GZ-psycholoog JZ (24-36 uur - Nieuwegein)

Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij per direct meerdere GZ-Psychologen JZ (m/v). Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde GZ-Psycholoog en ben jij op zoek naar een nieuwe stap in uw carrière? Dan komt Atlas Jeugdhulp graag in contact met jou!

 

Wie zijn wij?

Atlas Jeugdhulp B.V. biedt geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jeugdigen van 3 t/m 18 jaar. Dat doen we vanuit de gedachte dat we een organisatie zijn VOOR mensen en DOOR mensen. Atlas opereert in een maatschappij die continu verandert en daarmee voortdurend nieuwe eisen stelt aan zowel de dienstverlening als de organisatie daarvan. In deze dynamiek wil Atlas een organisatie zijn van betrokken mensen die problemen aanpakken, nauw verbonden met de samenleving.

In onze praktijk werken verschillende disciplines (GZ-psychologen, psychologen en orthopedagogen) samen om kinderen te helpen in hun kracht te komen. Als team dragen wij er zorg voor dat we onderling korte lijnen onderhouden en open met elkaar communiceren.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent een GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd), met een goede sociale vaardigheden en een sterk reflectief vermogen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je kan multidisciplinair werken en je bent flexibel. Hiernaast is het belangrijk om zowel solistisch als in teamverband te kunnen functioneren. Je hebt affiniteit met onze doelgroep en bent bereidt onze identiteit mede gestalte te geven.

Wat is de functie?

Tot de functie behoren onder meer de volgende taken:

  • Het leveren van een bijdrage aan diagnostiek en indicatiestelling van kinderen en jeugdigen en hun gezinnen met psychiatrische en ernstige psychosociale problematiek;
  • Het voeren van intake- en adviesgesprekken met patiënten;
  • Het bieden van behandeling aan patiënten, individueel/systemisch en in groepsverband;
  • Inbreng in de multidisciplinaire patiëntenbespreking, intervisie en organisatorische overleggen;
  • Hoofdbehandelaar zijn van de cliënten van de collega basispsychologen en orthopedagogen;
  • Supervisie geven aan de basispsychologen en orthopedagogen;
  • Zo mogelijk een bijdrage leveren aan de werkbegeleiding dan wel supervisie van psychologen in opleiding.

Dit hebben wij te bieden

Tijdens je werk kan je je ontwikkelen in een verantwoordelijke, behandelende functie gericht op de geestelijke gezondheidzorg. Het werken binnen onze organisatie biedt kansen voor persoonlijke ontplooiing binnen een werksoort waar ontwikkelingen volop aan de orde van de dag zijn. Wij zoeken meerdere GZ-psychologen voor minimaal 24 uur per week. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en het salaris is conform cao Jeugdzorg.

Solliciteer nu

Wil jij met ons verder groeien? Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar  karien.haverkate@treve.nl. Wil je vooraf meer informatie over de functie-inhoud, neem dan contact op met Karien Haverkate, operationeel manager via telefoonnummer 06-57062479 of via bovenstaande mailadres.

Atlas Jeugdhulp is onderdeel van Venturion Health & Care, waar de zusterorganisaties onder andere actief zijn op het gebied van huishoudelijke ondersteunen (AtHomeFirst) en sociaal medische advisering voor het Sociaal Domein (Treve Advies/TriviumPlus/MO-zaak). Bekijk meer informatie over Atlas Jeugdhulp en de zusterorganisaties op http://www.venturion.nl/venturion-investment/ouderenzorg

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.