Turn Around

Uw onderneming bevindt zich in zwaar weer. U weet zeker dat het bedrijf weer de goede kant op kan maar u heeft liquiditeit en/of management nodig om de weg omhoog weer in te slaan. Venturion Turn Around is dan de juiste partij om te contacten.


Venturion Turn Around richt zich op koude en warme doorstarts van bedrijven in de sectoren Health and Care, Uitzenden/ Detacheren en Logistiek met aandacht voor behoud van werkgelegenheid. Venturion Turn Around handelt snel. Liquiditeit  voor werkkapitaal en overname bedrijf/boedel zijn direct beschikbaar. Eventueel benodigd management staat per direct klaar.

Dat betekent dat we niet alleen geld investeren, maar vooral ook kennis, tijd en aandacht. Aandacht voor de onderneming, voor de harde cijfers én voor de mensen achter die cijfers.  Daarbij gaat het in eerste instantie om de (dagelijkse) leiding van de onderneming. Die moet in competentie, ervaring en ambitie aansluiten op de strategie voor de middellange en lange termijn. Uiteraard wordt de eventueel benodigde liquiditeit daarbij niet vergeten.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Venturion u kan bieden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op

  • Drs. Pieter H. den Bok

    Managing director

  • Gert C.J. Ambachtsheer

    Managing director

    LinkedIn