HR-adviseur regio Utrecht fulltime/parttime

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jij als HR-adviseur verder kan groeien? Bij Venturion Health & Care bieden we jou een diversiteit van organisaties waar je jouw kennis in de praktijk kunt toevoegen. 

Jouw nieuwe baan
Als HR-adviseur ben je een generalist op HR-gebied, die de managers van onze zorgorganisaties ondersteunt en adviseert in de volle breedte van het HR vak. Je kan denken aan werving en selectie, beoordelingssystematiek, arbeidsvoorwaarden, verzuim, arbeidsconflicten, loopbaanontwikkeling, enz. Je draagt bij aan het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent binnen onze organisatie en creëert een positieve werkomgeving. Daarnaast informeer en adviseer je managers en medewerkers over arbeidswetgeving, cao's en andere relevante regelgeving. Sterke gespreksvaardigheden zijn erg belangrijk in deze functie in verband met jouw adviserende rol, zowel naar het management als naar de medewerkers.  Binnen de HR afdeling wordt vanuit verschillende rollen nauw samengewerkt . Als HR-adviseur speel je in op wat er op de werkvloer gebeurt, je pakt operationele en tactische taken op. Daarnaast werk je aan HR-projecten voor verschillende organisaties. Onze HR-medewerkers zijn o.a. verantwoordelijk voor het beheren van de administratie. Hierin heb jij een controletaak, met name op het gebied van mutaties. Iedere maandagochtend heb je overleg met je HR-collega’s. Samen bespreken we even hoe het weekend is geweest en nemen we planning en taken voor de aankomende week door. Zo zorgen we samen voor een goede afstemming van taken in het team. 

Waar ga je werken?
Venturion Health & Care is een overkoepelende holding van verschillende zorgorganisaties, namelijk: AtHomeFirst, Atlas Jeugdhulp, Meditel, MediPoolFirst, AMC Pilots en Futura Zorg. We ontzorgen onze zorgorganisaties o.a. op financieel, juridisch en HR-gebied, zodat zij zich volledig op de zorgverlening kunnen focussen. Met ongeveer 1200 medewerkers bieden we een brede en professionele dienstverlening. 
Het is onze kracht om de zorgorganisaties te laten groeien, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat onze medewerkers zichzelf ontwikkelen en groeien in hun loopbaan. Het is een dynamische werkomgeving waar medewerkers zichzelf blijven uitdagen en waar ruimte is voor doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Bij ons is flexibel werken mogelijk en hechten we waarde aan de gezelligheid op de werkvloer.

Je komt te werken in het HR-team in Huis ter Heide, vlakbij Utrecht. Het is een klein en hecht team van in totaal vijf collega’s, met jou erbij zes! Verbinding met elkaar vinden wij belangrijk, daarom zien we je graag op kantoor. Het uitgangspunt is dat je minimaal de helft van je werkdagen op kantoor werkt. Daarnaast heb je een tal aan indirecte collega’s waar je dagelijks mee samenwerkt. Zij werken in principe op afstand, maar zijn ook met enige regelmaat op ons kantoor in Huis ter Heide.

Wie ben jij?
Je past goed in een organisatie met korte lijnen en bent op HR-gebied van alle markten thuis. In de hectiek van de dag ben jij in staat om het overzicht te bewaren. Ondernemerschap zit in jouw bloed; je hebt tal ideeën, ziet kansen en weet van aanpakken. Je zet graag net dat stapje extra in het belang van de organisatie maar ook juist voor jezelf. Je blijft jezelf uitdagen. En als het even niet lukt? Dan horen wij het ook graag en kijken we samen naar oplossingen. 
Verder ben je in bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van HRM, Bedrijfskunde, Hotelmanagement of vergelijkbaar. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een HR-advies functie en bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig.

Ons aanbod voor jou
Een adviesfunctie met groeimogelijkheden voor minimaal 24 uur op ons kantoor in Huis ter Heide, regio Utrecht. 32 uur of meer is ook bespreekbaar. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar jij jezelf kan ontwikkelen in de rol van HR-adviseur. 
Jouw salaris wordt bepaald op basis van ons loonhuis, waarbij je afhankelijk van jouw ervaring wordt ingeschaald tussen de € 3.150,- en € 4.222,- bij een fulltime (40 uur) werkweek. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) waarbij je zelf kunt kiezen of dat je spaart voor een opleiding of cursus, vitaliteitsdoeleinden, extra pensioenvoorziening of het kopen van extra vakantiedagen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,27 per km.  

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Venturion Health & Care. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.