Commercieel projectleider 32-40 uur | Meditel Gezondheid | Rotterdam

Ben jij een ster in het leiden van commerciële projecten en kan jij goed de behoeften van de klanten kaart te brengen en bij te sturen waar nodig? Ga aan de slag als Projectleider bij Meditel.

 

Meditel is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Jij hebt een actieve rol in aanbestedingen en grote (landelijke) commerciële projecten en ben je voortdurend op zoek naar hoe we de commerciële projecten kunnen optimaliseren. Jij durft strategische keuzes te maken, ook als ze niet makkelijk zijn, en weet die keuzes te vertalen naar concrete resultaten. Bovendien is het jouw missie om sterke relaties op te bouwen met klanten. Jij bent de verbindende factor voor onze klanten en maakt hen echte Meditel ambassadeurs.

 

Uiteraard sta je er niet alleen voor. In deze functie werk je nauw samen met de accountmanager en sales & support medewerker. Het is daarbij jouw rol om de voortgang van de projecten continue te bewaken en proactief bij te sturen waar nodig. Het is belangrijk dat de projecten goed geleid worden, zodat ieder in het team op een effectieve manier kan werken.

Jullie vormen een hecht team waar jullie samen sparren over ervaringen, resultaten en denken verder over hoe jullie de afdeling naar een kwalitatief hoger niveau kunnen brengen. In het team is veel ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast draai jij je hand niet om voor werkzaamheden op gebied van relatiebeheer. Offertes maken voor een aanbesteding, klantgesprekken voeren, klachten afhandelen; jij regelt het. Echte teamspirit is belangrijk om net die extra stap te blijven zetten voor onze klantenrelaties.

Wat breng je mee?

Je beschikt over hbo-  werk- en denkniveau en hebt al een aantal jaren werkervaring op het gebied van  projectmanagement, sales of vergelijkbaar. Ervaring met aanbestedingen is een sterke pré. Jij vindt het fijn om te werken in een dynamische omgeving, weet alle ballen hoog te houden en gaat dan ook geen uitdaging uit de weg gaat. Dat doe je met een positieve aanpak en gevoel voor humor. Daarnaast raak je snel bekend met verschillende softwaresystemen.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een leuke en uitdagende functie voor minimaal 32 uur op ons hoofdkantoor in Rotterdam met daarbij een passend salaris. Je komt te werken in een hecht en bevlogen team waar deskundigheid hoog in het vaandel staat. Bovendien vinden wij het belangrijk dat zowel de organisatie als jij als persoon blijven ontwikkelen.

Kom jij bij ons werken?

Stuur jouw motivatiebrief en cv dan naar sollicitatie@venturiongroep.nl. Wil je vooraf meer informatie over de functie? Neem contact op met Loes Broekaart, HR Adviseur, via 06-51730439. Meer informatie over Meditel vind je hier: www.meditel.nl.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.