A(N)IOS bedrijfsgeneeskunde | Minimaal 24 uur | Meditel Gezondheid | Maastricht

Ben je als A(N)IOS op zoek naar een baan in de bedrijfsgeneeskunde? Of ben je in opleiding tot bedrijfsarts? Ga aan de slag op één van onze vestigingen in de regio van Maastricht!

 

Jouw nieuwe baan

We vinden het belangrijk dat je eerst de organisatie Meditel goed leert kennen om goed van start te kunnen gaan. In jouw functie voer veel verschillende handelingen uit, zoals verzekerings- en beroepskeuringen, medische onderzoeken en (reis)vaccinaties. Een flexibele instelling en het oplossingen denken is daarbij van belang. Bovendien heb je een belangrijke preventieve signaleringsrol.  

Je ziet gezonde mensen die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Deze mensen kunnen uit eigen beweging een afspraak maken of doen dit op verzoek van een verzekeraar of werkgever. Je zult vraagstukken krijgen waarbij het prettig is dat je ervaring hebt met bedrijfsgeneeskunde. Je werkt op verschillende vestigingen van Meditel en daarnaast komt het voor dat je keuringen bij de opdrachtgevers zelf verricht.

 

Waar ga je werken?

Meditel is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Onze medewerkers snappen preventie écht en zijn gericht op ontwikkeling.

Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen we elf keurings- en kenniscentra die verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.

 

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een BIG registratie en/of in opleiding tot bedrijfsarts. Ben jij huisarts of basisarts met interesse in de bedrijfsgeneeskunde, en wil je ontdekken of je je wilt specialiseren tot bedrijfsarts? Ook dan ben je bij Meditel harte welkom.

Jij bent een verbinder, iemand die vertrouwen uitstraalt en zich betrokken wil voelen bij de organisatie! Daarbij durf je keuzes te maken en lef te tonen. Kwalitatieve dienstverlening, werken in een team en klantvriendelijkheid staan bij jou centraal. Het is belangrijk dat je zowel de Nederlands als Engelse taal goed beheerst (mondeling en schriftelijk). Daarnaast ben je handig met digitale registratiesystemen en kunt snel schakelen tussen verschillen soorten keuringen en werkzaamheden. In deze functie werk je zowel zelfstandig als in een team, waarbij je op verschillende locaties in de regio werkzaam bent.

Bij voorkeur heb je al ervaring met vaccineren, keuren en health checks.  Een achtergrond in de bedrijfsgeneeskunde is een pré, maar niet verplicht. Het belangrijkste is dat jij energie krijgt van het werken in de preventieve gezondheidszorg, want dat ga je doen. Wij zorgen ervoor dat je voldoende begeleiding krijgt en ingewerkt wordt. Daarnaast zijn er mogelijkheden zijn om door te groeien tot stafarts, een meer adviserende, aansturende en eindverantwoordelijke rol.

 

Ons aanbod voor jou

 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Goed salaris binnen de range van € 4000,- en € 6500,- op basis van een 40-urige werkweek. (Inschaling vindt plaats basis van ervaring);
 • Ongemaximeerde reiskostenvergoeding á €0,25 cent per km óf volledig ov-vergoeding;
 • Een uitdagende functie voor 24 tot 40 uur;
 • Werken bij een groeiende organisatie in een enthousiast team;
 • 26 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen voor het uitvoeren van medische keuringen.
   

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Loes Broekaart, HR-Adviseur, neemt vervolgens contact met jou op. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met verschillende collega’s uit onze organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Daarnaast zul je een dag mee lopen met één van onze artsen om een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden. Voor vragen kun je Loes bereiken via 06 – 51730439 of werkenbij@meditel.nl.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@meditel.nl. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij Meditel

Solliciteer meteen

Pas je in het profiel en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer gemakkelijk en snel online! Wij nemen jouw sollicitatie spoedig in behandeling.

 • Regio

  Limburg

 • Plaats

  Beek

 • Functie

  Medisch Adviseur (arts)