Business Controller | Meditel Gezondheid | Minimaal 32 uur | Rotterdam

Meditel Gezondheid, onderdeel van Venturion Health & Care, is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling. Wij als ondernemende organisatie zijn op zoek naar een Business Controller die de vervolgstappen durft te zetten op financiële gebied.  Als Business Controller bij Meditel heb jij de touwtjes in handen.

 

Meditel en Venturion Health & Care

Meditel is onderdeel van Venturion Health & Care, een overkoepelende werkmaatschappij van verschillende belangrijke spelers op het gebied van de publieke en individuele gezondheidszorg. Met ongeveer 1100 medewerkers bieden wij een brede en professionele dienstverlening. Venturion Health & Care ontzorgt de werkmaatschappijen o.a. op financieel, juridisch en HR gebied.

 

Jouw werkveld

Je takenpakket is veelzijdig. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de (maandelijkse) facturatie en projectadministratie. Klopt het één en ander niet? Dan zoek je contact met de betreffende collega’s. Een klant aan de lijn met een vraag over een openstaande factuur? Geen probleem, je weet precies waar ze voor bellen. Zie je tijdens het proces mogelijkheden tot verbeteringen? Dan neem en krijg je de ruimte om dit uit te werken en door te voeren, door middel van jouw kennis van de processen. Uiteraard vertaal je dit niet alleen door naar een rapportage, maar ook naar stuurinformatie! Als Business Controller ben jij onze professional in de financiële informatievoorziening. Je ziet er uitdaging in om in een dynamische werkomgeving de rust te bewaren en er samen voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. De communicatielijnen in de organisatie zijn kort. Je rapporteert direct aan het management en aan de directie van Venturion Health & Care.

 

Wat breng je mee?

Jij hebt de hbo-opleiding Finance & Control of Accountancy succesvol afgerond en hebt inmiddels drie à vier jaar werkervaring opgedaan. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om in de breedte van een MKB-financiële afdeling werken. Je bent zelf startend, zelfsturend en initiatiefrijk. Daarnaast ben je in staat om zelf prioritering te geven aan alle werkzaamheden.

 

Wat krijg je hier dan voor terug?

Een zelfstandige en uitdagende functie voor minimaal 32 uur op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Je komt te werken in een organisatie waar bevlogenheid en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Je krijgt de volledige regie in de financiële informatievoorziening, waar ruimte is voor eigen inbreng van ideeën. Bovendien vinden wij het belangrijk dat zowel de organisatie als jij als persoon blijven ontwikkelen.

 

Solliciteren of nog vragen?

Mocht je vragen hebben, kun je telefonisch contact met ons opnemen via 088 – 3210100 of mail naar sollicitatie@venturiongroep.nl. Is alles duidelijk? Wacht dan niet langer en stuur jouw cv en motivatiebrief zo snel mogelijk naar ons!

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.