Doktersassistent(e) | vanaf 16 uur | Groningen

 

Meditel Gezondheid is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling. Ben jij benieuwd naar wat de functie van assistente bij Meditel inhoudt? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Werken bij Meditel is afwisselend. Aan de ene kant voer je medische onderzoeken uit om te bepalen of iemand gezond (genoeg) is voor zijn verzekering of voor het uitvoeren van zijn of haar werk. Aan de andere kant verzorg je (reis)vaccinaties en geef je gezondheidsadviezen voor tijdens de reis. Dit alles onder verantwoording en in samenwerking met een arts. Daarnaast behoren ook een aantal administratieve taken tot jouw verantwoordelijkheid. Denk hierbij aan het ververwerken van de keuringsrapporten en het verzetten en inplannen van clientafspraken. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk preventie is en zet jouw deskundigheid daarvoor in. Er zijn geen inloopspreekuren, de cliënten komen op afspraak. Meditel heeft zelf momenteel 11 locaties verspreid door Nederland, maar daarnaast mogen wij onze diensten leveren bij opdrachtgevers onder andere Defensie.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die sociaal en communicatief sterk is, zowel mondeling als schriftelijk en zowel in het Engels als in het Nederlands! Je bent flexibel ingesteld, denkt oplossingsgericht en brengt een dosis gezonde nieuwsgierigheid mee. Het is functie belangrijk om een vriendelijke en representatieve uitstraling te hebben. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar bent daarnaast een teamplayer! Plezier hebben in het samen behalen van resultaat vinden wij namelijk belangrijk. Daarbij is reisbereidheid voor het bekleden van deze functie cruciaal. Wat betreft ervaring en kennis vragen we het volgende:

  • Afgeronde opleiding tot doktersassistent(e);
  • Kennis van en ervaring met (reizigers)vaccinaties;
  • Ervaring met venapunctie (bloedafname), audiometrie (gehoortest), spirometrie (longfunctie) en met ECG (hartfilmpjes);
  • Ervaring met gangbare computerprogramma’s.

 

Wat krijg je hier dan voor terug?

Een uitdagende functie voor minimaal 16 uur per week, met variërende werktijden, maar geen weekend- of avonddiensten. Je ontvangt een ongemaximeerde reiskostenvergoeding á €0,25 cent per km óf volledig ov-vergoeding.

Je komt te werken bij een groeiende organisatie in een enthousiast team. Omdat we het belangrijk vinden dat je tijd neemt om op te laden behoren bij deze functie 26 vakantiedagen plus 5 ADV dagen.

Tot slot bieden we mogelijkheden tot volgen van cursussen voor het uitvoeren van medische keuringen en tot interne doorstroming binnen de overkoepelende holding Venturion Health & Care.

 

Kom je bij ons werken?

Heb je n.a.v. bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met Talitha Frankena (corporate recruiter), via 088–3210100. Hebben wij jouw interesse kunnen wekken en is alles je duidelijk? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatiebrief en cv zo snel mogelijk naar ons op! Dan bel ik je graag voor een telefonische kennismaking waarin we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.