt er onder jouw takenpakket? Een opzegging, een nieuwe collega, een update over de langdurige zieken en het bijwerken van wat lopende zaken. Er is genoeg te doen. Je gaat aan de slag om bevestigingen op te stellen voor de mensen waarvan het contract wordt verlengd. Je helpt de salarisadministratie met het wegwerken van vragen en je sluit je dag af met het bijwerken van de binnengekomen stukken voor in de personeelsdossiers.
Naast de operationele taken werk je ook aan HR-projecten, bijvoorbeeld het maken van werkinstructies, het uitwerken van een medewerkersreis of meedenken over workshops voor leidinggevende. Deze projecten doe je altijd in samenwerking met collega’s van de desbetreffende organisatie.

Waar ga je werken?
Venturion Health & Care is een overkoepelende holding van verschillende zorgorganisaties, namelijk: AtHomeFirst, Atlas Jeugdhulp, Meditel, MediPoolFirst, AMC Pilots en Futura Zorg. We ontzorgen onze zorgorganisaties o.a. op financieel, juridisch en HR-gebied, zodat zij zich volledig op de zorgverlening kunnen focussen. Met ongeveer 1200 medewerkers bieden we een brede en professionele dienstverlening. 
Het is onze kracht om de zorgorganisaties te laten groeien, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat onze medewerkers zichzelf ontwikkelen en groeien in hun loopbaan. Het is een dynamische werkomgeving waar medewerkers zichzelf blijven uitdagen en waar ruimte is voor doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Bij ons is flexibel werken mogelijk en hechten we waarde aan de gezelligheid op de werkvloer.

Je komt te werken in het HR-team in Huis ter Heide, vlakbij Utrecht. Het is een klein en hecht team van in totaal vier collega’s, met jou erbij vijf! Verbinding met elkaar vinden wij belangrijk, daarom zien we je graag op kantoor. Het uitgangspunt is dat je minimaal de helft van je werkdagen op kantoor werkt. Daarnaast heb je een tal aan indirecte collega’s waar je dagelijks mee samenwerkt. Zij werken in principe op afstand, maar zijn ook met enige regelmaat op ons kantoor in Huis ter Heide.

Wie ben jij?
Jij bent een echte allrounder. Jij zorgt ervoor dat de administratieve processen op orde zijn en weet de juiste prioriteiten te stellen waardoor je het overzicht bewaart. Dat doe je in nauw overleg en samenwerking met HR-collega’s. Je ziet er uitdaging in om in een dynamische werkomgeving de rust te bewaren en te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Je zet graag net dat stapje extra in het belang van de organisatie maar ook juist voor jezelf. Je blijft jezelf uitdagen. En als het even niet lukt? Dan horen wij het ook graag en kijken we samen naar oplossingen.
Verder ben je in bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van HRM of vergelijkbaar. Je hebt bij voorkeur één jaar werkervaring op de personeelsadministratie of hebt interessante werkervaring opgedaan tijdens je studie.

Ons aanbod voor jou
Een afwisselende baan met groeimogelijkheden voor minimaal 32 uur op ons kantoor in Huis ter Heide, regio Utrecht. Je komt terecht in een echte leeromgeving waar jij jezelf kan ontwikkelen tot HR-adviseur. 
Jouw salaris wordt bepaald op basis van ons loonhuis, waarbij je afhankelijk van jouw ervaring wordt ingeschaald tussen de € 2.100,- en € 3.322,62 bij een fulltime (40 uur) werkweek. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) waarbij je zelf kunt kiezen of dat je spaart voor een opleiding of cursus, vitaliteitsdoeleinden, extra pensioenvoorziening of het kopen van extra vakantiedagen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,27 per km.  

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39 / werkenbij@venturiongroep.nl.   

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Venturion Health & Care. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.