GZ-psycholoog polikliniek jeugd Houten fulltime/parttime

Werken in een kleinschalige en groeiende jeugdhulp organisatie waar ruimte is om als GZ-psycholoog mee te denken met inhoud en organisatie. Nieuwsgierig? Bel gewoon of kom even langs. 

 

Jouw nieuwe baan

Atlas Jeugdhulp is groeiende. Ons team Jeugd-GGZ gaat uitbreiden en daarom zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog. En niet zomaar één. Wij zijn op zoek naar iemand die het onwijs leuk vindt om mee te denken met de groei van onze organisatie. Binnen onze platte organisatie is hiervoor namelijk volop ruimte. Dit mag inhoudelijk zijn of teamgericht of wellicht op Atlas Jeugdhulp als organisatie. Wij spreken bewust over onze organisatie, want wij samen zijn Atlas Jeugdhulp. En daar zijn we trots op. 

De basiswerkzaamheden zullen bestaan uit: 

 • Het uitvoeren en superviseren van diagnostiek en indicatiestelling van kinderen, jeugdigen en hun gezinnen met psychiatrische en (ernstige) psychosociale problematiek;
 • Het voeren van intake- en adviesgesprekken met kinderen en hun ouders/verzorgers;
 • Het bieden van behandeling aan cliënten, individueel/systemisch en in groepsverband;
 • Inbreng in de multidisciplinaire cliëntenbespreking, intervisie en organisatorische overleggen;
 • Hoofdbehandelaar zijn van de cliënten van de collega basispsychologen en orthopedagogen;
 • Werkbegeleiding geven aan de basispsychologen en orthopedagogen binnen ons team;
 • Indien mogelijk een bijdrage leveren aan de werkbegeleiding dan wel supervisie van psychologen in opleiding.
   

Waar ga je werken?
Wij bieden Jeugd GGZ in de vorm van diagnostiek, behandeling en systeemgerichte ambulante gezinsbegeleiding aan kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Dit doen wij vanuit onze teams Jeugd GGZ op onze poli in Houten en vanuit ons team Ambulante Gezinsbegeleiding in de regio’s Lekstroom (IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Lopik en Vijfheerenlanden) en Rivierenland (Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Zaltbommel).  

Onze missie is om daar te zijn waar nodig, zo lang als nodig en zo vaak als nodig tot er een goede balans ontstaat tussen een jeugdige en diens omgeving. Wij staan bekend om onze korte wachttijden en korte behandel-/begeleidingstrajecten. Wij vinden dat ieder kind uniek is, gezien moet worden en ruimte verdiend om zichzelf richting de toekomst verder te ontwikkelen. Wij staan voor laagdrempelig contact, korte communicatielijnen, maatwerk en kwaliteit. 

Ons team

In de afgelopen drie jaar is ons team uitgegroeid tot 25 medewerkers. Zij werken verdeeld over ons team Jeugd GGZ en Ambulante Gezinsbegeleiding. Als GZ-psycholoog kom jij terecht in ons team Jeugd-GGZ team en werk je nauw samen met ons team Ambulante Gezinsbegeleiding. In het GGZ team werken nu acht collega's waarvan 3 GZ-psychologen. Dit jaar zijn er twee PDM'ers gestart en is één van onze orthopedagogen in opleiding gegaan tot orthopedagoog-generalist. Het is een klein, hecht team met veel ervaring. 

Wie ben jij?

Zoals hierboven gezegd zijn wij niet zomaar opzoek naar een GZ-psycholoog. Wij zijn op zoek naar iemand die het interessant vindt om vanuit het systemische kader te werken. Iemand met ervaring met diagnostiek. Een ondernemende en enthousiaste collega met humor. Jouw pro-activiteit, daadkracht en initiatieven gaan bijdragen aan de verder groei van onze organisatie. 

Heb jij ervaring met PRT, Theraplay, Floorplay of iets anders wat voor ons van toegevoegde waarde kan zijn? Wij horen het graag. Ben je net klaar met je opleiding tot GZ-psycholoog? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek. 

Ons aanbod voor jou

 • De werkdagen zijn bij voorkeur van woensdag t/m vrijdag. Op donderdag is één keer per maand ons teamoverleg. Op donderdag is één keer per maand ons teamoverleg dus dan is het fijn als je er bent. De rest is uiteraard in overleg.
 • De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform cao Jeugdzorg, www.jeugdzorg-werkt.nl. Het salaris van een GZ-psycholoog is conform schaal 12 van de CAO jeugdzorg en bedraagt minimaal €3749,57 en maximaal €5900,99 op basis van een 36-urige werkweek.
 • Werken binnen een platte, groeiende organisatie en een klein, hecht team.
   

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan of wil je meer informatie? Je kunt direct solliciteren met jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Sollicitatieprocedure klinkt voor ons te zwaar. Wij gaan voor laagdrempelige kennismakingsgesprekken. Dit zijn twee gesprekken waarin je kennis maakt met het management, de coördinatoren en directe collega's. 

Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Monique Damen, operationeel manager, via  +31 6 – 20 54 50 50.  Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Atlas Jeugdhulp. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.