Administratief medewerker Recruitment Houten fulltime

Binnen recruitment staat het verbinden van professionals met organisaties centraal. Ook bij ons. Wij merken dat balans tussen werk en privé steeds meer centraal staat bij onze dienstverlening. En dat onze rol steeds adviserende wordt.

Wat is voor een werkzoekende belangrijk? Wat zijn de ambities? Heb je ambitie om jezelf te specialiseren of ben je op zoek naar tijdelijke baan om vervolgens een mooie reis te kunnen maken? Heb je kinderen en hoe zie je de balans met werken? En hoe past dit bij de zorgorganisatie en teams voor wie wij werven?

Vanuit jouw rol ondersteun je het hele recruitmentproces van MediPoolFirst. Het plaatsen van vacatures op onze website, nieuwe posts op Social Media, het nabellen van voorgestelde zorgprofessionals en nog veel meer. 

MediPoolFirst is het bemiddelingsbureau als het gaat over de invulling van avond-, nacht- en weekenddiensten binnen de GGZ. Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling is MediPoolFirst is in staat een perfecte match tussen opdrachtgever en werkzoekende te realiseren. 

Wij beschikken over een ruime pool van opdrachtgevers binnen de GGZ en een groot bestand aan (basis)artsen. Vanuit deze opdrachtgevers ontvangen we roosters met openstaande diensten. Ons team van bevlogen professionals zorgt ervoor dat de juist match gemaakt wordt tussen de GGZ-instelling en de werkzoekende. 

Je komt terecht in klein team. Persoonlijk contact naar elkaar toe en onze klanten staat voorop. En ergens zijn we helemaal niet klein. We worden vanuit onze koepelorganisatie op alle mogelijk vlakken ondersteunt. Daar is de kennis aanwezig op juridisch of financieel vlak. We zijn een platte organisatie waardoor we snel beslissingen kunnen nemen. MediPoolFirst is persoonlijk, oplossingsgericht en daadkrachtig.

Wie ben jij?
Kortgezegd, jij bent een mensenmens. Dat zijn we allemaal bij MediPoolFirst. Daarnaast ben je punctueel. Afspraak is afspraak en wat je zegt wordt gedaan. Je bent correct richting onze klanten en bouwt makkelijk relaties op. Relaties aangaan voor langere tijd en als het even tegenzit dan blijf jij gaan voor de relatie. En tot slot durf je jezelf ook nog kwetsbaar op te stellen en heb je een gezonde dosis humor in huis. En dan hebben we natuurlijk, zoals in elke vacature, ook nog een mooi lijstje:

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring in recruitment, arbeidsmarktcommunicatie of marketing is een pre;
 • Rijbewijs en een auto;
 • Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
 • Woonachtig in regio Utrecht;
 • Zichtbaar op social media zoals LinkedIn;
 • Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen;

Ons aanbod voor jou

 • Een hele afwisselende baan bij een groeiende club.
 • Flexibel werken. Het uitgangspunt is dat je twee dagen werkt vanuit onze locatie in Houten. Thuiswerken is mogelijk als de situatie het toelaat.
 • Een contract voor 32 tot 40 uur per week.
 • Uiteraard wordt gezorgd voor een laptop en telefoon.

Sollicitatieprocedure 

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze HR-Adviseur, Loes Broekaart, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. 

Voor vragen kun je Loes bereiken via +31 6 – 51 73 04 39 / werkenbij@venturiongroep.nl.   

 

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij MediPoolFirst. 

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.