Functioneel beheerder processen & ICT Rotterdam (fulltime)

Meditel Gezondheid is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling. Ben jij benieuwd naar hoe het bedrijfsbureau van Meditel onze professionals ontzorgt, zodat zij zich optimaal kunnen focussen op hun werkzaamheden? Lees dan snel verder!

 

Jouw nieuwe baan

Ons bedrijfsbureau wordt steeds professioneler en daarom zijn wij op zoek naar iemand die van aanpakken houdt. Als functioneel beheerder van het bedrijfsbureau ben jij verantwoordelijk voor onze keuringsapplicatie Medfit. Sinds september 2021 werken we met de verbeterde online omgeving MedFit. Jij houdt je bezig met het continu verbeteren van onze online dienstverlening om het onze klanten makkelijker te maken. Affiniteit met processen en ICT is dus in deze functie echt van belang. Jij vindt het leuk om op zoek te gaan naar (technische) oplossingen. Ons systeem kent geen geheimen voor jou en je denkt mee over hoe het nog slimmer kan.

Je schakelt veel met jouw collega's van het bedrijfsbureau. Zij staan het ene moment ben op de helpdesk en staan zij op een professionele manier de mensen te woord voor vragen die binnenkomen. Deze vragen gaan over het maken van de afspraak in MedFit en opgemaakte rapporten en/of medische onderzoeken. 

 

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die ondernemend is, positieve energie mee brengt en oplossingsgerichtheid ademt. Je hebt bij voorkeur een opleiding op hbo niveau, en/of enkele jaren werkervaring als functioneel beheerder of vergelijkbaar. Communicatief sterk zijn is essentieel in deze rol! Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. We zoeken iemand die verder kijkt dan ‘de eigen werkzaamheden’ en met een nieuwsgierige instelling ben je bij ons op de juiste plek. We stellen het op prijs als je jezelf laat horen en zelf blijft meezoeken naar voldoende uitdaging!

 

Ons aanbod voor jou

Een leuke, zelfstandige en uitdagende functie voor 32 tot 40 uur op onze hoofdkantoor in Rotterdam. Je komt te werken in een klein en gezellig team, krijgt een passend salaris en uitdagende werkplek in een professionele en informele werkomgeving.


Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met verschillende collega’s uit onze organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39 / werkenbij@meditel.nl .

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.