Finance Medewerker (32-40 uur)

 

Venturion Health & Care groeit! Kom jij ons team versterken?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde collega die graag een carrière op/verder wil bouwen in het Financieel werkveld. Ben jij momenteel werkzaam in dit vakgebied en toe aan de volgende stap in jouw carrière? Of volg je een HBO-deeltijd opleiding en zoek je daarnaast een aansluitende baan? Lees dan snel verder!

 

JOUW DAG:

Zowel het verrichten van werkzaamheden op het gebied van debiteurenbeheer alsmede het ondersteunen van maandwerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. In eerste instantie zijn we vooral op zoek naar iemand die wil ondersteunen bij de financiële administratie door o.a. het controleren, scannen en registreren van binnenkomende facturen. We hebben het dan over zowel de inkoopfacturen als andere bankmutaties en de facturatie van de dienstverlenging aan klanten.

Ook zal het mailen met klanten, crediteuren en in het algemeen onder jouw beheer vallen.

Het in behandeling nemen van ingekomen post en het verzenden van uitgaande, zijn ook werkzaamheden waarmee je in aanraking komt. Tenslotte zijn wij een bedrijf waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn handen uit de mouwen steekt. Dus zul je op de corvee dag werkzaamheden verrichten zoals het uitruimen van de vaatwasser.

Wie zoeken wij?

Venturion Health & Care is een overkoepelende werkmaatschappij van verschillende belangrijke spelers op het gebied van de publieke en individuele gezondheidszorg. Met ongeveer 1100 medewerkers bieden wij een brede en professionele dienstverlening. Het Finance team bestaat uit een Financieel manager en 7 (senior) financieel medewerkers.

Als financieel medewerker binnen Venturion Health & Care word je een echter allrounder. Jij zorgt er samen met het team voor dat de administratieve processen op orde zijn en je weet voor jezelf de juiste prioriteiten te stellen door overzicht te bewaren. Je ziet er uitdaging in om in een dynamische werkomgeving de rust te bewaren en er samen voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Het is een afwisselende en uitdagende baan waarin er ruimte is om steeds meer zaken zelfstandig op te kunnen pakken. Ben jij super secuur en cijfermatig sterk? Krijg jij energie van het verzorgen van een vlekkeloze administratie en ben jij ook een Excel held? Wellicht ben jij dan wel degene die wij zoeken!

Wat breng je mee?

  • Je bent per 1 januari 2020 beschikbaar; 
  • Je hebt een afgeronde financieel administratieve opleiding van minimaal MBO niveau;
  • Je beschikt over MBO+ denk- en werkniveau;
  • Je beschikt over ervaring met MS office (zeker met Excel) en ervaring met Afas is een pré;
  • Je bent goed in plannen, snel van begrip, stressbestendig en verantwoordelijk. Teven ben je accuraat, resultaatgericht en proactief.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week;
  • Deze functie valt in ons loonhuis binnen schaal 1 (€ 1800 - € 2400 o.b.v. fulltime) indeling vindt plaats op basis van werkervaring;
  • Werken bij een groeiende organisatie in een enthousiast team;
  • We vinden het belangrijk dat je groeit en je ook op persoonlijk vlak kunt blijven ontplooien. Er is dus zeker ruimte voor eigen inbreng van ideeën.
  • Individueel Keuze Budget voor opleidingen/cursussen en/of het kopen van extra vakantiedagen.

Kom je bij ons werken?

Ben jij gedreven, een aanpakker en beschik je over een gezonde dosis aanpassingsvermogen? Dan ben jij hopelijk de aanvulling die wij zoeken voor ons team! Upload jouw motivatiebrief en CV, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je vooraf meer weten over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Talitha Frankena (Corporate Recruiter Venturion Health & Care) via 088-3210100 of sollicitatie@venturiongroep.nl

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.