GZ-psycholoog Kind en Jeugd / Orthopedagoog-Generalist

Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een GZ-psycholoog Kind en Jeugd of Orthopedagoog-Generalist (m/v). Ben jij ondernemend van aard en vind je het leuk om naast jouw werkzaamheden binnen de Jeugd GGZ mee te helpen onze ambulante tak uit te breiden?
Dan komt Atlas Jeugdhulp graag in contact met jou!

 

Wie zijn wij?

Nieuw, opgewekt, deskundig, pionieren, ruimte voor ontwikkeling, gezellig, ambitieus, fris, leergierig, gemotiveerd, divers en flexibel. Een aantal woorden die ons team kenmerkt.

Bij Atlas Jeugdhulp is er binnen een vertrouwde omgeving aandacht voor kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en dat iedereen de kans krijgt om zich op een eigen manier te ontwikkelen. Wij geloven dat wanneer kinderen en jongeren zich gezien en gehoord voelen, wij samen tot groei en verandering kunnen komen. Wij sluiten in ons zorgaanbod aan bij uw hulpvraag en kijken graag samen naar wat nodig is voor uw kind of voor u als opvoeder.

Op de vestiging in Nieuwegein werken we met verschillende disciplines (GZ-psychologen, EMDR therapeuten, Cognitief gedragstherapeuten, Psychologen, Orthopedagogen en een systeemtherapeut).
 

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent een GZ-psycholoog/ Orthopedagoog-Generalist met goede sociale vaardigheden.Je vindt het leuk om een deel van je tijd actief betrokken te zijn bij het verder opzetten van onze tak Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding. Voorts beschik je over goede communicatieve vaardigheden, je kan multidisciplinair werken en je bent flexibel.
 

Wat is de functie?

Tot de functie behoren onder meer de volgende taken:

Binnen de Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding:

  • Het helpen uitbreiden van onze tak Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding;
  • Supervisie geven aan de Ambulant Begeleiders;

 

Binnen de Jeugd GGZ:

  • Het uitvoeren en superviseren van diagnostiek en indicatiestelling van kinderen, jeugdigen en hun gezinnen met psychiatrische en (ernstige) psychosociale problematiek;
  • Het voeren van intake- en adviesgesprekken met cliënten;
  • Het bieden van behandeling aan cliënten, individueel/systemisch en in groepsverband;
  • Inbreng in de multidisciplinaire cliëntenbespreking, intervisie en organisatorische overleggen;
  • Hoofdbehandelaar zijn van de cliënten van de collega basispsychologen en orthopedagogen;
  • Supervisie geven aan de basispsychologen en orthopedagogen binnen ons team;
  • Zo mogelijk een bijdrage leveren aan de werkbegeleiding dan wel supervisie van psychologen in opleiding.


Dit hebben wij te bieden

Wij zoeken een GZ-psycholoog/ Orthopedagoog-Generalist voor minimaal 24 uur per week. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en het salaris is conform cao Jeugdzorg.


Solliciteer nu

Wil jij met ons meegroeien? Stuur jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae naar karien.haverkate@treve.nl. Wil je vooraf meer informatie over de functie-inhoud, neem dan contact op met Karien Haverkate, Operationeel manager via telefoonnummer 06-57062479 of via bovenstaande e-mailadres.

Atlas Jeugdhulp is onderdeel van Venturion Health & Care, waar de zusterorganisaties onder andere actief zijn op het gebied van huishoudelijke ondersteunen (AtHomeFirst) en sociaal medische advisering voor het Sociaal Domein (Treve Advies/TriviumPlus/MO-zaak).

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.