Accountmanager regio Oost Nederland

Als accountmanager heb je een regionaal werkveld. Binnen de regio vorm jij de expert bent als het gaat om (ontwikkelingen in) de sector hospitality. Je voert veelvuldig gesprekken met potentiele opdrachtgevers en biedt de best passende oplossing(en) voor de vraag van jouw klant. Je realiseert omzetgroei bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers en bouwt hiermee aan het verdere succes van 65plus. Je werkt vanuit ons filiaal in Arnhem en bewerkt de regio oost Nederland.

 

Wat ga je doen?

In deze functie ligt jouw taak in het op- en uitbouwen van klantrelaties. Je introduceert onze (unieke vorm van) dienstverlening bij nieuwe opdrachtgevers en breidt deze uit bij bestaande. Je werkt regionaal vanuit ons specialisme 65plus In Goede Handen. Door het voeren van de gesprekken leer klanten goed kennen. Je brengt onze toegevoegde waarde heel natuurlijk over. Omdat jij goed snapt wat er speelt bij jouw klant, is het voor jou vervolgens een koud kunstje om de specifieke klantvraag (in de vorm van vacatures) over te brengen naar jouw collega’s bij de filialen. Zij gaan vervolgens die uitzendkrachten selecteren die het beste passen bij de vacatures die jij meeneemt. Werken op basis van onderling vertrouwen is dan ook erg belangrijk in deze rol.

Regelmatig kom je samen met de andere regionaal accountmanagers uit het land om van elkaar te leren, om successen te delen en gezamenlijk op te trekken. Verder ben je bezig met het uitwerken van voorstellen voor opdrachtgevers, het vastleggen van verrichte bezoekinspanningen en het verzorgen van de aftersales. Je krijgt dus de uitdagende verantwoordelijkheid om regionaal én zelfstandig aan de slag te gaan. Natuurlijk krijg je hier hulp bij van je direct leidinggevende. Je bent doorlopend bezig met het onderhouden van een professioneel netwerk, bijvoorbeeld door het bezoeken van netwerkbijeenkomsten. De functie van regionaal accountmanager is een zeer zelfstandige en gevarieerde. Wij werken met de beste softwaresystemen die je optimaal faciliteren en je ook mee kan nemen in jouw klantgesprekken. Je krijgt veel vrijheid en voert zelf de regie over jouw aanpak. De werkzaamheden zijn veelal buiten en gedeeltelijk binnen onze vestiging in Arnhem, waar 3 enthousiaste collega’s werken. Je ontvangt (bege)leiding van de regiomanager oost Nederland.

Wie zijn wij?

Trots marktleider op de seniore arbeidsmarkt. Dat is wie wij zijn. Uitzendbureau 65plus bestaat uit 5 vestigingen met het hoofdkantoor in Zaandam. Onze cultuur kenmerkt zich als open, direct en betrokken. Wij werken vanuit 4 disciplines: 65plus in het Onderwijs, Op de Weg, In Goede Handen en Payroll Professionals. Deze vacature is ontstaan binnen het specialisme In Goede Handen. Als werkgever zijn wij ontzettend trots op onze medewerkers. Ons werkgeverschap kenmerkt zich door het stimuleren van een open werkklimaat, waarin vertrouwen centraal staat. Generieke trainingen worden aangevuld met E-learning, specifiek toegespitst op jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte. We helpen jou het maximale uit je (loop)baan te halen!

Wie zoeken wij?

 • Je brengt ten minste drie jaar recente commerciële werkervaring mee
 • Ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche heeft sterk de voorkeur. Je kent "het spel" en de echte dynamiek van deze sector
 • Je hebt een commerciële insteek, een gezonde dosis lef en uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
 • Je denkt en werkt op aantoonbaar HBO niveau
 • Je weet uitstekend te levelen met verschillende contactpersonen
 • Jij werkt goed zelfstandig maar kan ook je rol pakken in teamverband
   

Wat bieden wij?

 • Een prima basissalaris van minimaal € 2.271, doorgroei mogelijk tot € 3.548 bij een fulltime werkweek (39 uur)
 • Een gunstige bonusregeling die kan oplopen tot 10% van het kwartaalsalaris incl. vakantiegeld
 • Doorgroeimogelijkheden naar senior accountmanager (max € 4.059) of een functie in het (lijn)management
 • Een leaseauto, mobiele telefoon en laptop wegens het mobiele karakter van de functie
 • 31,5 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Een eindejaarsuitkering van 2%
 • Netto onkostenvergoeding voor “onderweg”
   

Interesse?

Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en CV via onderstaand webformulier of mail naar Jelle Kuijs (HR Officer): sollicitatie@65plus.nl. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Jelle. Dit kan telefonisch via 06-3634 2175

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Gelderland

 • Functie

  Accountmanager