Arts medische keuringen en preventie Breda-Eindhoven fulltime/parttime

Ben je als basisarts op zoek naar een baan buiten het ziekenhuis en heb je affiniteit met preventieve zorg? Ga aan de slag als keuringsarts bij Meditel, wij hebben de ideale werkplek voor jou!

Jouw nieuwe baan
We vinden het belangrijk dat je eerst de organisatie goed leert kennen om goed van start te kunnen gaan. Je voert veel verschillende handelingen uit, zoals verzekerings- en beroepskeuringen, medische onderzoeken en (reis)vaccinaties. Een flexibele instelling en het oplossingen denken is daarbij van belang. Bovendien heb je een belangrijke preventieve signaleringsrol.  

Je ziet gezonde mensen, die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Deze mensen kunnen uit eigen beweging een afspraak maken of doen dit op verzoek van een verzekeraar of werkgever. Je zult vraagstukken krijgen waarbij enige ervaring met bedrijfsgeneeskunde handig zal zijn. Je werkt op onze vestiging in Breda en daarnaast komt het voor dat je keuringen bij de opdrachtgevers in de regio zelf verricht.

Waar ga je werken?
Meditel is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening van Meditel bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Meditel snapt preventie écht en is gericht op ontwikkeling. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen we elf keurings- en kenniscentra die verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.  

Wie ben jij?
Jij bent een verbinder, iemand die vertrouwen uitstraalt en zich betrokken voelt bij de organisatie. Je bent in het bezit van een BIG-registratie als arts en hebt interesse in preventie en/of de bedrijfsgeneeskunde. Daarnaast ben jij iemand die keuzes durft te maken, van aanpakken weet en verder kijkt naar het grotere plaatje.

Kwalitatieve dienstverlening, werken in een team en klantvriendelijkheid staan bij jou centraal. Het is belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst (mondeling en schriftelijk). Je bent handig met digitale registratiesystemen en kunt snel schakelen tussen verschillen soorten keuringen en werkzaamheden. Het is belangrijk om een vriendelijke en representatieve uitstraling te hebben. In deze functie werk je zowel zelfstandig als in een team. Het is van belang dat je bereid bent om te reizen in de regio.

Een achtergrond in de bedrijfsgeneeskunde is een pré, maar niet verplicht. Het belangrijkste is dat jij energie krijgt van het werken in de preventieve gezondheidszorg, want dat ga je doen. Wij zorgen ervoor dat je voldoende begeleiding krijgt en ingewerkt wordt. Daarnaast zijn er mogelijkheden zijn om door te groeien tot stafarts, een meer adviserende, aansturende en eindverantwoordelijke rol.

Ons aanbod voor jou
Een uitdagende functie voor 24 tot 40 uur in een groeiende organisatie. In jouw functie krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid. Daarnaast bieden wij jou een bruto maandsalaris tussen € 5.000,- en € 6.500,- op basis van een 40-urige werkweek. Inschaling vindt plaats basis van ervaring. Verder…

  • een reiskostenvergoeding á €0,27 cent per km óf volledig ov-vergoeding;
  • 26 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen voor het uitvoeren van medische keuringen.
  • Mogelijkheden om door te groeien tot stafarts, een meer adviserende, aansturende en eindverantwoordelijke rol.

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Sandra Miltenburg, operationeel manager, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met verschillende collega’s uit onze organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Sandra bereiken via 06-51972779 . 
Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.