A passion for building strong companies;

Historie

Venturion Groep is in 2002 opgericht als investeringsgroep. In de eerste jaren neemt Venturion Groep minderheidsbelangen in kleine en middelgrote ondernemingen. In 2006 maken oprichters Gert Ambachtsheer en Pieter den Bok de volgende stap en geven zij hun ervaring en expertise de ruimte in meerderheidsdeelnemingen.

Profiel

Venturion Groep bouwt  aan de groei en gezonde toekomst van meer dan 15 ondernemingen in haar portfolio door ze te ondersteunen op het gebied van marketing, strategie en financieel management.

Visie

Voor Venturion Groep betekent investeren echt investeren: het aangaan van een commitment op lange termijn. Dat betekent dat we niet alleen geld investeren, maar vooral ook kennis, tijd en aandacht. Aandacht voor de onderneming, voor de harde cijfers én voor de mensen achter die cijfers.  Daarbij gaat het in eerste instantie om de (dagelijkse) leiding van de onderneming. Die moet in competentie, ervaring en ambitie aansluiten op de strategie voor de middellange en lange termijn.

Om diezelfde reden investeert Venturion Groep voornamelijk in ondernemingen en organisaties die de fase van startup voorbij zijn (minimaal 3 mln. euro omzet) en waar een open cultuur heerst. Een cultuur met intrinsieke bereidheid tot verandering, groei en innovatie die essentieel is voor succes.

Venturion Groep

Postbus 37002
3005 LA Rotterdam