Administratief medewerker regio Utrecht fulltime

Ben jij de puzzelaar die onze administratieve raadsels weet op te lossen? We maken graag kennis met jou bij Venturion Health & Care.

Jouw nieuwe baan
Je gaat aan de slag als administratief medewerker voor één of meerdere zorgorganisaties van onze holding. Hierbij zorg jij voor de (gedeeltelijk financiële) administratie. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen van de financiële administratie, mee denken in bedrijfsprocessen en het oplossen van ICT-gerelateerde problemen. Op onze administratie zijn genoeg puzzels om op te lossen. 
De meeste uitdagingen liggen op het gebied van WMO en Jeugd. Hiervoor werken we met verschillende gemeentes. Jij zorgt ervoor dat je continu alles weet rondom dit proces, het verder uitzoekt, bijhoudt, uitvoert, implementeert en intern communiceert. Onze administratie kent geen geheimen voor jou. 

Venturion Health & Care is een overkoepelende holding van verschillende organisaties op het gebied van de publieke en individuele gezondheidszorg. Met ongeveer 1100 medewerkers bieden wij een brede en professionele dienstverlening. Bij Venturion Health & Care ontzorgen wij onze dochterondernemingen onder andere op financieel, juridisch en HR-gebied. 
We vinden de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, er is sprake van  flexibel werken en een gezellige bedrijfscultuur. Er is aandacht voor doorgroeimogelijkheden van werknemers. Hierbij behoort ook doorstroom naar de dochterondernemingen tot de mogelijkheden. 

Je komt te werken in een klein, maar hecht team. Daarnaast ben je onderdeel van een groter plaatje. In totaal werken er namelijk zo'n 1.200 collega's bij ons (inclusief de dochterondernemingen). Jouw team bestaat uit zo'n 20 directe collega's. 

Wie ben jij?
Jij bent een puzzelaar. Bij voorkeur een puzzelaar die ervaring heeft op de financiële afdeling van een organisatie in de WMO of Jeugd. .Je vindt het leuk om administratief bezig te zijn en mee te denken hoe we bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Past het ene puzzelstukje niet? Dan ga jij op zoek naar een andere. We kunnen jou omschrijven als iemand die in oplossingen denkt en flexibel is.
Daarnaast ben je een visitekaartje want in jouw rol ben je het eerste aanspreekpunt voor externen. Sociaalvaardig zijn en vriendelijkheid staan voorop en dat weet jij als de beste. Tot slot heb je affiniteit met de (maatschappelijke) zorg.

Ons aanbod voor jou
Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week in een hecht team.  Je kan rekenen op een vertrouwde, veilige werkomgeving waar ook voor jou ruimte is om jezelf te laten horen. Wij vinden dat iedereen uniek is, gezien moet worden en ruimte verdient om zichzelf richting de toekomst verder te ontwikkelen.
Het bruto maandsalaris zit tussen €2.300 en €3.300 en wordt bepaald op basis van het aantal jaren relevante werkervaring. 

Sollicitatieprocedure 

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39 / werkenbij@venturiongroep.nl.   

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Venturion Health & Care. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.