Employer branding marketeer regio Utrecht fulltime

Ben jij de creatieveling die de arbeidsmarkt weet aan te spreken met wervende teksten en beeld? Bij Venturion Health & Care zijn we op zoek naar creativiteit én proactiviteit! Je bent van harte welkom om je verder te ontwikkelen tot een echte specialist in employer branding.
 

Jouw nieuwe baan
Bij Venturion Health & Care ben jij het visitekaartje voor de sollicitanten van onze zorgorganisaties. Geeft het jou energie als door jouw gedrevenheid en creativiteit, de juiste match tussen kandidaat en functie weet te realiseren in deze krappe arbeidsmarkt? Dan hebben wij elkaar gevonden! Mensen met de juiste mindset en die gek zijn op hun vak. Jij vindt en verbindt deze talenten die onze zorgorganisaties verder gaat brengen!

Het is bekend dat we net dat extra stapje zetten om de juiste talenten weten te vinden. Het gaat om het versterken van het ‘employer brand’. Jij bent de verbinder tussen de zorgorganisaties als het gaat om employer branding. Om die reden ga jij aan de slag om wervingscampagnes op te zetten, beheer je de social media kanalen en meet je onze (online) recruitmentresultaten in Google Analytics. Daarnaast werk je mee aan huisstijlenhandboek en content kalender voor de zorgorganisaties, zodat zij handvatten krijgen bij hun marketingactiviteiten.

Waar ga je werken?
Venturion Health & Care is een overkoepelende holding van verschillende zorgorganisaties, namelijk: AtHomeFirst, Atlas Jeugdhulp, Meditel, MediPoolFirst, AMC Pilots en Futura Zorg. We ontzorgen onze zorgorganisaties o.a. op financieel, juridisch en HR-gebied, zodat zij zich volledig op de zorgverlening kunnen focussen. Met ongeveer 1200 medewerkers bieden we een brede en professionele dienstverlening. 
Het is onze kracht om de zorgorganisaties te laten groeien, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat onze medewerkers zichzelf ontwikkelen en groeien in hun loopbaan. Het is een dynamische werkomgeving waar medewerkers zichzelf blijven uitdagen en waar ruimte is voor doorgroeimogelijkheden binnen de holding. Bij ons is flexibel werken mogelijk en hechten we waarde aan de gezelligheid op de werkvloer.

Je komt te werken in het HR-team in Huis te Heide, vlakbij Utrecht. In het team werk je nauw samen met onze HR-Adviseur. Verbinding met elkaar vinden wij belangrijk. We zien je dan ook graag bij ons op kantoor in Huis ter Heide. Het uitgangspunt is dat je minimaal de helft van je werkdagen op kantoor werkt. Daarnaast ben je sparringpartner voor de operationeel managers als het gaat om marketingactiviteiten. Zij werken in principe op afstand, maar komen regelmatig op het hoofdkantoor.

Wie ben jij?
Jij bent een echte verbinder. Je houdt van het contact met mensen en bent oprecht nieuwsgierig. Je krijgt er energie van om jouw (online) netwerk uit te breiden en lukt het jou om verbinding te maken. Verder wil je succesvol zijn. Je zet graag net dat stapje extra in het belang van de organisatie maar ook juist voor jezelf. Je blijft jezelf uitdagen. En als het even niet lukt? Dan horen wij het ook graag.

Daarnaast heb je hbo werk- en denkniveau. Je hebt een diploma op zak in de richting van marketing en communicatie, online marketing, arbeidsmarktcommunicatie of vergelijkbaar. Je hebt enkele jaren ervaring in een allround marketing functie.

Ons aanbod voor jou
Een afwisselende baan voor 32 tot 40 uur. We vinden het belangrijk dat je groeit en je ook op persoonlijk vlak kunt blijven ontplooien. Er is dus zeker ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Doordat je in deze functie voor zo’n zes verschillende organisaties werkt, kom je terecht in een hard werkende omgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen.

Het salaris wordt bepaald op basis van ons loonhuis, waarbij je wordt ingeschaald tussen € 3.150,- en € 3.678,- bij fulltime (40 uur). Daarnaast bieden we een Individueel Keuze Budget (IKB) waarbij je zelf kunt kiezen of dat je spaart voor een opleiding of cursus, vitaliteitsdoeleinden, extra pensioenvoorziening of het kopen van extra vakantiedagen.
Tot slot is er een mogelijkheid tot flexibel werken. 

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39 / werkenbij@venturiongroep.nl.   

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Venturion Health & Care. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.