Corporate Recruiter | 32 uur | Amsterdam

 

Voor de HR afdeling van De Nieuwe Lichting Groep zijn wij op zoek naar een enthousiaste Corporate Recruiter die ons gaat helpen met het zoeken en binden van kandidaten. DNL Groep is de moederorganisatie van uitzendbedrijven XL Studenten Uitzendbureau, XL Con Gusto, XL Beveiliging, Studentalent, LINQ en Melon Media. Via deze labels en specialisaties helpen wij de nieuwste generatie talenten aan passende (bij)banen.

Wij werken in een klein, hecht team waar hard werken hand in hand gaat met een gezellige werksfeer. De HR afdeling bestaat momenteel uit twee HR-consultants en één HR-manager. Word jij onze nieuwste aanwinst?!

 

Wat ga je doen?
In de functie van Corporate Recruiter ga je aan de slag met het werven, selecteren en aannemen van onze vaste medewerkers voor de verschillende uitzendbureaus. Het gaat hierin om functies zoals: recruiters, administratief medewerkers, vestigingsmanagers en financiële medewerkers. Daarnaast zorg je voor een continue instroom van stagiair(e)s op diverse afdelingen. Het betreft een brede, uitdagende rol waarin je met name bezig bent met onderstaande taken:

 • Vacatureteksten schrijven en plaatsen op verschillende vacaturewebsites;
 • Optimaliseren van de online vindbaarheid en ervoor zorgen dat onze openstaande vacatures volledig onder de aandacht komen;
 • Binnengekomen kandidaten telefonisch screenen en de eerste sollicitatiegesprekken voeren;
 • Organiseren van tweede gesprekken bij de managers van de verschillende uitzendbureaus;
 • Meedenken over onze huidige recruitment-strategie en dit samen met het team naar een hoger niveau brengen.


Wij hebben met DNL Groep en haar labels een groot bereik waardoor we doorgaans voldoende passende kandidaten binnenkrijgen. Het kan voorkomen dat de moeilijk invulbare vacatures extra inspanningen vragen, waarvoor je mensen actief gaat benaderen op platforms zoals LinkedIn en Indeed. Dit is echter maar een klein onderdeel van de job.

 

Wie zoeken wij?
Omdat DNL Groep op verschillende locaties gevestigd is, wordt flexibiliteit gevraagd en vind jij het leuk om met jouw HR-collega's op verschillende locaties te werken. De standplaats is Amsterdam maar je reist ook één keer in de twee weken naar Rotterdam. Daarnaast reis je één keer in de zoveel tijd naar Utrecht en Eindhoven. Daar staat een uitdagende, veelzijdige functie tegenover waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen in de richting van recruitment.

Jij bent een echte ambassadeur van Venturion, DNL Groep en al haar bedrijven!

 

Wat krijg je hier voor terug?

 • Salaris op basis van jouw werkervaring;
 • Het betreft een functie voor onbepaalde tijd;
 • Reiskostenvergoeding, pensioen-, sport- en bonusregelingen;
 • Werken bij een ambitieuze organisatie met gedreven collega’s;
 • De mogelijkheid om te groeien en nieuwe ideeën aan te dragen;
 • 31,5 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Verschillende uitjes met jouw team of de gehele organisatie!

 

We willen graag dat je het volgende meebrengt:

Een minimaal een afgeronde MBO4 opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Goede beheersing van de Nederlandse taal en communicatief sterk zijn is noodzakelijk voor deze rol. Affiniteit en/of ervaring met recruitment uiteraard ook. Je werkt zelfstandig, bent proactief en resultaatgericht. Het is voor ons belangrijk dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent, per 1 december '21. Eerder of later kan ook.

 

Wil je meer weten of solliciteren?

Dan kun je contact opnemen met onze HR-consultant, Vera Mertens via 06-48820391 of hr@dnlgroep.nl. Geen vragen? Dan zien we jouw cv en motivatiebrief graag verschijnen!

 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.