Bedrijfsarts | 24 tot 40 uur | Meditel Gezondheid | Maastricht

Bij Meditel kun jij als gedreven bedrijfsarts jouw passie overdragen en onze artsen inspireren. Hier maak jij met jouw medisch-inhoudelijke kennis het cruciale verschil voor onze klanten in de regio. Jij bent onze waardevolle partner op het gebied van preventie.

Waar kom je te werken?

Meditel is gespecialiseerd in (preventief) medisch onderzoek, medische keuringen, en (reis) vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. De kennis- en keuringscentra van Meditel hebben een landelijke spreiding. Meditel focust zich graag op de toekomst! Om ons artsenteam uit te breiden, zijn wij op zoek naar een bedrijfsarts met affiniteit voor preventie. Je komt te werken met een gedreven team collega’s. Wij ontzorgen onze professionals graag op randzaken, zodat jij als arts je optimaal kunt focussen op je werkzaamheden!

 

Wie ben jij?

Je bent opgeleid tot bedrijfsarts en in het bezit van een BIG-registratie. We zoeken een verbinder, iemand die vertrouwen uitstraalt en zich betrokken wil voelen bij de organisatie! Je hebt een lerende en nieuwsgierige instelling, bent accuraat en stressbestendig. Je bent sociaal en communicatief sterk (mondeling en schriftelijk, zowel Engels als Nederlands), kan oplossingsgericht denken en hebt een flexibele instelling. Bij voorkeur heb je al ervaring met vaccineren, keuren en health checks. Daarnaast kun je goed overweg met digitale registratiesystemen en snel schakelen tussen verschillen soorten keuringen en werkzaamheden.

 

Wat ga je doen?

In deze functie werk je zowel zelfstandig als in een team. We vinden het belangrijk dat je start met het leren kennen van de organisatie om goed gesetteld te werk te kunnen gaan. Je voert veel verschillende handelingen uit: PMO, verzekerings- en beroepskeuringen, medische onderzoeken en (reis)vaccinaties. Daarnaast heb je een belangrijk preventieve signaleringsrol.  Wat deze functie zo leuk maakt? De afwisseling en groeimogelijkheden!

Je ziet gezonde mensen, die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Deze mensen kunnen uit eigen beweging een afspraak maken of doen dit op verzoek van een verzekeraar of werkgever. Je krijgt vraagstukken waarbij het prettig is dat je ervaring hebt met alle aspecten van de Bedrijfsgeneeskunde. Je werkt op verschillende vestigingen van Meditel in de regio en daarnaast komt het voor dat je preventief medische onderzoeken bij de opdrachtgevers zelf verricht. Het is belangrijk dat je bereid bent om te reizen tussen deze locaties.

 

Wat bieden wij?

 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Goed salaris binnen de range van € 4000,- en € 6500,- op basis van een 40-urige werkweek. (Inschaling vindt plaats basis van ervaring);
 • Reiskostenvergoeding á €0,25 cent per km óf volledig ov-vergoeding;
 • Een uitdagende functie voor 24 tot 40 uur;
 • Werken bij een groeiende organisatie in een enthousiast team;
 • 26 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
 • De mogelijkheid om cursussen te volgen voor het uitvoeren van medische keuringen en collegiale intervisie;

 

Kom jij bij ons werken?

Stuur jouw motivatiebrief en cv dan naar sollicitatie@venturiongroep.nl. Wil je vooraf meer informatie over de functie? Neem contact met ons op via 088 – 3210100. Meer informatie over Meditel vind je hier: www.meditel.nl

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Limburg

 • Plaats

  Beek

 • Functie

  Medisch Adviseur (arts)