Basisarts bedrijfsgeneeskunde | 24 – 40 uur | Meditel Gezondheid | Eindhoven

Ben je als basisarts op zoek naar een baan buiten het ziekenhuis en heb je affiniteit met preventieve zorg? Dan hebben wij bij Meditel de ideale werkplek voor jou!

Waar kom je te werken?

Meditel is gespecialiseerd in medische keuringen, (reis) vaccinaties en (preventief) medisch onderzoek. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Dit maakt Meditel één van de grootste spelers op de markt. De kennis- en keuringscentra van Meditel hebben een landelijke spreiding. Ondanks de bijzondere pandemiesituatie waardoor we wat minder reizigersvaccinaties en preventief medisch onderzoek doen, focust Meditel zich graag op de toekomst! Om ons artsenteam uit te breiden zijn wij op zoek naar basisarts met affiniteit voor preventieve zorg.

 

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een verbinder, iemand die vertrouwen uitstraalt en zich betrokken wil voelen bij de organisatie! Je bent in het bezit van een BIG registratie als arts en hebt interesse in de bedrijfsgeneeskunde. Daarnaast ben jij iemand die keuzes durft te maken, van aanpakken weet en verder kijkt naar het grotere plaatje.

Kwalitatieve dienstverlening, werken in een team en klantvriendelijkheid staan bij jou centraal. Het is belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst (mondeling en schriftelijk). Je bent handig met digitale registratiesystemen en kunt snel schakelen tussen verschillen soorten keuringen en werkzaamheden. Het is belangrijk om een vriendelijke en representatieve uitstraling te hebben. In deze functie werk je zowel zelfstandig als in een team. Het is van belang dat je bereid bent om te reizen en op verschillende locaties in de regio van Eindhoven te werken.

Een achtergrond in de bedrijfsgeneeskunde is een pré, maar niet verplicht. Het belangrijkste is dat jij energie krijgt van het werken in de preventieve gezondheidszorg, want dat ga je doen. Wij zorgen ervoor dat je voldoende begeleiding krijgt en ingewerkt wordt. Daarnaast zijn er mogelijkheden zijn om door te groeien tot stafarts, een meer adviserende, aansturende en eindverantwoordelijke rol.

 

Wat ga je doen?

We vinden het belangrijk dat je eerst de organisatie goed leert kennen om goed van start te kunnen gaan. Je voert veel verschillende handelingen uit, zoals verzekerings- en beroepskeuringen, medische onderzoeken en (reis)vaccinaties. Een flexibele instelling en het oplossingen denken is daarbij van belang. Bovendien heb je een belangrijke preventieve signaleringsrol.  

Je ziet gezonde mensen, die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Deze mensen kunnen uit eigen beweging een afspraak maken of doen dit op verzoek van een verzekeraar of werkgever. Je zult vraagstukken krijgen waarbij enige ervaring met bedrijfsgeneeskunde handig zal zijn. Je werkt op verschillende vestigingen van Meditel in de regio en daarnaast komt het voor dat je keuringen bij de opdrachtgevers zelf verricht.

 

Wat bieden wij?

 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Goed salaris binnen de range van € 4000,- en € 6500,- op basis van een 40-urige werkweek. (Inschaling vindt plaats basis van ervaring);
 • Ongemaximeerde reiskostenvergoeding á €0,25 cent per km óf volledig ov-vergoeding;
 • Een uitdagende functie voor 24 tot 40 uur;
 • 26 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen voor het uitvoeren van medische keuringen;

 

Kom je bij ons werken?

Stuur jouw motivatiebrief en cv dan naar sollicitatie@venturiongroep.nl. Wil je vooraf meer informatie over de functie? Neem contact met ons op via 088 – 3210100. Meer informatie over Meditel vind je hier: www.meditel.nl.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Noord-Brabant

 • Plaats

  Eindhoven

 • Functie

  Medisch Adviseur (arts)