Adviserend arts | 16-36 uur | Noord-Holland

 

Ben jij een BIG-geregistreerde arts, woonachtig in Noord-Holland, hou jij van afwisseling en zou je graag willen werken in een adviserende rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons team bij Oreon is door het toenemende aantal opdrachtgevers dringend op zoek naar vakbekwame en gedreven adviseurs voor minimaal 16 tot 36 uur per week. Alle cliëntgebonden contacten vinden plaats binnen kantoortijden en de ‘uitwerktijd’ is flexibel in te delen (thuis of op kantoor).

 

Wat ga je doen?

Als adviserend arts adviseer je gemeenten op sociaal-medisch gebied, over burgeraanvragen met betrekking tot de WMO, Participatiewet, Jeugdwet en gehandicaptenparkeervoorzieningen. In deze rol heb je te maken met verschillende disciplines binnen en buiten onze organisatie. Je wordt intensief ondersteund en begeleid door directe collega’s. Het secretariaat krijgt de aanvragen binnen en plant de spreekuren of huisbezoeken in. De spreekuren kunnen plaats vinden in een ruimte op het gemeentehuis, een wijkcentrum of op een andere locatie in de gemeente. Hierdoor is er voldoende afwisseling in de werkzaamheden als adviserend arts. Je werkt daarnaast samen met onze indicatieadviseurs en andere paramedici. In deze functie behandel je dus niet. De functie van adviserend arts bij Oreon ziet er dus als volgt uit:

  • 50% cliënt gesprekken
  • 40% adviezen opstellen aan de gemeenten
  • 10% administratieve werkzaamheden

 

Wie zoeken wij?

Het verlenen van service is iets wat bij jou centraal staat. Je hebt affiniteit met ouderen en/of mensen met beperkingen, die graag zelfredzaam willen zijn en willen participeren in de samenleving. We zoeken iemand die communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk is en beschikt over analytische vaardigheden. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is van belang om deze functie te kunnen bekleden en het is noodzakelijk om in het bezit te zijn van een BIG-registratie. De specialisatiegebieden maatschappij & gezondheid en indicatie & advies zijn een pré.

Jij draagt zorg voor een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening in de meest brede zin van het woord.

 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie voor 16 tot 36 uur;
  • Flexibiliteit m.b.t. ‘uitwerktijd’, géén onregelmatige of weekenddiensten;
  • Marktconform salaris;
  • Leaseauto behoort tot de mogelijkheden;
  • Interne opleiding door o.a. onze stafarts en externe modules van het NSPOH;
  • Werken bij een groeiende organisatie in een enthousiast team;

 

Kom je bij ons werken?

Oreon is gespecialiseerd in onafhankelijke advisering op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Zo zetten wij onze expertise in voor zaken als de Participatiewet, Jeugdwet en WMO. Daarnaast levert Oreon graag een bijdrage aan de ontwikkeling in het onderwijs voor zowel de zorg en welzijn als wonen, door middel van in-house trainingen, intervisie en werkbegeleiding.

Ben jij gedreven en beschik je over een gezonde dosis inlevingsvermogen? Dan ben jij hopelijk de aanvulling die wij zoeken voor ons team! Upload jouw motivatiebrief en CV, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je vooraf meer weten over de functie? Neem dan contact op met Talitha Frankena (corporate recruiter), via 088-3210100.

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.